Рецепт Солянка на зиму без капусти

Рецепт Солянка на зиму без капусти
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Прекрасний варіант заготовки, яка завжди прекрасно виходить і радує своїм смаком. Перед вами рецепт приготування солянки на зиму без капусти.

опис приготування:

Цей простий рецепт солянки на зиму без капусти стане просто знахідкою для тих, хто не шанує цей овоч в закачування. Така заготовка стане вашою паличкою-виручалочкою, так як вона прекрасно підійде в якості закуски, а також сміливо може стати основною стравою, поданим на швидку руку до столу.

1. Отже, для початку необхідно вимити як слід і обсушити гриби. За бажанням попередньо їх можете відварити близько 5 хвилин. Наріжте грибочки середніми шматочками.

2. На сковороді розігрійте олію, Відведіть туди гриби. На середньому вогні смажте їх близько 10 хвилин, поки не вийде зайва рідина.

3. Паралельно очистіть і наріжте дрібно цибулю. Додайте на сковороду до цибулі, перемішайте - і продовжуйте смажити.

4. Очистіть солодкий перець від насіння і хвостиків, промийте під проточною водою і наріжте тонкою соломкою. Також ви можете використовувати в заготовку терту моркву.

5. На окремій сковороді обсмажте перець на рослинній олії хвилин 5-7.

6. З'єднайте перець з грибами, перемішайте, додайте томатну пасту. Влийте трохи води. Зверніть увагу, що якщо за рецептом приготування солянки на зиму без капусти використовуються свіжі і соковиті помідори, то воду можна не додавати.

7. Посоліть і поперчіть все за смаком. При бажанні можете додати спеції або лавровий лист, наприклад. Тушіте про 20 хвилин на повільному вогні.

8. Простерилизуйте баночки і кришки.

9. Солянка на зиму без капусти в домашніх умовах повинна бути розкладена по банкам гарячої, відразу ж закатати її кришками.

10. Переверніть баночки догори дном і залиште, укутавши ковдрою, до повного охолодження.

  • гриби— 2 кілограма
  • цибулина— 0.5 кілограма
  • Солодкий перець— 1 кілограм
  • Томатна паста— 1 Склянка(або свіжі томати)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком(для смаження)
Цей простий рецепт солянки на зиму без капусти стане просто знахідкою для тих, хто не шанує цей овоч в закачування. Така заготовка стане вашою паличкою-виручалочкою, так як вона прекрасно підійде в якості закуски, а також сміливо може стати основною стравою, поданим на швидку руку до столу.

1. Отже, для початку необхідно вимити як слід і обсушити гриби. За бажанням попередньо їх можете відварити близько 5 хвилин. Наріжте грибочки середніми шматочками.

2. На сковороді розігрійте олію, Відведіть туди гриби. На середньому вогні смажте їх близько 10 хвилин, поки не вийде зайва рідина.

3. Паралельно очистіть і наріжте дрібно цибулю. Додайте на сковороду до цибулі, перемішайте - і продовжуйте смажити.

4. Очистіть солодкий перець від насіння і хвостиків, промийте під проточною водою і наріжте тонкою соломкою. Також ви можете використовувати в заготовку терту моркву.

5. На окремій сковороді обсмажте перець на рослинній олії хвилин 5-7.

6. З'єднайте перець з грибами, перемішайте, додайте томатну пасту. Влийте трохи води. Зверніть увагу, що якщо за рецептом приготування солянки на зиму без капусти використовуються свіжі і соковиті помідори, то воду можна не додавати.

7. Посоліть і поперчіть все за смаком. При бажанні можете додати спеції або лавровий лист, наприклад. Тушіте про 20 хвилин на повільному вогні.

8. Простерилизуйте баночки і кришки.

9. Солянка на зиму без капусти в домашніх умовах повинна бути розкладена по банкам гарячої, відразу ж закатати її кришками.

10. Переверніть баночки догори дном і залиште, укутавши ковдрою, до повного охолодження.

Подібні рецепти

Грибна солянка без капусти

Засолка лосося

Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...

Солянка з кислої капусти

Солянка з кислої капусти

Дозвольте запропонувати вам дивно простий, але дуже смачненький варіант, як зробити солянку з кислої капусти і декількох видів грибів. Перед таким ароматом просто неможливо встояти. опис приготування: Грибна солянка з кислої капусти в домашніх умовах — відмінний варіант першої страви. Блюдо ви...

Солянка з квашеної капусти з грибами

Солянка з квашеної капусти з грибами

тарілочка гарячої, ароматної і ситної грибний солянки обов'язково зігріє вас навіть в найхолодніший зимовий день. Ідеальне перша страва для такої пори року. Кисла капуста надає солянці кислинку. опис приготування: Прочитавши цей рецепт, ви переконаєтеся, що можна зробити смачне першу страву з ...

Солянка з морської капусти

Солянка з морської капусти

Таким вишуканим блюдом можна нагодувати всю сім'ю. Солянка з морської капусти - це дуже ситне, калорійне і корисне блюдо. Холодними зимовими вечорами прекрасно підходить для сімейної вечері. опис приготування: Такий роздільний спосіб приготування інгредієнтів дає можливість насолодитися не заг...

Солянка без м'яса

Солянка без м'яса

Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...