Рецепт Шоколадні біскотті з мигдалем

Рецепт Шоколадні біскотті з мигдалем
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом.

опис приготування:

Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню.

  • розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки
  • соди— 3/4 чайних ложки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • несолоного вершкового масла, кімнатної температури— 6 Ст. ложок
  • великих яйця— 2 штуки
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • гіркого шоколаду— 120 грам
Шоколадні біскотті з мигдалем - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою в центрі. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. Просіяти разом борошно, какао, кави еспресо, соду, розпушувач і сіль.

Шоколадні біскотті з мигдалем - фото крок 2 2. Міксером у великій мисці збити вершкове масло і цукор разом на середній швидкості протягом 2 хвилин. Додати яйця і ванільний екстракт, збивати еще2 хвилини. Зменшити швидкість міксера до низької і додати сухі інгредієнти в 3 доповнення. Збити до отримання однорідної консистенції. Додати подрібнені горіхи і крупно нарізаний шоколад, перемішати.

Шоколадні біскотті з мигдалем - фото крок 3 3. Викласти тісто на робочій поверхні і замісити. Розділити тісто навпіл. Сформувати з однієї частини тесту бревнишко розміром 2х5 см і довжиною 30 см. Повторити з половиною тесту. Викласти колоди на деко і посипати невеликою кількістю цукру.

Шоколадні біскотті з мигдалем - фото крок 4 4. випікати приблизно 25 хвилин, поки тісто не потріскається. Вийняти деко з духовки і дати охолонути протягом приблизно 20 хвилин.

Шоколадні біскотті з мигдалем - фото крок 5 5. Довгим зазубреним ножем розрізати кожне колоду на скибочки близько 1 см завтовшки. Викласти скибочки на деко і випікати печиво 10 хвилин. Охолодити бискотти на стійці і подавати.

Подібні рецепти

Шоколадні біскотті

Біскотті з мигдалем і журавлиною

Рецепт італійського печива біскотті дозволяє імпровізувати як з різними добавками, так і з самим тестом для цієї випічки. Результатом такої імпровізації стали незвичайні шоколадні біскотті. опис приготування: Цільнозернове борошно, використовувана в цьому варіанті рецепта, надає випічці масу к...

Шоколадні тістечка з мигдалем

Шоколадні тістечка з мигдалем

Рецепт приготування тістечок з крекерів, шоколадних чіпсів і нарізаного мигдалю. опис приготування: Це дуже прості в приготуванні і дуже смачні тістечка, приготовані з крекерів, шоколадних чіпсів і мигдалю. Тістечка готуються всього за 17 хвилин. крекерів— 10-12 штук палички масла— 2 штуки ш...

Доходи від малиною і мигдалем

Доходи від малиною і мигдалем

Рецепт приготування фінансів - маленьких французьких бісквітних кексів. Порадуйте свою другу половинку в День закоханих! опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Скропити міні-форми для кексів олією. Нагріти масло в невеликій каструлі на слабкому вогні, часто помішуючи, до золотис...

Фруктові тістечка з мигдалем

Фруктові тістечка з мигдалем

Рецепт приготування розсипчастих тістечок з фруктовим джемом і мигдалем. У цьому рецепті використовується вишневий джем, ви можете замінити його будь-яким іншим. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. У мисці змішати разом борошно, корицю, сі...

Гранола з мигдалем і кокосовою стружкою

Гранола з мигдалем і кокосовою стружкою

Рецепт приготування гранола з вівсяних пластівців, мигдалю, кокосової стружки, паростків пшениці, меду, екстракту ванілі і суміші сухофруктів. опис приготування: Гранола дуже зручна закуска, і в запеченому вигляді її можна завжди мати під рукою. За цим рецептом у вас вийде від 12 до 16 батончи...