Рецепт Стейк з цитрусами
хочете дізнатися, як приготувати стейк з цитрусами? Незвичайний і оригінальний маринад з цитрусових освіжить смажений шматок м'яса, і воно вийде неймовірно смачним, соковитим і ароматним. Ваші рідні оцінять.
опис приготування:
У наш час стейки готують з риби, свинини і інших сортів м'яса, але ми приготуємо класичний стейк з яловичини і будемо використовувати смачний цитрусовий маринад. Готується він дуже просто, але завдяки йому м'ясо виходить неймовірно смачним, ароматним і соковитим. Стейк - одне з улюблених страв чоловіків, але цей стейк з цитрусами особливо оцінять жінки.
- Говяжа вирізка— 400-500 грам
- апельсин— 1 штука
- лимон— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- сіль— 1/4 чайних ложки(за смаком)
- Чорний мелений перець— 1/4 чайних ложки(за смаком)
- Бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки
- Каєнський перець— 1-2 Щепоток(за смаком)
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст. L — для маринаду, 2 — для смаження)
- Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
- чебрець— 1-2 штук(гілочка)
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- Вершкове масло— 1-2 Ст. ложок
Потім додаємо сік з цілого апельсина і сік з половини лимона.
Потім додамо подрібнений часник і знову все перемішуємо.
І на закінчення додамо дрібно нарізаний чебрець або орегано. Добре все перемішуємо.
Вирізку потрібно помити, обсушити і розрізати на два товстих стейка. Перекладаємо їх в глибокий посуд і заливаємо маринадом. маринуємо 1 годину при кімнатній температурі.
Потім обсмажуємо стейки по 3-4 хвилини з обох сторін на великому вогні на суміші оливкової та вершкового масла. Коли стейки будуть майже готові, додайте на сковороду половинку лимона.
Перед подачею вичавити сік з смаженого лимона на стейки.
Подібні рецепти
Стейк Рибай на грилі
М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...
Яловичий стейк з чилі і салатом
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...
Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...
Стейк «Діана»
Стейк "; Діана" — класичне блюдо, яке подають в багатьох поважаючих себе ресторанах європейської кухні. Якщо приготувати стейк "; Діана" за рецептом — вийде так смачно, що хоч тарілку облизуй! опис приготування: відразу попереджаю — добре приготувати стейк "; Діана" досить складно, незважаючи ...
Стейк блакитної акули
Хочете по-справжньому здивувати своїх гостей? Приготуйте їм оригінальні стейки блакитної акули: з рум'яною скоринкою, в апетитною паніровці і з пряним имбирно-медовим смаком. відмінний рецепт, дивіться! опис приготування: М'ясо акули дуже специфічне. До того ж, багато що залежить від якості ст...