Рецепт Яловичина з перцем на сковороді
Хочете знати, як приготувати яловичину з перцем на сковороді? Спершу варто обсмажити м'ясо, на пательні, потім додайте до нього мелений перець і солодкий, готуйте ще кілька хвилин і вимикайте.
опис приготування:
Для цього спекотного можна нарізати яловичину великими шматками, щоб добре відчувався смак м'яса. Використовуйте не мелений перець, а горошком і подрібніть його самостійно, щоб відчувалися гранули. Можна подавати з гарніром або є тільки м'ясо.
- Картопляний крохмаль— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- Чорний перець горошком— 2 чайних ложки
- яловичина— 300 грам
- Устричний соус— 2 Ст. ложки
- рисове вино— 1 Ст. ложка
- Кунжутну олію— 1 Чайна ложка
- Цибуля— 1 штука
- перець— 1 штука
- часник— 3 зубчики
2. Промийте і наріжте яловичину рівними шматочками по 3 см. Помістіть м'ясо в миску і додайте в неї перець, устричний соус, рисове вино, соєвий соус, картопляний крохмаль і кунжутну олію. Ретельно перемішайте і залиште маринуватися на 15 хвилин або в холодильнику до 12 годин.
3. Нагрійте сковороду на середньому вогні, додайте в неї рослинне масло і викладіть м'ясо. Краще це робити щипцями, що б якомога більше залишилося маринаду в мисці. Обсмажте яловичину до золотисто-коричневого кольору з двох сторін.
4. Заздалегідь промийте перець і наріжте його невеликими шматочками по 2 см. Почистіть і наріжте шматочками по 2 см цибулю. Додайте в сковороду з м'ясом порізану цибулю і перець. Зробіть максимальний вогонь і підкидає вміст для рівномірного приготування.
5. Коли цибуля стане прозорою, влийте в сковороду маринад і готуйте, поки м'ясо не стане блискучим і покриється соусом.
6. Подавайте м'ясо з перцем відразу після обсмажування можна з гарніром з відвареного рису.
Подібні рецепти
Рецепт молочного коктейлю в міксері
Яловичина з болгарським перцем гаситься на повільному вогні протягом декількох годин. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Болгарський перець надає страві неповторного смаку та аромату. А подається страва з рисом. опис приготування: яловиче м'ясо — досить примхливе при гасінні, воно довго готува...
Яловичина з перцем по азійському
Рецепт приготування смаженої яловичини з соєвим соусом, імбиром, цибулею, чилі, болгарським перцем і халапеньйо. опис приготування: Це пікантне блюдо добре подавати на гарнір з рисом або рисовою локшиною. яловичини— 220-450 грам Тереза— 3 чайних ложки коричневого сахара— 2 Ст. ложки кукурудз...
Яловичина з картоплею на сковороді
На сковороді виходить смачна і красива яловичина з картоплею. Дуже ніжна завдяки вершкам, і в той же час пікантна за рахунок гірчиці і часнику. Просто пальчики оближеш! опис приготування: Пікантна і ароматна яловичина з картоплею готується на сковороді в такий спосіб. Спочатку поріжте м'ясо і ...
Яловичина з овочами на сковороді
Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними. опис приготування: Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати гли...
Соковита яловичина на сковороді
Мені здається, що соковиту яловичину можна приготувати на сковороді у вині. Якщо гасити яловичину, то можна очікувати, що вона буде дуже ніжною і соковитою. Обсмажування дозволяє зберегти соковитість м'яса! опис приготування: Соковиту яловичину на сковороді навчила мене робити давним-давно мо...