Рецепт Яловичина з овочами, тушковані у вині

Рецепт Яловичина з овочами, тушковані у вині
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 3 г. 35 хв.
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою.

опис приготування:

Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре.

  • ріпакової олії— 1 Ст. ложка
  • безкісткової яловичини— 1,3-1,5 кілограма
  • сіль і мелений чорний перець— За смаком
  • бекону— 30 грам
  • жовтий цибулю— 1 штука
  • середня морква— 1 штука
  • стебло селери— 1 штука
  • часнику— 3 зубчики
  • банку нарізаних помідорів з соком— 1 штука(450 г)
  • гілочка чебрецю— 1 штука
  • вершкового масла, кімнатної температури— 2 Ст. ложки
  • борошна— 2 Ст. ложки
  • свіжої петрушки— 2 Ст. ложки
Яловичина з овочами, тушковані у вині - фото крок 1 1. Яловичину нарізати кубиками розміром 5 см. Розігріти масло в каструлі на середньому вогні. обсмажити м'ясо, приправивши його сіллю і перцем. можливо, вам доведеться зробити це в два заходи, в залежності від розміру каструлі. Готувати м'ясо без перемішування 2-3 хвилини, доти, поки низ добре не підрум'яниться.

Яловичина з овочами, тушковані у вині - фото крок 2 2. Перевернути і смажити до коричневого кольору з іншого боку. Викласти м'ясо на тарілку. Злити жир з каструлі. Нарізати бекон кубиками розміром 8 мм. Дрібно нарізати цибулю, морква і селера.

Яловичина з овочами, тушковані у вині - фото крок 3 3. У тій же каструлі на середньому вогні обсмажити бекон протягом 3-5 хвилин. Додати цибулю, морква і селера. смажити, помішуючи, поки краю лука не почнуть купувати коричневий колір, близько 6 хвилин. Додати часник і смажити, помішуючи, протягом приблизно 1 хвилини. Влити вино в каструлю і перемішати. Додати курячий бульйон, помідори з їх соком, гілочку чебрецю і яловичину. Збільшити вогонь і довести до кипіння. Після того, як рідина закипить, зменшити вогонь до слабкого, частково накрити каструлю кришкою і тушкувати до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким, приблизно 3 годину.

Яловичина з овочами, тушковані у вині - фото крок 4 4. Змішати вершкове масло і борошно в невеликій мисці до однорідної маси. Видалити гілочку чебрецю з каструлі. Додати в соус вершкову суміш. Збільшити вогонь до середнього і тушкувати, стоянка, поки соус не загусне. Посипати блюдо нарізаною петрушкою і подавати.

Подібні рецепти

Яловичина в білому вині

Яловичина у вині з овочами

Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Яловичина, тушкована у вині

Яловичина, тушкована у вині

Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...

Яловичина у вині в мультиварці

Яловичина у вині в мультиварці

Рецепт приготування яловичини у вині в мультиварці. М'ясо виходить ніжним, м'яким і ароматним. Гаситься в червоному вині, з приправами, печерицями та беконом. опис приготування: Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварці, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій: 1. Нарізати бекон смужками, ...