Рецепт Яловичина з рисом і овочами
Простий рецепт приготування популярного азійського страви зі шматочків яловичини з рисом, перцем, горохом і червоною цибулею.
опис приготування:
промити м'ясо, злегка підсушити і нарізати невеликими кубиками. Приправити сіллю і перцем. Обсмажувати яловичину в гарячому маслі.
Порізати перець на маленькі кубики, цибулю почистити і нарізати кільцями, додати до м'яса і продовжувати готувати ще близько 5 хвилин.
Відварити дикий довгозерний рис в підсоленій киплячій воді. Змішати рис з іншими інгредієнтами, приправити чебрецем. прикрасити зеленню.
- яловичина— 250 грам
- сіль— 1 За смаком
- чорний перець— 1 За смаком
- рослинна олія— 1 Ст. ложка
- червоний солодкий перець— 1 штука
- Червона цибуля— 1 штука
- дикий рис— 250 грам
- чебрець— 1 щіпка
Порізати перець на маленькі кубики, цибулю почистити і нарізати кільцями, додати до м'яса і продовжувати готувати ще близько 5 хвилин.
Відварити дикий довгозерний рис в підсоленій киплячій воді. Змішати рис з іншими інгредієнтами, приправити чебрецем. прикрасити зеленню.
Подібні рецепти
Індичка, запечена з овочами
Ароматне і дуже смачне італійське блюдо. Рецепт приготування простий і не займе у вас багато часу. опис приготування: Ароматне і дуже смачне італійське блюдо. Рецепт приготування простий і не займе у вас багато часу. Мал— 1 Склянка оливкова олія— 2 Ст. ложки фарш із яловичини— 400 грам петр...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина з овочами на сковороді
Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними. опис приготування: Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати гли...
Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...
Яловичина з вином і овочами
Рецепт приготування тушкованою яловичини з червоним вином, часником, цибулею, морквою, селерою, грибами і картоплею. опис приготування: Соковита яловичина з картоплею, грибами і овочами - дуже смачне і ситне блюдо. борошна— 1/4 склянки яловичини— 900 грам вершкового масла— 7 Ст. ложок червон...