Рецепт Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою.
опис приготування:
Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре.
- ріпакової олії— 1 Ст. ложка
- безкісткової яловичини— 1,3-1,5 кілограма
- сіль і мелений чорний перець— За смаком
- бекону— 30 грам
- жовтий цибулю— 1 штука
- середня морква— 1 штука
- стебло селери— 1 штука
- часнику— 3 зубчики
- банку нарізаних помідорів з соком— 1 штука(450 г)
- гілочка чебрецю— 1 штука
- вершкового масла, кімнатної температури— 2 Ст. ложки
- борошна— 2 Ст. ложки
- свіжої петрушки— 2 Ст. ложки
2. Перевернути і смажити до коричневого кольору з іншого боку. Викласти м'ясо на тарілку. Злити жир з каструлі. Нарізати бекон кубиками розміром 8 мм. Дрібно нарізати цибулю, морква і селера.
3. У тій же каструлі на середньому вогні обсмажити бекон протягом 3-5 хвилин. Додати цибулю, морква і селера. смажити, помішуючи, поки краю лука не почнуть купувати коричневий колір, близько 6 хвилин. Додати часник і смажити, помішуючи, протягом приблизно 1 хвилини. Влити вино в каструлю і перемішати. Додати курячий бульйон, помідори з їх соком, гілочку чебрецю і яловичину. Збільшити вогонь і довести до кипіння. Після того, як рідина закипить, зменшити вогонь до слабкого, частково накрити каструлю кришкою і тушкувати до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким, приблизно 3 годину.
4. Змішати вершкове масло і борошно в невеликій мисці до однорідної маси. Видалити гілочку чебрецю з каструлі. Додати в соус вершкову суміш. Збільшити вогонь до середнього і тушкувати, стоянка, поки соус не загусне. Посипати блюдо нарізаною петрушкою і подавати.
Подібні рецепти
Яловичина у вині з овочами
Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...
Яловичина в червоному вині
Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...
Яловичина, тушкована у вині
Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...
Яловичина у вині в мультиварці
Рецепт приготування яловичини у вині в мультиварці. М'ясо виходить ніжним, м'яким і ароматним. Гаситься в червоному вині, з приправами, печерицями та беконом. опис приготування: Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварці, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій: 1. Нарізати бекон смужками, ...