Рецепт Смородиновий торт
Цей красивий багатошаровий торт готується зі смородини, вершків і шоколаду. Торт виглядає дуже ошатно і вишукано, так що рекомендую готувати його на святковий стіл.
опис приготування:
Приготуємо смородиновий торт в домашніх умовах. Торт складається з декількох шарів. В першу чергу потрібно спекти основу — шоколадний бісквіт або корж. Потім готуємо ще два желейних шару: чорносмородиновий і вершковий. чергуючи шари, виливаємо їх на бісквіт і відправляємо торт в холодильник для застигання. хай щастить!
- шоколад гіркий— 35 грам(корж)
- Вершкове масло— 50 грам(корж)
- яйце— 1 штука(корж)
- цукор— 2 Ст. ложки(корж)
- розпушувач— 0,5 чайних ложки(корж)
- борошно— 2 Ст. ложки(корж)
- Сироп від варення— 4 Ст. ложки(просочення)
- ром— 2 Ст. ложки(просочення)
- смородина— 350 грам(черносмородиновое желе)
- вершки— 250 грам(черносмородиновое желе)
- цукор— 100 грам(черносмородиновое желе)
- желатин— За смаком(черносмородиновое желе)
- вершки— 250 грам(вершково-шоколадне желе)
- шоколад білий— 200 грам(вершково-шоколадне желе)
- цукор ванільний— За смаком(вершково-шоколадне желе)
- желатин— 15 грам(вершково-шоколадне желе)
Приготовим корж. На водяній бані розтопіть шоколад і масло. Яйце збиваємо з цукром, сюди ж вливаємо шоколадну суміш, а також додаємо борошно з розпушувачем. Збиваємо до однорідності і переливаємо тісто в круглу форму, застелену пергаментом. Випікаємо корж в печі до сухої сірники при температурі 180 градусів, після чого вимикаємо духовку і залишаємо бісквіт всередині на 5 хвилин.
Смородину перебираємо і промиваємо, потім збиваємо в блендері з цукром і вершками. Проціджуємо масу через сито і вводимо желатиновий розчин, збиваємо.
вершковий шар. Прогріваємо вершки на водяній бані, розчиняємо шоколад і додаємо ваніль. Вводимо желатинову суміш, збиваємо.
Остиглий бісквіт кладемо на дно рознімної форми, застеленій пергаментом. Просочуємо бісквіт ромом і сиропом. Виливаємо на нього половину черносмородинового желе, даємо йому застигнути і виливаємо половину вершкового желе.
Таким же чином виливаємо ще два шари і відправляємо торт в холодильник для застигання, приблизно на 2 годину.
Смачного!
Подібні рецепти
Торт смородиновий на кефірі
Простий смородиновий кекс з додавання шоколаду — чудова домашня випічка, яка підійде на кожен день або навіть на святковий стіл. Кекс виходить дуже ніжним і ароматним. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо смородиновий кекс в домашніх умовах. Насамперед перебираємо і промиваємо ягоди. Далі ...
Смородиновий зефір
Зефір можна готувати на основі різного сиропу, а його незмінними складовими є білок і цукор. Обов'язково приготуйте кондитерський мішок з насадками, щоб зефір вийшов красивим. опис приготування: барвистий, смачний і найголовніше — натуральний смородиновий зефір в домашніх умовах готується швид...
Смородиновий коктейль з яйцем
Цей рецепт сподобався мені своєю простотою, його навіть діти можуть зробити. опис приготування: Яйце розтерти з цукром, додати холодне молоко і чорносмородиновий сік, ретельно все перемішати і охолодити, поставивши на деякий час в холодильник. Подавати коктейль з кубиками льоду. Смачного! Чё...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...