Рецепт Яловичина в білому соусі
Яловичина в білому соусі — це дуже смачне і ніжне м'ясо, яке можна подавати з будь-яким гарніром. дуже ситно, красиво і неймовірно апетитно! пробуємо?
опис приготування:
Готується яловичина в білому соусі просто, але досить довго. Щоб м'ясо вийшло соковитим, але м'яким, його потрібно маринувати. Ми маринуємо в меду і приправах в холодильнику протягом 4 годин. Зате саме приготування займе не більше години. Яловичина в білому соусі трохи нагадує бефстроганов, проте не є цією стравою. Вершки в поєднанні з маринадом дадуть неймовірну смакову нотку, яка зустрічається не так і часто. Спробуйте приготувати і, думаю, Вам обов'язково сподобається
Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 1 кілограм
- Цибуля— 1 штука
- нежирні вершки— 3-4 Ст. ложок
- сіль, перець, koriandr— — За смаком
- мед— 1 Ст. ложка
Мясо нарезаем небольшими кусочками поперек волокон
Кусочки мяса солим, перчимо і посипаємо приправами (koriandrom). Додаємо ложку меду і перемішуємо. Накрываем мяса пищевой пленкой и оставляем на некоторое время мариноваться (близько 3-4 годин в холодильнику).
Затем к мясу добавляем мелко нарезанный лук, перемішуємо. В сотейник наливаем масло и выкладываем мясо.
Мясо жарим и тушим около 40 хвилин. Затем добавляем к мясу сливки, все перемешиваем и тушим еще около 10 хвилин.
Готовое мясо подаем с любимым гарниром. Смачного!
Подібні рецепти
Торт «Nutella»
Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...
Яловичина в болонському соусі
Італійське м'ясне блюдо в густому томатному соусі. Покроковий рецепт приготування з фотографіями. кількість порцій: 8 Червона цибуля— 1 штука(нарізати) фарш із яловичини— 1 кілограм сушений орегано— 2 Ст. ложки петрушка— 2 Ст. ложки томатна паста— 170 грам часник— 5 зубчиків червоне вино— 1-2 с...
Яловичина в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Дуже популярна страва китайської кухні - м'ясо під кисло-солодким соусом. Але щоб його спробувати, зовсім не обов'язково бігти в китайський ресторан. Таке м'ясо ви легко можете приготувати і вдома. опис приготування: Ароматне і смачне м'ясо в кисло-солодкому соусі готується зовсім нескладно і ...
Яловичина у винному соусі
Яловичина у винному соусі — фантастично смачна страва ресторанного рівня, яке готується всього лише 40 хвилин. Простий в приготуванні, але непростий у смакову плані вечерю для любителів м'яса. опис приготування: Нещодавно поставив перед собою непросту задачу — приготувати яловичину в винному с...
Яловичина в цибульному соусі
Ні для кого ні секрет, що французи обожнюють цибулю, я ось, наприклад, недавно для себе відкрила французький рецепт яловичини в цибульному соусі, який я раджу робити тим, у кого мало часу на підготовку. опис приготування: Вага м'яса повинен збігатися за вагою з цибулею. Довгий ловлення яловичи...