Рецепт Гаспачо з дині

Рецепт Гаспачо з дині
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 20 хв.
Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся!

опис приготування:

Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на основі помідорів. це — свого роду варіація російської окрошки. Можна його готувати з дині, персиків, додавати і змішувати з білим хлібом різні свіжі овочі.

Цибулину краще візьміть фіолетову або використовуйте цибулю-шалот.

Як приготувати гаспачо з дині?

1. Диню очистіть від шкірки і кісточок. наріжте кубиками. цибулину очистіть. Гіркий перець або чилі додавайте за бажанням. Я люблю гостреньке, тому додаю в гаспачо чилі з насінням.

2. всі інгредієнти, крім бекону і листочків м'яти, збийте блендером.

3. Бекон обсмажте до сухості на сковороді.

4. Гаспачо розлийте по склянках або келихах, прикрасьте промитими листочками свіжої м'яти і беконом. По бажанню, гаспачо тз дині можна перед подачею остудити.

Смачного!

  • Білий хліб або багет— 6-7 скибочок
  • диня— 300-400 грам
  • вода— 1 Склянка
  • цибулина— 1 штука
  • Чилі— 1/2 штуки
  • Біле сухе вино або виноградний оцет— 1 Ст. ложка
  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
  • сіль— — За смаком
  • Чорний перець— — За смаком
  • Беконове прошутто (нарізка)  — 4-6 скибочок
  • Листочки свіжої м'яти— 4-6 штук
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Кубики льоду— 1 Склянка
Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на основі помідорів. це — свого роду варіація російської окрошки. Можна його готувати з дині, персиків, додавати і змішувати з білим хлібом різні свіжі овочі.

Цибулину краще візьміть фіолетову або використовуйте цибулю-шалот.

Як приготувати гаспачо з дині?

1. Диню очистіть від шкірки і кісточок. наріжте кубиками. цибулину очистіть. Гіркий перець або чилі додавайте за бажанням. Я люблю гостреньке, тому додаю в гаспачо чилі з насінням.

2. всі інгредієнти, крім бекону і листочків м'яти, збийте блендером.

3. Бекон обсмажте до сухості на сковороді.

4. Гаспачо розлийте по склянках або келихах, прикрасьте промитими листочками свіжої м'яти і беконом. По бажанню, гаспачо тз дині можна перед подачею остудити.

Смачного!

Подібні рецепти

Гаспачо чиллер

Гаспачо з кавуном

Рецепт приготування напою гаспачо "; чиллер" опис приготування: Можна прикрасити склянки з напоєм гілочками зелені і скибочками огірка. свіжий огірок— 1 штука гострий червоний перчик— 1 штука цибулина— 1 штука білого винного оцту— 2 Ст. ложки томатного соку— 500 мілілітрів кілька крапель соу...

Гаспачо з крабовим салатом

Гаспачо з крабовим салатом

Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....

Гаспачо з редькою і фенхелем

Гаспачо з редькою і фенхелем

Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа. опис приготування: Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замі...

Суп «гаспачо» з помідорів

Суп «гаспачо» з помідорів

У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів. опис приготування: Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додаван...

Суп Гаспачо

Суп Гаспачо

Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...