Рецепт Солянка з печерицями на зиму
Якщо ви в пошуках нескладних і смачних заготовок, тоді поспішаю вам запропонувати рецепт приготування солянки з печерицями на зиму. дуже ситно, доступно і апетитно.
опис приготування:
1. Насамперед потрібно підготувати всі інгредієнти, які використовуються за рецептом приготування солянки з печерицями на зиму. грибочки вимийте, просушіть і наріжте тонкими скибочками.
2. Очистіть і поріжте кубиками цибулини.
3. Тонкими кільцями наріжте вимиті і обсушені помідори.
4. З капусти зніміть верхні листочки, наріжте її досить дрібно. Якщо капуста дуже щільна, можете додатково розім'яти її руками.
5. Підготуйте великий сотейник або каструлю. Налийте і розігрійте масло.
6. Викладіть все овочі та гриби. Накрийте кришкою і тушкуйте близько півгодини, періодично помішуючи.
7. Додайте за смаком сіль і перець, трохи цукру. Залиште ще хвилин на 10-15, поки капуста не стане м'якою.
8. В останні 2-3 хвилини додайте оцет.
9. Обов'язково така солянка з печерицями на зиму в домашніх умовах повинна бути загорнена в попередньо простерилізовані баночки. Прикрийте кришками і додатково простерилизуйте ще близько півгодини.
10. Тепер можна закатати банки, перевернути їх догори дном і залишити до повного охолодження.
- печериці— 2 кілограма
- Цибуля— 1 кілограм
- морква— 1 кілограм
- помідори— 1 кілограм
- Рослинна олія— 100 мілілітрів
- оцет— 100 мілілітрів
- сіль— 3 Ст. ложки
- цукор— 4 чайних ложки
- перець— 1 За смаком
2. Очистіть і поріжте кубиками цибулини.
3. Тонкими кільцями наріжте вимиті і обсушені помідори.
4. З капусти зніміть верхні листочки, наріжте її досить дрібно. Якщо капуста дуже щільна, можете додатково розім'яти її руками.
5. Підготуйте великий сотейник або каструлю. Налийте і розігрійте масло.
6. Викладіть все овочі та гриби. Накрийте кришкою і тушкуйте близько півгодини, періодично помішуючи.
7. Додайте за смаком сіль і перець, трохи цукру. Залиште ще хвилин на 10-15, поки капуста не стане м'якою.
8. В останні 2-3 хвилини додайте оцет.
9. Обов'язково така солянка з печерицями на зиму в домашніх умовах повинна бути загорнена в попередньо простерилізовані баночки. Прикрийте кришками і додатково простерилизуйте ще близько півгодини.
10. Тепер можна закатати банки, перевернути їх догори дном і залишити до повного охолодження.
Подібні рецепти
Радянські пончики
Хочу звернути вашу увагу на цей нескладний варіант, як приготувати солянку з консервованими печерицями та двома видами капусти. дуже ситно, ароматний і неймовірно смачно! опис приготування: 1. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. 2. Цибулю і моркву очистіть і подрібніть. Викладіть н...
Солянка грибна на зиму з томатною пастою
Запишіть в куховарську книгу собі рецепт приготування солянки грибної на зиму з томатною пастою. Це дуже смачна і ситна заготовка для гарячих страв і не тільки. Можна готувати з різними грибами! опис приготування: подивіться, як приготувати солянку з грибами на зиму з томатною пастою. Її можна...
Грибна солянка з овочами на зиму
Хочете зробити ситну і апетитну заготовку? Тоді зверніть увагу на цей рецепт приготування грибної солянки з овочами на зиму. Така закуска стане відмінним варіантом навіть для основного блюда. опис приготування: Любителям домашніх заготовок раджу взяти на замітку це цікавий варіант, як зробити ...
Грибна солянка з помідорами на зиму
Дуже смачна, дуже ароматна, чудова солянка з грибами. Готується дуже просто, тому збираємо гриби, запасаємося інгредієнтами і готуємо. Взимку буде дуже смачно і мало! опис приготування: Рецепт для тих, хто ще не лінується займатися консервацією. Смачна і ароматна солянка з грибами, гаряча відв...
Солянка на зиму без капусти
Прекрасний варіант заготовки, яка завжди прекрасно виходить і радує своїм смаком. Перед вами рецепт приготування солянки на зиму без капусти. опис приготування: Цей простий рецепт солянки на зиму без капусти стане просто знахідкою для тих, хто не шанує цей овоч в закачування. Така заготовка ст...