Рецепт Сендвічі зі свининою, смаженої в пиві з овочами
Рецепт приготування сендвічів зі свининою, паприка, цибулею, морквою, часником, помідорами і соусом з яблучного оцту, гірчиці, кетчупу, коричневого цукру і часнику.
опис приготування:
Неймовірно соковита ароматна свинина з овочами вгамує навіть найсильніший голод.
- свинини— 1,8-2,2 кілограма
- коричневого сахара— 1 Ст. ложка
- кмину— 2 чайних ложки
- перець— 1 1/2 чайних ложки
- солі— 1/2 Ст. ложки
- перцю— 1 Чайна ложка
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- середніх жовтих цибулини— 2 штуки
- середні моркви— 3 штуки
- часнику— 4 зубчики
- банку помідорів кубиками— 1 штука(420 г)
- пляшка пива— 1 штука(360 г)
- булочок для сендвічів— 8 штук
- часнику— 2 зубчики(cоус барбекю)
- солі— 1 Чайна ложка(cоус барбекю)
- кайенского перцю— 1 Чайна ложка(cоус барбекю)
- свежемолотого чорного перцю— 1/2 чайних ложки(cоус барбекю)
2. Натерти свинину сумішшю спецій з усіх боків. Відкласти в сторону приблизно на 30 хвилин.
Розігріти оливкову олію у великій каструлі на середньому вогні. Обсмажити свинину з усіх боків, близько 3 хвилин з кожного боку. Прибрати з каструлі.
3. Додати цибулю, морква, часник, помідори і пиво. Довести до кипіння, помішуючи дерев'яною ложкою.
4. Повернути свинину в каструлю. Накрити кришкою і поставити в духовку на 3 1/2 — 4 годину, перевіряючи м'ясо один або два рази.
5. Свинина повинна бути дуже м'якою і легко відділятися від кісток.
6. Щоб зробити соус барбекю, змішати яблучний оцет, гірчицю, кетчуп, коричневий цукор, подрібнений часник, сіль, кайенскийперець і чорний перець в каструлі. Готувати на середньому вогні, помішуючи, протягом 10 хвилин, поки цукор не розчиниться.
7. Дістати свинину з духовки і викласти на великому блюді. Дати охолонути протягом 10 хвилин. використовуючи 2 вилки, відокремити м'ясо від кісток і подрібнити його. Викласти подрібнену свинину в миску. Залити половиною соусу барбекю і добре перемішати.
8. Начинити булочки для сендвічів свининою, при бажанні додати салат із зеленої і червоної капусти з цибулею і морквою. відразу подавати.
Подібні рецепти
Сендвічі з глазурованою свининою
Такі сендвічі просто ідеальні для поїздки на природу. Хоча цілком можна подати їх і просто на вечерю: вийде і м'ясне блюдо, і салат! опис приготування: Пропоную відразу перейти до покрокового супроводу. додам тільки, що соус цілком можна замінити на кетчуп або гірчицю, а замість свинини взяти ...
Сендвічі зі свининою і капустою
Рецепт приготування сендвічів зі свининою, цибулею, капустою, халапеньо, кінзою і майонезом опис приготування: Родзинка цього рецепта полягає в тому, що свинина гаситься разом з колою. Незвичайне поєднання теплого м'яса і холодної капустяної суміші надає цим сендвичам неповторний смак. цибул...
Сендвічі зі свининою по-китайському
Рецепт приготування сендвічів з морквою, дайконом, кінзою і запеченої свининою, маринованої в суміші рисового оцту, соусу Срірача і рибного соусу. опис приготування: Замість того, щоб використовувати звичайний майонез в соусі, ви можете замінити його сумішшю майонезу і грецького йогурту. Тонко...
Суп з домашньою куркою і смаженої локшиною
З домашньої курки цей супчик виходить неймовірно смачним. Суп з домашньою куркою і смаженої локшиною готується близько 2,5 годин, оскільки домашня птиця вариться довго. Дуже раджу цей рецепт! опис приготування: Коли ви приготуєте такий суп, то він стане вашим коронним першою стравою. Дуже радж...
Яловичина тушкована в пиві з цибулею
Рецепт приготування тушкованою в пиві яловичини з цибулею, часником, чебрецем і розмарином. опис приготування: Яловичина і пиво - чудове поєднання! Навіть не дуже якісна яловичина знаходить при такому способі готування - в пиві - дивовижний смак. Чебрець і розмарин надають страві вишуканий аро...