Рецепт Суп з селерою і куркою
Суп з селерою і куркою підійде і дітям, і дорослим, які піклуються про свою фігуру. Він виходить наваристим, досить легким і корисним. А селера сприяють швидкому обміну речовин.
опис приготування:
Як приготувати суп з селерою і куркою?
1. Курячі стегенця промийте і покладіть в каструлю. Залийте в неї один літр холодної води. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Шумівкою зніміть піну, сіль і poperčite. Вогонь знизите до середньо-повільного і варіть ще протягом 20-25 хвилин.
2. По закінченню 25 хвилин, коли курка звариться (м'ясо стане м'яким і відійде від кістки), виберіть стегна на окрему тарілку. Бульйон процідіть і поверніть в каструлю.
3. Картоплю і моркву промийте і очистіть. Промийте петрушку і стебла селери. цибулину очистіть.
4. Моркву наріжте кільцями або півкільцями (в залежності від її розміру). картоплю, цибуля і селера наріжте кубиками. Петрушку нарубите.
5. Бульйон поставте на середній вогонь і закиньте в нього нарізану картоплю. В цей час на рослинній олії обсмажте до м'якості селера, морква і цибуля. Потім овочі додайте в бульйон до картоплі. Додати сіль, поперчіть, доведіть до кипіння і варіть протягом 6-7 хвилин.
6. Куряче м'ясо зніміть з кістки. Додайте до бульйону з овочами. Поваріть ще кілька хвилин.
7. У готовий суп додайте нарубану петрушку, вимкніть вогонь і дайте настоятися під кришкою хвилин 8-10.
Суп з селерою і куркою готовий"
Подавайте з сухариками або хлібом.
Смачного!
- курячі стегна— 2-3 штук
- картопля— 2 штуки
- цибулина— 1 штука
- морквина— 1 штука
- стебла селери— 3-4 штук
- петрушка— — За смаком
- сіль— — За смаком
- перець— — За смаком
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
- вода— 1 літр
1. Курячі стегенця промийте і покладіть в каструлю. Залийте в неї один літр холодної води. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Шумівкою зніміть піну, сіль і poperčite. Вогонь знизите до середньо-повільного і варіть ще протягом 20-25 хвилин.
2. По закінченню 25 хвилин, коли курка звариться (м'ясо стане м'яким і відійде від кістки), виберіть стегна на окрему тарілку. Бульйон процідіть і поверніть в каструлю.
3. Картоплю і моркву промийте і очистіть. Промийте петрушку і стебла селери. цибулину очистіть.
4. Моркву наріжте кільцями або півкільцями (в залежності від її розміру). картоплю, цибуля і селера наріжте кубиками. Петрушку нарубите.
5. Бульйон поставте на середній вогонь і закиньте в нього нарізану картоплю. В цей час на рослинній олії обсмажте до м'якості селера, морква і цибуля. Потім овочі додайте в бульйон до картоплі. Додати сіль, поперчіть, доведіть до кипіння і варіть протягом 6-7 хвилин.
6. Куряче м'ясо зніміть з кістки. Додайте до бульйону з овочами. Поваріть ще кілька хвилин.
7. У готовий суп додайте нарубану петрушку, вимкніть вогонь і дайте настоятися під кришкою хвилин 8-10.
Суп з селерою і куркою готовий"
Подавайте з сухариками або хлібом.
Смачного!
Подібні рецепти
Роли з кіноа
Рецепт приготування супу з куркою, цибулею, морквою, селерою і галушками. опис приготування: Цей простий і неймовірно смачний суп ви можете приготувати з додаванням будь-яких овочів, які вам подобаються. соди— 1/8 чайних ложки(Клецьк) солі— 1/4 чайних ложки(Клецьк) рослинного жиру— 1 Ст. лож...
Вершковий суп з селерою
Рецепт приготування низькокалорійного і корисного супу з селери. опис приготування: Розтопити масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати селеру, Luk-salotų, картопля і дрібку солі. готувати, помішуючи поки овочі не стануть м'якими, але не коричневого кольору, близько 15 хвилин. Додат...
Суп-пюре з гарбузом і селерою
Цей суп-пюре готується просто, і для його приготування не будуть потрібні важкодоступні інгредієнти, а результат вийде надзвичайно смачним: теплий, пряно-солодкий суп з тонким ароматом селери. опис приготування: Способів приготування супів з гарбуза дуже багато, повірте. І щоб знайти "; свій" ...
Суп-пюре з гарбуза з селерою
Сьогодні я розповім, як приготувати суп-пюре з гарбуза з селерою. Це не просто смачний варіант першої страви, але і безмірно корисний! Прекрасний суп у всіх сенсах! Рекомендую всім! опис приготування: У цього блюда є одна особливість, характерна для багатьох супів. Воно стає ще смачніше на дру...
Вершковий суп з грибами і селерою
Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...