Рецепт Вершково-грибний суп

Рецепт Вершково-грибний суп
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
У дні, коли я зовсім не хочу м'яса, тоді знаходжу майже вегетаріанські рецепти. І вони майже завжди ситні, оскільки я вмію знаходити розумну заміну на рослинний білок. Часто це гриби і бобові.

опис приготування:

В інструкції я описала для вас, як приготувати вершково-грибний суп. М'яка текстура і такий же смак обволікають ваш рот повністю. Ніяких різких відтінків в страві немає. Суп простий і досить швидко вариться. Ніяких додаткових інгредієнтів до складу не додавайте, інакше смак перестане грати.

  • гриби лісові— 250 грам
  • вода— 900 мілілітрів
  • вершки жирні— 210 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Картопля— 2 штуки
  • сіль— 1 Чайна ложка
Вершково-грибний суп - фото крок 1 1. Підготуйте гриби, нарізавши їх середніми кубиками.

Вершково-грибний суп - фото крок 2 2. Потім гриби викладіть в глибоку сковороду. помішуючи, готуйте їх 13-15 хвилин.

Вершково-грибний суп - фото крок 3 3. В цей же час наріжте кубиками цибулю і картоплю.

Вершково-грибний суп - фото крок 4 4. Воду влийте в каструлю. Викладіть туди картоплю і цибулю.

Вершково-грибний суп - фото крок 5 5. Також додайте сіль і доведіть воду до кипіння. варіть суп 10 хвилин.

Вершково-грибний суп - фото крок 6 6. Потім додайте вершки і гриби з сковороди.

Вершково-грибний суп - фото крок 7 7. Доведіть суп до кипіння і подавайте. Смачного!

Подібні рецепти

Вершково-часниковий суп

Стейк зі свинини на кісточці

Рецепт приготування ароматного пюреобразного супу з курячого бульйону, сухого білого вина, часнику, лука, жирних вершків, французького хліба і сиру Грюйер. опис приготування: Тонкий часниковий аромат надає цьому незвичайному супу пікантність, а сухе вино — вишуканість. Жирні вершки і подрібнен...

Фетучіні з вершково-грибним соусом

Фетучіні з вершково-грибним соусом

Один з найсмачніших варіантів для швидкої вечері - це паста. Є сотні варіантів, з чим і як її можна подати. Поділюся одним з найулюбленіших, як приготувати фетучіні з вершково-грибним соусом. опис приготування: Ніжна вершкова паста - це смачно і швидко. Гриби готуються за лічені хвилини, в цей...

Вершково-гарбузовий пиріг з арахісом

Вершково-гарбузовий пиріг з арахісом

Вишуканий пиріг з яскравим поєднанням ароматів солодкої гарбуза і пряної кориці, який готується на основі згущеного вершків. У тісто для пирога входить арахіс, надає випічці легку крихкість. опис приготування: При відсутності згущеного вершків такий пиріг можна приготувати з згущеного молока, ...

Вершково-карамельний лікер.

Вершково-карамельний лікер.

Домашній лікер для любителів солодких спиртних напоїв) кількість порцій: 10 Коричневий цукор Містраль— 200 грам вершки 20%  — 200 мілілітрів(у мене 10%) Розчинна кава— 1-2 чайних ложок Ванільний цукор— 1 Чайна ложка молоко— 200 мілілітрів горілка— 300 мілілітрів(можна взяти віскі, ром) шоколад ...

Соковиті вершково-курячі крокети

Соковиті вершково-курячі крокети

Соковиті вершково-курячі крокети - смачна закуска, яка прекрасно підійде як для святкового столу, так і для буденного. Крокети можна подати друзям, які забігли на п'ятничні посиденьки. опис приготування: рецепт, як приготувати соковиті вершково-курячі крокети, сподобається любителям смачних і ...