Рецепт Вишневий пиріг «Перевертыш»

Рецепт Вишневий пиріг «Перевертыш»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пироги-перевертні - одні з найсмачніших, адже такі пироги завжди виходять дуже соковитими, просочуючись соками і ароматами фруктів. Я пропоную рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";.

опис приготування:

рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";, дуже схожий на рецепт шарлотки, ось тільки тут замість яблук - сливи. А смак виходить зовсім інший: як на мене - більш яскравий і насичений, з більш яскраво вираженою кислинкою. може, це тільки так здається, але сливовий пиріг для мене набагато смачніше. можливо, це тому, що шарлотка з яблуками вже трохи набридла, а цей пиріг дуже новий і незвичний.

  • яйця— 3 штуки
  • цукор— 150 грам(100 г — в тісто, 50 г — в начинку)
  • Вершкове масло— 130 грам(80 г — в тісто, 50 г — в начинку)
  • борошно— 120 грам
  • Розпушувач для тіста— 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
Вишневий пиріг Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Вишневий пиріг Зливи промийте, розріжте навпіл і видаліть кісточку. Потім кожну половинку розрізати на 2-3 частини (залежно від розміру сливи).

Вишневий пиріг У сковороді розтопіть шматочок вершкового масла, додайте сливи і цукор, готуйте, помішуючи, кілька хвилин, поки сливи не стануть м'якими.

Вишневий пиріг Яйця змішайте з цукром і збийте до розчинення цукру.

Вишневий пиріг Потім влийте розтоплене вершкове масло, додайте кілька столових ложок рідини з сковороди, яка виділилася зі слив. перемішайте.

Вишневий пиріг Додайте всі сухі інгредієнти: борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач і дрібку солі. Збийте масу міксером до отримання повністю однорідної маси.

Вишневий пиріг Форму для випікання змастіть вершковим маслом, на дно викладіть сливи.

Вишневий пиріг Зверху вилийте тісто і розподіліть рівним шаром.

Вишневий пиріг Випікайте пиріг у духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин. Готовність перевіряйте дерев'яною шпажкою або сірником.

Вишневий пиріг Готовий пиріг переверніть на тарілку, щоб сливова начинка виявилася зверху. За бажанням можна присипати цукровою пудрою і прикрасити гілочкою м'яти. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Вишневий пиріг з семоліни

Вишневий пиріг з маскарпоне

Хочу поділитися рецептом дуже смачного пирога. Знайшла його в інтернеті давно, підкоригувала під себе, вийшло дуже смачно. чорнослив, вимочений у вершках і коньяку, karamelizuetsya, утворюючи солодку соковиту шапочку над ніжним мигдальним тестом з присмаком амаретто. MMMMMMM, дуже смачний і нескл...

Вишневий пиріг на пиві

Вишневий пиріг на пиві

Яскравий і насичений смак цього пирога сподобається всім любителям випічки з фруктами. Пиво робить тісто повітряним і надає трохи помітну пікантну гірчинку, а з вівсяним борошном пиріг набуває крихкість і чудовий аромат! опис приготування: Дуже люблю випічку з сливами! Намагайтеся підібрати м...

Вишневий пиріг перевертень

Вишневий пиріг перевертень

Якщо вам захотілося смачного пирога і щоб фрукти були зверху соковитими, то сливовий пиріг перевертень — то, що потрібно для чаювання всією родиною. Зливи можна поєднувати з іншими твердими фруктами. опис приготування: У гарячому і холодному вигляді сливовий пиріг перевертень — це щось. Його с...

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Рецепт приготування сливового пирога з горіховою посипкою. ніжний, розсипчастий і дуже смачний сливовий пиріг. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: яйця, крем, funduk, мука, цукор, розпушувач і сливи. До чаю самий раз! Зливи— 500 грам(начинка) Цукров...

Вишневий пиріг

Вишневий пиріг

Рецепт приготування пирога зі сливами. Приготувати такий пиріг на вихідних - чудова ідея. опис приготування: Пиріг зі сливами виходить дуже смачним. Він сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Основне в цьому пирозі - це сливи. борошно— 2 склянки сіль— 1 щіпка Зливи— 0,5 кілограма Пані...