Рецепт Яловичина королівський
У цього чудового блюда по-справжньому багатий і насичений смак. Обов'язково спробуйте його, і ви, безсумнівно, залишитеся приємно здивовані.
опис приготування:
Цей простий рецепт яловичини по-царськи, на мій погляд, обов'язково варто включити в свій список святкових страв, так як готується воно дуже просто, а м'ясо виходить дуже смачне з грибною прошарком, та ще й під сирно-майонезній шапкою — просто смакота. І, якщо у вас є невеликий шматочок яловичини і трохи грибів, то я з задоволенням розповім вам, як приготувати яловичину по-царськи з таких простих інгредієнтів.
- яловичина— 400 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- печериці мариновані— 300 грам
- сир— 150 грам
- свіжа зелень— 70 грам
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Теперь хорошенько отбиваем мясо, посыпаем солью и черным молотым перцем.
В сковороде разогреваем масло и обжариваем на нем мясо до румяной корочки.
вимикаємо вогонь, а на мясо выкладываем нарезанный лук.
Этот слой так же посыпаем солью и перцем и выкладываем на него шампиньоны и мелко нарубленную зелень.
Теперь добавляем небольшой слой майонеза.
В кінці посипаємо тертим сиром.
Ставимо сковороду в розігріту до 180 градусов духовку и запекаем 35-40 хвилин. Все готово!
Подібні рецепти
Швидка засолювання сала в домашніх умовах
Пропоную вам рецепт приготування горбуші по-царськи — донського способу приготування цієї риби. опис приготування: Рецепт приготування горбуші по-царськи не надто простий. Сам процес приготування займає до 3 годин, але результат того вартий, адже цією стравою можна прикрасити будь-який святков...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...
Яловичина на кістці в духовці
Яловичина на кістці в духовці — дуже простий і смачний рецепт приготування найсмачнішого м'яса на світлі — яловичого антрекота на кісточці. Будемо готувати в духовці за особливим рецептом! опис приготування: Готується яловичина на кості в духовці супер швидко і легко. Для того, щоб м'ясо вийшл...
Яловичина на багатті
Яловичину на багатті приготувати не так вже й просто. Знову ж, потрібно взяти правильне м'ясо, помаринувати його, створити необхідні вугілля і смажити досить швидко. Може вийти стейк з кров'ю, ласощі! опис приготування: Яловичина на багатті в нашому випадку готується по 7 хвилин з кожного бок...
Яловичина на лушпиння подушці
Коли запікати м'ясо, завжди чекаєш соковиту і м'яку текстуру. Хоча це часто не виходить, і вона виходить сухою. Тепер я знаю, як цього уникнути. Досить додати один продукт, і все зміниться. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати яловичину на лушпиння подушці. Виходить дуже м'яке ...