Рецепт Солянка на зиму без капусти
Прекрасний варіант заготовки, яка завжди прекрасно виходить і радує своїм смаком. Перед вами рецепт приготування солянки на зиму без капусти.
опис приготування:
Цей простий рецепт солянки на зиму без капусти стане просто знахідкою для тих, хто не шанує цей овоч в закачування. Така заготовка стане вашою паличкою-виручалочкою, так як вона прекрасно підійде в якості закуски, а також сміливо може стати основною стравою, поданим на швидку руку до столу.
1. Отже, для початку необхідно вимити як слід і обсушити гриби. За бажанням попередньо їх можете відварити близько 5 хвилин. Наріжте грибочки середніми шматочками.
2. На сковороді розігрійте олію, Відведіть туди гриби. На середньому вогні смажте їх близько 10 хвилин, поки не вийде зайва рідина.
3. Паралельно очистіть і наріжте дрібно цибулю. Додайте на сковороду до цибулі, перемішайте - і продовжуйте смажити.
4. Очистіть солодкий перець від насіння і хвостиків, промийте під проточною водою і наріжте тонкою соломкою. Також ви можете використовувати в заготовку терту моркву.
5. На окремій сковороді обсмажте перець на рослинній олії хвилин 5-7.
6. З'єднайте перець з грибами, перемішайте, додайте томатну пасту. Влийте трохи води. Зверніть увагу, що якщо за рецептом приготування солянки на зиму без капусти використовуються свіжі і соковиті помідори, то воду можна не додавати.
7. Посоліть і поперчіть все за смаком. При бажанні можете додати спеції або лавровий лист, наприклад. Тушіте про 20 хвилин на повільному вогні.
8. Простерилизуйте баночки і кришки.
9. Солянка на зиму без капусти в домашніх умовах повинна бути розкладена по банкам гарячої, відразу ж закатати її кришками.
10. Переверніть баночки догори дном і залиште, укутавши ковдрою, до повного охолодження.
- гриби— 2 кілограма
- цибулина— 0.5 кілограма
- Солодкий перець— 1 кілограм
- Томатна паста— 1 Склянка(або свіжі томати)
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Рослинна олія— За смаком(для смаження)
1. Отже, для початку необхідно вимити як слід і обсушити гриби. За бажанням попередньо їх можете відварити близько 5 хвилин. Наріжте грибочки середніми шматочками.
2. На сковороді розігрійте олію, Відведіть туди гриби. На середньому вогні смажте їх близько 10 хвилин, поки не вийде зайва рідина.
3. Паралельно очистіть і наріжте дрібно цибулю. Додайте на сковороду до цибулі, перемішайте - і продовжуйте смажити.
4. Очистіть солодкий перець від насіння і хвостиків, промийте під проточною водою і наріжте тонкою соломкою. Також ви можете використовувати в заготовку терту моркву.
5. На окремій сковороді обсмажте перець на рослинній олії хвилин 5-7.
6. З'єднайте перець з грибами, перемішайте, додайте томатну пасту. Влийте трохи води. Зверніть увагу, що якщо за рецептом приготування солянки на зиму без капусти використовуються свіжі і соковиті помідори, то воду можна не додавати.
7. Посоліть і поперчіть все за смаком. При бажанні можете додати спеції або лавровий лист, наприклад. Тушіте про 20 хвилин на повільному вогні.
8. Простерилизуйте баночки і кришки.
9. Солянка на зиму без капусти в домашніх умовах повинна бути розкладена по банкам гарячої, відразу ж закатати її кришками.
10. Переверніть баночки догори дном і залиште, укутавши ковдрою, до повного охолодження.
Подібні рецепти
Яблучний пиріг з фруктами
Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...
Солянка з морської капусти
Таким вишуканим блюдом можна нагодувати всю сім'ю. Солянка з морської капусти - це дуже ситне, калорійне і корисне блюдо. Холодними зимовими вечорами прекрасно підходить для сімейної вечері. опис приготування: Такий роздільний спосіб приготування інгредієнтів дає можливість насолодитися не заг...
Солянка з кислої капусти
Дозвольте запропонувати вам дивно простий, але дуже смачненький варіант, як зробити солянку з кислої капусти і декількох видів грибів. Перед таким ароматом просто неможливо встояти. опис приготування: Грибна солянка з кислої капусти в домашніх умовах — відмінний варіант першої страви. Блюдо ви...
Солянка з квашеної капусти з грибами
тарілочка гарячої, ароматної і ситної грибний солянки обов'язково зігріє вас навіть в найхолодніший зимовий день. Ідеальне перша страва для такої пори року. Кисла капуста надає солянці кислинку. опис приготування: Прочитавши цей рецепт, ви переконаєтеся, що можна зробити смачне першу страву з ...
Солянка без м'яса
Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...