Рецепт Яловичина королівський

Рецепт Яловичина королівський
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
У цього чудового блюда по-справжньому багатий і насичений смак. Обов'язково спробуйте його, і ви, безсумнівно, залишитеся приємно здивовані.

опис приготування:

Цей простий рецепт яловичини по-царськи, на мій погляд, обов'язково варто включити в свій список святкових страв, так як готується воно дуже просто, а м'ясо виходить дуже смачне з грибною прошарком, та ще й під сирно-майонезній шапкою — просто смакота. І, якщо у вас є невеликий шматочок яловичини і трохи грибів, то я з задоволенням розповім вам, як приготувати яловичину по-царськи з таких простих інгредієнтів.


  • яловичина— 400 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • печериці мариновані— 300 грам
  • сир— 150 грам
  • свіжа зелень— 70 грам
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
яловичина королівський - фото крок 1 Для начала нам необходимо подготовить все необходимы продукты: м'ясо нарізаємо кубиками шириною близько 3 сантиметрів, грибы режем небольшими пластинками, цибуля півкільцями. Сир натираємо на крупній тертці.

яловичина королівський - фото крок 2 Теперь хорошенько отбиваем мясо, посыпаем солью и черным молотым перцем.

яловичина королівський - фото крок 3 В сковороде разогреваем масло и обжариваем на нем мясо до румяной корочки.

яловичина королівський - фото крок 4 вимикаємо вогонь, а на мясо выкладываем нарезанный лук.

яловичина королівський - фото крок 5 Этот слой так же посыпаем солью и перцем и выкладываем на него шампиньоны и мелко нарубленную зелень.

яловичина королівський - фото крок 6 Теперь добавляем небольшой слой майонеза.

яловичина королівський - фото крок 7 В кінці посипаємо тертим сиром.

яловичина королівський - фото крок 8 Ставимо сковороду в розігріту до 180 градусов духовку и запекаем 35-40 хвилин. Все готово!

Подібні рецепти

Горбуші королівський

Швидка засолювання сала в домашніх умовах

Пропоную вам рецепт приготування горбуші по-царськи — донського способу приготування цієї риби. опис приготування: Рецепт приготування горбуші по-царськи не надто простий. Сам процес приготування займає до 3 годин, але результат того вартий, адже цією стравою можна прикрасити будь-який святков...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці — дуже простий і смачний рецепт приготування найсмачнішого м'яса на світлі — яловичого антрекота на кісточці. Будемо готувати в духовці за особливим рецептом! опис приготування: Готується яловичина на кості в духовці супер швидко і легко. Для того, щоб м'ясо вийшл...

Яловичина на багатті

Яловичина на багатті

Яловичину на багатті приготувати не так вже й просто. Знову ж, потрібно взяти правильне м'ясо, помаринувати його, створити необхідні вугілля і смажити досить швидко. Може вийти стейк з кров'ю, ласощі! опис приготування: Яловичина на багатті в нашому випадку готується по 7 хвилин з кожного бок...

Яловичина на лушпиння подушці

Яловичина на лушпиння подушці

Коли запікати м'ясо, завжди чекаєш соковиту і м'яку текстуру. Хоча це часто не виходить, і вона виходить сухою. Тепер я знаю, як цього уникнути. Досить додати один продукт, і все зміниться. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати яловичину на лушпиння подушці. Виходить дуже м'яке ...