Рецепт Суп «гаспачо» класичний

Рецепт Суп «гаспачо» класичний
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Гаспачо - це традиційний іспанська холодний суп, що робиться на основі томатів з додаванням овочів. Отже, записуйте собі простий і смачний рецепт, як приготувати суп «Гаспачо» класичний.

опис приготування:

Цей суп до столу подається холодним. Можна сервірувати в тарілці або в склянці. Його подають з сухариками, зі свіжою зеленню або овочами (теми же, що в рецепті). Є безліч варіацій, але в основі приготування - томати. Суп можна зробити гострим, якщо додати чилі.

  • помідори— 12 штук
  • Червоний перець— 3 штуки
  • огірки— 3 штуки
  • часник— 1 штука
  • вода— 2 склянки
  • Оливкова олія— 180 мілілітрів
  • Яблучний оцет— 50 мілілітрів
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • сухарики— За смаком
1 вимийте помідори, видаліть попку і розріжте на 4 частини. вимийте огірки, зріжте шкірку і наріжте їх невеликими шматочками. Перець очистіть від насіння і розріжте шматочками. Очистіть головку часнику.

2 У чашу блендера викладіть все подрібнені овочі, збийте все до отримання однорідної маси.

3 Процідіть отриману суміш через сито, щоб маса була однорідна.

4 Змішайте отриману масу з холодною водою, оливковою олією, яблучним оцтом і сіллю. Надішліть суп в холодильник на кілька годин.

5 Охолоджений суп розлийте по тарілках і подавайте з сухариками. Смачного!

Подібні рецепти

Суп «гаспачо» з помідорів

Гаспачо з кавуном

У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів. опис приготування: Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додаван...

Суп Гаспачо

Суп Гаспачо

Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...

Гаспачо з дині

Гаспачо з дині

Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...

Гаспачо з крабовим салатом

Гаспачо з крабовим салатом

Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....

Гаспачо з редькою і фенхелем

Гаспачо з редькою і фенхелем

Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа. опис приготування: Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замі...