Рецепт Спагеті «болоньєзе» по-китайськи

Рецепт Спагеті «болоньєзе» по-китайськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Томатний соус італійської кухні "; болоньєзе "; зробить з пасти дуже смачне блюдо. Спагетти "боллоньезе" по-китайськи — смачне ситне блюдо з яскравими східними смаками. З'єднання двох кухонь італійської та азіатської створило справжній кулінарний шедевр. Це не томатний соус "; болоньєзе" яким він повинен бути в оригіналі, але і не китайська локшина «Yook Soong». Щось середнє між ними. сьогодні поділюся, як приготувати це дуже просте і дуже смачна страва. Соус "; Теріякі" потрібно брати густий для маринування, він концентрований і насичений на смак. Готується блюдо за 20 хвилин, творіть і насолоджуйтеся цієї смакотою.

  • спагеті— 250 грам(в сухому вигляді)
  • фарш яловичий— 350 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • Херес або сухе вино— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 5 Ст. ложок
  • заморожений горошок— 1 Склянка
  • Кукурудзяний крохмаль— 2 Ст. ложки
  • соус теріякі— 1 Ст. ложка
  • Курячий бульйон— 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
1 Лук і чистий Chesnok, дрібно наріжте. горошок розморозити.

2 У глибокій сковороді обсмажте яловичий фарш.

3 Додайте цибулю і часник, обсмажуйте до прозорості лука. влийте бульйон, соєвий соус і соус теріякі. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і млоїте 10-15 хвилин.

4 Потім додайте зелений горошок і чорний перець. Томіть блюдо пару хвилин. Крохмаль розведіть холодною водою і влийте в соус. Варіть до загусання.

5 Поки готується соус, відваріть спагетті відповідно до інструкції на пачці. Коли соус загусне, викладіть прямо в сковороду спагетті і потім 2 хвилини, щоб спагетті просочилися соусом.

6 Якщо соус вийде густий, додайте трохи води, в якій варилися макарони. Викладіть все на тарілку і подавайте до столу.

7 Смачного!

Подібні рецепти

Соус «Болоньєзе» безвинно

Болоньєзе з курячого фаршу

Любіть італійську кухню? Тоді вам необхідно знати, як приготувати соус "; Болоньєзе" безвинно. Винно в даному випадку ми замінимо яловичим бульйоном, смак вийде нітрохи не гірше, переконайтеся самі. опис приготування: Я думаю, всі погодяться з тим, що яловичий бульйон володіє приголомшливим ар...

Соус Болоньєзе

Соус Болоньєзе

Обожнюю італійську кухню! Італійський соус Юолоньезе - смачний, ніжний і густий м'ясний соус, відмінно доповнює лазанью і спагетті. хочете дізнатися, як готується соус Болоньєзе? Загляньте в рецепт. опис приготування: Соус готується з дрібно нарізаних овочів, з обсмаженою м'ясним фаршем і дода...

Спагеті з чорнилом каракатиці та морепродуктами

Спагеті з чорнилом каракатиці та морепродуктами

Якщо ви втомилися від макаронів з кетчупом і хочете приготувати оригінальне італійське блюдо — тоді поспішайте записати в куховарську книгу рецепт спагетті з чорнилом каракатиці та морепродуктами! опис приготування: Чорнило каракатиці зазвичай додають в тісто для піци, бургерів або в іншу випі...

Спагеті «Карбонара» (класичний рецепт)

Спагеті «Карбонара» (класичний рецепт)

Карбонара - класична паста, якої можна здивувати гостей і домочадців. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати спагетті "; Карбонара" за класичним рецептом. Результат вас вразить, обіцяю! опис приготування: Паста & Quot; Карбонара" є дивно простим і легким стравою, проте його смак зможе приємно ...

Спагеті під грибним соусом

Спагеті під грибним соусом

Класичний рецепт спагетті під грибним соусом — для вас! Смачно і ситно буде, обіцяю! Давайте зануримося в це кулінарну подорож разом, вам сподобається чудове поєднання курки і грибів! опис приготування: Цей рецепт приготування спагетті під грибним соусом вам сподобається, це точно! Смачне і си...