Рецепт Вишневий пиріг перевертень
Якщо вам захотілося смачного пирога і щоб фрукти були зверху соковитими, то сливовий пиріг перевертень — то, що потрібно для чаювання всією родиною. Зливи можна поєднувати з іншими твердими фруктами.
опис приготування:
У гарячому і холодному вигляді сливовий пиріг перевертень — це щось. Його солодке тісто ідеально поєднується з кислуватою "; начинкою ";. Зливи я для такого пирога не беру занадто солодкі, оскільки додатково готується сироп з цукру і вершкового масла. запікається пиріг 30-40 хвилин і подається в будь-якому вигляді (гарячому або холодному).
- Зливи— 10-15 штук
- цукор— 1,5 склянки
- яйця— 2 штуки
- молоко— 100 мілілітрів
- Вершкове масло— 150 грам
- борошно— 200 грам
- розпушувач— 1,5 чайних ложки
- Ванільний цукор— За смаком
2. Поступово вводимо розпушувач, молоко, трохи масла і борошно. продовжуємо збивати.
3. Тісто по консистенції повинне вийти як на оладки. Відставляємо його в сторону і беремося за "; начинку ";.
4. Ретельно моєму фрукти. Розколюємо сливи на половинки і видаляємо кісточку.
5. У формі для запікання розтоплюємо трохи цукру і вершкове масло.
6. Викладаємо на отриманий сироп сливи серцевиною вниз.
7. Зверху викладаємо наше тісто, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Бока форми можна змастити маслом.
8. Відправляємо нашу форму в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо сливовий пиріг перевертень протягом 30 хвилин. Температуру духовки в процесі можна трохи зменшити, щоб пиріг не пригоріла.
9. Після запікання даємо пирога трохи "; відпочити ";, після чого можна витягти з форми, перевернув снизу вверх. Для цього найкраще використовувати круглу форму з відкриваються бортами.
10 У розрізі сливовий пиріг перевертень виходить дуже красивим, а саме головне — фрукти соковиті і апетитні. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Китайське мигдальне печиво
Хочу поділитися рецептом дуже смачного пирога. Знайшла його в інтернеті давно, підкоригувала під себе, вийшло дуже смачно. чорнослив, вимочений у вершках і коньяку, karamelizuetsya, утворюючи солодку соковиту шапочку над ніжним мигдальним тестом з присмаком амаретто. MMMMMMM, дуже смачний і нескл...
Вишневий пиріг на пиві
Яскравий і насичений смак цього пирога сподобається всім любителям випічки з фруктами. Пиво робить тісто повітряним і надає трохи помітну пікантну гірчинку, а з вівсяним борошном пиріг набуває крихкість і чудовий аромат! опис приготування: Дуже люблю випічку з сливами! Намагайтеся підібрати м...
Вишневий пиріг «Перевертыш»
Пироги-перевертні - одні з найсмачніших, адже такі пироги завжди виходять дуже соковитими, просочуючись соками і ароматами фруктів. Я пропоную рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";. опис приготування: рецепт, як приготувати сливовий пиріг "; Перевертиш ";, дуже схожий на рецеп...
Вишневий пиріг з горіховою посипкою
Рецепт приготування сливового пирога з горіховою посипкою. ніжний, розсипчастий і дуже смачний сливовий пиріг. опис приготування: Для приготування пирога використовують такі інгредієнти як: яйця, крем, funduk, мука, цукор, розпушувач і сливи. До чаю самий раз! Зливи— 500 грам(начинка) Цукров...
Вишневий пиріг
Рецепт приготування пирога зі сливами. Приготувати такий пиріг на вихідних - чудова ідея. опис приготування: Пиріг зі сливами виходить дуже смачним. Він сподобається не тільки дітям, але і дорослим. Основне в цьому пирозі - це сливи. борошно— 2 склянки сіль— 1 щіпка Зливи— 0,5 кілограма Пані...