Рецепт Суп «гаспачо» з помідорів

Рецепт Суп «гаспачо» з помідорів
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 20 хв.
У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів.

опис приготування:

Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додавання оливкової олії і білого хліба. Гаспачо готується набагато простіше і швидше, ніж багато відомих мені супи. Їм можна підкріпитися в спекотний літній день, а також подати його в якості закуски в чарках.

  • томати— 200 грам
  • огірок— 150 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Чилі— 1 штука
  • паприка— 1 Чайна ложка
  • Мінеральна холодна вода— 100 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • м'ята— За смаком
Суп 1. Насамперед очищаю помідори від шкірки: розміщую їх в миску, роблю хрестоподібні надрізи і заливаю окропом, залишаю в такому вигляді на 1-2 хвилини.

Суп 2. Після такої обробки шкірка сама сповзає з томатів. Очищаю їх і складаю в тарілку.

Суп 3. Огірки мою і очищаю від шкірки, нарізаю їх невеликими шматочками і відправляю до томатів.

Суп 4. Перець чилі мою, розрізаю і очищаю від насіння, в яких міститься вся гострота, потім нарізаю їх і відправляю до інших овочів.

Суп 5. За смаком додаю паприку (у мене 1 чайна ложка) і велику морську сіль (можна йодовану), подрібнений часник.

Суп 6. Заливаю все підготовлені овочі холодною мінеральною водою. При бажанні можна додати кілька кубиків льоду.

Суп 7. За допомогою блендера подрібнюю все до однорідної консистенції, як соус. Готовий суп розливаю по тарілках і прикрашаю дрібно посічений огірочком, чилі і м'ятою.

Подібні рецепти

Суп «гаспачо» класичний

Гаспачо з кавуном

Гаспачо - це традиційний іспанська холодний суп, що робиться на основі томатів з додаванням овочів. Отже, записуйте собі простий і смачний рецепт, як приготувати суп «Гаспачо» класичний. опис приготування: Цей суп до столу подається холодним. Можна сервірувати в тарілці або в склянці. Його под...

Суп Гаспачо

Суп Гаспачо

Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...

Гаспачо чиллер

Гаспачо чиллер

Рецепт приготування напою гаспачо "; чиллер" опис приготування: Можна прикрасити склянки з напоєм гілочками зелені і скибочками огірка. свіжий огірок— 1 штука гострий червоний перчик— 1 штука цибулина— 1 штука білого винного оцту— 2 Ст. ложки томатного соку— 500 мілілітрів кілька крапель соу...

Гаспачо з дині

Гаспачо з дині

Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...

Гаспачо з крабовим салатом

Гаспачо з крабовим салатом

Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....