Рецепт Вишневий пиріг перевертень

Рецепт Вишневий пиріг перевертень
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо вам захотілося смачного пирога і щоб фрукти були зверху соковитими, то сливовий пиріг перевертень — то, що потрібно для чаювання всією родиною. Зливи можна поєднувати з іншими твердими фруктами.

опис приготування:

У гарячому і холодному вигляді сливовий пиріг перевертень — це щось. Його солодке тісто ідеально поєднується з кислуватою "; начинкою ";. Зливи я для такого пирога не беру занадто солодкі, оскільки додатково готується сироп з цукру і вершкового масла. запікається пиріг 30-40 хвилин і подається в будь-якому вигляді (гарячому або холодному).

  • Зливи— 10-15 штук
  • цукор— 1,5 склянки
  • яйця— 2  штуки
  • молоко— 100  мілілітрів
  • Вершкове масло— 150  грам
  • борошно— 200  грам
  • розпушувач— 1,5 чайних ложки
  • Ванільний цукор— За смаком
Вишневий пиріг перевертень - фото крок 1 1. Розтираємо яйця з цукром, після чого починаємо активно збивати. Краще робити це міксером.

Вишневий пиріг перевертень - фото крок 2 2. Поступово вводимо розпушувач, молоко, трохи масла і борошно. продовжуємо збивати.

Вишневий пиріг перевертень - фото крок 3 3. Тісто по консистенції повинне вийти як на оладки. Відставляємо його в сторону і беремося за "; начинку ";.

Вишневий пиріг перевертень - фото крок 4 4. Ретельно моєму фрукти. Розколюємо сливи на половинки і видаляємо кісточку.

Вишневий пиріг перевертень - фото крок 5 5. У формі для запікання розтоплюємо трохи цукру і вершкове масло.

Вишневий пиріг перевертень - фото крок 6 6. Викладаємо на отриманий сироп сливи серцевиною вниз.

Вишневий пиріг перевертень - фото крок 7 7. Зверху викладаємо наше тісто, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Бока форми можна змастити маслом.

Вишневий пиріг перевертень - фото крок 8 8. Відправляємо нашу форму в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо сливовий пиріг перевертень протягом 30 хвилин. Температуру духовки в процесі можна трохи зменшити, щоб пиріг не пригоріла.

Вишневий пиріг перевертень - фото крок 9 9. Після запікання даємо пирога трохи "; відпочити ";, після чого можна витягти з форми, перевернув снизу вверх. Для цього найкраще використовувати круглу форму з відкриваються бортами.

Вишневий пиріг перевертень - фото крок 10 10 У розрізі сливовий пиріг перевертень виходить дуже красивим, а саме головне — фрукти соковиті і апетитні. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Вишневий пиріг з семоліни

Китайське мигдальне печиво

Хочу поділитися рецептом дуже смачного пирога. Знайшла його в інтернеті давно, підкоригувала під себе, вийшло дуже смачно. чорнослив, вимочений у вершках і коньяку, karamelizuetsya, утворюючи солодку соковиту шапочку над ніжним мигдальним тестом з присмаком амаретто. MMMMMMM, дуже смачний і нескл...

Вишневий пиріг на пиві

Вишневий пиріг на пиві

Яскравий і насичений смак цього пирога сподобається всім любителям випічки з фруктами. Пиво робить тісто повітряним і надає трохи помітну пікантну гірчинку, а з вівсяним борошном пиріг набуває крихкість і чудовий аромат! опис приготування: Дуже люблю випічку з сливами! Намагайтеся підібрати м...

Вишневий пиріг «Перевертыш»

Вишневий пиріг «Перевертыш»

Пироги-перевертні - одні з найсмачніших, адже такі пироги завжди виходять дуже соковитими, просочуючись соками і ароматами фруктів. Я пропоную рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";. опис приготування: рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";, дуже схожий на рецеп...

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Вишневий пиріг з горіховою посипкою

Рецепт приготування сливового пирога з горіховою посипкою. ніжний, розсипчастий і дуже смачний сливовий пиріг. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: яйця, крем, funduk, мука, цукор, розпушувач і сливи. До чаю самий раз! Зливи— 500 грам(начинка) Цукров...

Вишневий пиріг

Вишневий пиріг

Рецепт приготування пирога зі сливами. Приготувати такий пиріг на вихідних - чудова ідея. опис приготування: Пиріг зі сливами виходить дуже смачним. Він сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Основне в цьому пирозі - це сливи. борошно— 2 склянки сіль— 1 щіпка Зливи— 0,5 кілограма Пані...