Рецепт Суп рибний «святковий»

Рецепт Суп рибний «святковий»
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Влаштуйте собі справжній торжество смаку, приготуйте суп рибний "; Святковий ";! Корисна і смачна риба в поєднанні з креветками робить цей суп неймовірно вдалим. Ось він - ідеальний обід!

опис приготування:

Перед вами вірний спосіб того, як приготувати суп рибний "; Святковий ";. Я використовую червону заморожену рибу на зразок лосося, але можна взяти і іншу наявну в наявності. Готовий суп виходить дуже насиченим за рахунок великої кількості різних інгредієнтів. А вино надає йому особливого аромату!

  • риба заморожена— 800 грам
  • креветки— 8 штук
  • Картопля— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • капуста морська— 30 грам
  • помідор— 1 штука
  • маслини— 10 штук
  • Вино біле сухе— 100 мілілітрів
  • спеції— За смаком
  • морква— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • Сіль і перець— За смаком
  • Цибуля зелена— За смаком
Суп рибний Рибу розморожуємо і ретельно чистимо, видаляючи зайві частини.

Суп рибний Очищену рибу заливаємо водою. Також кладемо очищені цибулю і моркву. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Солимо і перчимо до смаку. Додаємо очищені креветки, варимо ще 10 хвилин.

Суп рибний Морську капусту залийте окропом на 10 хвилин.

Суп рибний Картопля очищаємо і нарізаємо брусочками. Варимо в іншій каструлі, вливши кілька половников рибного бульйону. Також додайте промиту капусту.

Суп рибний Рибу і креветки витягаємо і перекладаємо на тарілку, видаляємо кістки і кладемо до картоплі. Туди ж перелийте рибний бульйон. варіть 10 хвилин.

Суп рибний Помідор поріжте часточками, а маслини розріжте на половинки. Додайте всі в суп, також кладемо лавровий лист. варимо ще 7-8 хвилин на повільному вогні.

Суп рибний Влийте біле вино. Посоліть і поперчіть за смаком. Додайте подрібнену зелену цибулю.

Суп рибний Дайте супу настоятися під кришкою 10 хвилин.

Суп рибний Смачного!

Подібні рецепти

Гарячі бутерброди на святковий стіл

Пісні картопляні зрази з капустою

Гарячі бутерброди на святковий стіл можна подавати, якщо у вас вони замінять гаряче блюдо або на дитяче свято. Ситні гарячі бутерброди цілком можна подати після легких закусок. опис приготування: Гарячі бутерброди на святковий стіл готуються з тонких шарів шинки і сиру, можна навіть їх пересл...

Суп рибний простий

Суп рибний простий

Щоб приготувати простий рибний суп, знадобиться морська або річкова риба і мінімальний овочевий набір. опис приготування: Вибираючи рибу для супу, я віддаю перевагу морській, сьогодні — суп з хека. Він без кісток, шкіри, швидко вариться і має приємний рибний смак. рибне філе— 300 грам Вершк...

Суп рибний з грибами

Суп рибний з грибами

Неймовірно смачний суп для любителів риби і грибів. пробуйте! опис приготування: Для супу рибного з грибами підійде будь-яка риба без кісток, добре, якщо це буде вже готове філе минтая, хека або будь-який інший на Ваш смак. Гриби підійдуть і свіжі, і заморожені. філе риби— 350 грам гриби— 30...

Суп рибний з рисом

Суп рибний з рисом

Суп рибний з рисом — це дуже простий повсякденний суп, який готується досить швидко і легко. Для приготування я використовую червону рибу, що робить рибний суп ще більш привабливим. опис приготування: звичайний, але смачний суп рибний з рисом — це чергове блюдо в нашому домі. Такий суп більш к...

Фінський рибний суп

Фінський рибний суп

Фінський рибний суп — це дуже смачний вершковим суп з лосося, який готується досить легко і просто, але виглядає він дуже апетитно і на смак просто чудовий! опис приготування: Фінський рибний суп готується дуже легко. Цей суп відрізняється своєю простотою, тут використовується мінімум продукті...