Рецепт Яловичина з персиками

Рецепт Яловичина з персиками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
З яловичини з персиками можна створити відмінний салат або красиву закуску для святкового столу. Блюдо виглядає незвично і має неповторний смак. Персики для страви використовуються консервовані.

опис приготування:

Яловичина з персиками вам сподобається. Ця страва — просте, але вишукане. важливо, щоб яловичина добре проварити. До речі, можна яловичину і підсмажити або запекти. Як кому подобається. Мій рецепт приготування яловичини з персиками передбачає варене м'ясо.

1. яловичину промийте, викладіть в каструлю. Залийте окропом. Додайте очищений цибулю (розріжте на кілька частин) і очищену моркву (наріжте великими кружечками). Всипте суміш трав і перців, приправити сіллю. Після закипання варіть на повільному вогні протягом 1,5 годину.

2. Персиковий сік розігрійте в сотейнику або сковороді. Крохмаль розведіть свіжовичавленим апельсиновим соком і додайте до персикового. Додайте попередньо промитий і дрібно нарізану кріп і мелений перець (бажано грубого помелу). все перемішайте. Повинен вийти досить густою пряний соус.

3. Відварену яловичину наріжте на порційні шматочки (для закуски) або смужками (для салату).

4. Персики наріжте уздовж шматочками, рівними по товщині нарізання м'яса.

5. На тарілку викладіть листя салату. Зверху покладіть м'ясо і персики, залийте їх соусом. Для святкової закуски можете викласти нарізану шматочками яловичину, чергуючи її з шматочками персиків, а соус подати окремо.

Яловичина з персиками готова! Смачного!

  • яловичина (вирізка)  — 600 грам
  • консервовані персики— 500 грам
  • Персиковий сік— 1/2 склянки
  • морква— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • суміш трав— 1 Ст. ложка
  • суміш перців— 2 Ст. ложки
  • крохмаль— 1 Чайна ложка
  • Апельсиновий сік— 3-4 Ст. ложок
  • сіль— — За смаком
  • кріп (гілочки)  — 5-6 штук
  • перець мелений— — За смаком
  • Листя салату— — За смаком
Яловичина з персиками вам сподобається. Ця страва — просте, але вишукане. важливо, щоб яловичина добре проварити. До речі, можна яловичину і підсмажити або запекти. Як кому подобається. Мій рецепт приготування яловичини з персиками передбачає варене м'ясо.

1. яловичину промийте, викладіть в каструлю. Залийте окропом. Додайте очищений цибулю (розріжте на кілька частин) і очищену моркву (наріжте великими кружечками). Всипте суміш трав і перців, приправити сіллю. Після закипання варіть на повільному вогні протягом 1,5 годину.

2. Персиковий сік розігрійте в сотейнику або сковороді. Крохмаль розведіть свіжовичавленим апельсиновим соком і додайте до персикового. Додайте попередньо промитий і дрібно нарізану кріп і мелений перець (бажано грубого помелу). все перемішайте. Повинен вийти досить густою пряний соус.

3. Відварену яловичину наріжте на порційні шматочки (для закуски) або смужками (для салату).

4. Персики наріжте уздовж шматочками, рівними по товщині нарізання м'яса.

5. На тарілку викладіть листя салату. Зверху покладіть м'ясо і персики, залийте їх соусом. Для святкової закуски можете викласти нарізану шматочками яловичину, чергуючи її з шматочками персиків, а соус подати окремо.

Яловичина з персиками готова! Смачного!

Подібні рецепти

Фарширована яловичина

Шарлотка з персиками

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина по-купецькому

Яловичина по-купецькому

Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...