Рецепт Суп «гаспачо» класичний
Гаспачо - це традиційний іспанська холодний суп, що робиться на основі томатів з додаванням овочів. Отже, записуйте собі простий і смачний рецепт, як приготувати суп «Гаспачо» класичний.
опис приготування:
Цей суп до столу подається холодним. Можна сервірувати в тарілці або в склянці. Його подають з сухариками, зі свіжою зеленню або овочами (теми же, що в рецепті). Є безліч варіацій, але в основі приготування - томати. Суп можна зробити гострим, якщо додати чилі.
- помідори— 12 штук
- Червоний перець— 3 штуки
- огірки— 3 штуки
- часник— 1 штука
- вода— 2 склянки
- Оливкова олія— 180 мілілітрів
- Яблучний оцет— 50 мілілітрів
- сіль— 1 Чайна ложка
- сухарики— За смаком
2 У чашу блендера викладіть все подрібнені овочі, збийте все до отримання однорідної маси.
3 Процідіть отриману суміш через сито, щоб маса була однорідна.
4 Змішайте отриману масу з холодною водою, оливковою олією, яблучним оцтом і сіллю. Надішліть суп в холодильник на кілька годин.
5 Охолоджений суп розлийте по тарілках і подавайте з сухариками. Смачного!
Подібні рецепти
Гаспачо з кавуном
У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів. опис приготування: Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додаван...
Суп Гаспачо
Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...
Гаспачо з дині
Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...
Гаспачо з крабовим салатом
Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....
Гаспачо з редькою і фенхелем
Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа. опис приготування: Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замі...