Рецепт Шоколадні булочки з корицею в глазурі
Рецепт приготування шоколадних булочок з начинкою з цукру, какао, кориці і шоколадних чіпсів і вершкової глазур'ю.
опис приготування:
За цим рецептом виходить 8 булочок.
- какао-порошок— 3 Ст. ложки
- цукор— 2 Ст. ложки
- розпушувач— 1 1/4 чайних ложки
- сода для випічки— 1/2 чайних ложки
- сіль— 1/2 чайних ложки
- топлене вершкове масло— 6 Ст. ложок
- цукор— 1/4 склянки(начинка)
- какао-порошок— 1 Ст. ложка(начинка)
- обкладинка— 2 чайних ложки(начинка)
- сіль— 1/8 чайних ложки(начинка)
- топлене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка)
- шоколадні чіпси— 3 Ст. ложки(начинка)
- вершковий сир або розм'якшене вершкове масло— 2 Ст. ложки(глазур)
- бавовна— 2 Ст. ложки(глазур)
- цукрова пудра— 1 Склянка(глазур)
2. зробити тісто. Розігріти духовку до 220 градусів. змастити форму 1 столовою ложкою топленого масла. У середній мисці змішати борошно, какао-порошок, цукор, розпушувач, соду і сіль. Додати молоко і 2 столові ложки вершкового масла і розмішати. Викласти тісто на посипану борошном робочу поверхню і замісити, поки тісто не стане гладким.
3. Розкачати тісто в прямокутник розміром 20Х30 см. вилити 2 столові ложки топленого масла на тісто і змастити його рівномірно пальцями. викласти начинку, залишаючи межі по краях 1 см. Посипати нарізаними шоколадними чіпсами.
4. Згорнути тісто в рулет. Викласти рулет швом вниз на робочу поверхню. розрізати на 8 шматків.
5. Акуратно притиснути зверху кожен шматок і викласти в форму. змастити залишилися 2 столовими ложками топленого вершкового масла. Випікати протягом 20-25 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.
6. Щоб зробити глазур, збити в мисці вершковий сир або масло і цукрову пудру. Додати сколотини і збивати, поки суміш не стане однорідною. Дати булочкам охолонути в формі протягом 5 хвилин, потім викласти їх на стійку і залити глазур'ю.
7. подавати, поки вони ще теплі. Зберігати булочки в герметичному контейнері протягом мінімум 3 днів.
Подібні рецепти
Закачування з рисом
Рецепт приготування шоколадних тістечок з карамельною глазур'ю. опис приготування: Ці чудові тістечка стануть знахідкою для справжніх гурманів. шоколаду— 180 грам цукру— 2 склянки яйця— 3 штуки для глазурі:жирних вершків— 1/2 склянки цукру— 2 склянки солі— 2 чайних ложки желатину— 1,5 Ст. ...
Шоколадні тістечка в вершковою глазурі
Рецепт приготування цукерок з гіркого шоколаду з вершково-ванільною глазур'ю. опис приготування: Шоколадні тістечка в глазурі - десерт для тих, хто не боїться погладшати. гіркого шоколаду— 120 грам палички м'якого вершкового масла— 2 штуки цукру— 2 склянки яйця— 4 штуки ванільного екстракту—...
Шоколадні тістечка з корицею і кардамоном
Рецепт приготування тістечок з какао, порошком чипотл, корицею, кардамоном і кава. опис приготування: Пряні тістечка з ароматом кориці і кардамону припадуть до смаку любителям шоколаду. солі— 1 Чайна ложка какао— 2 Ст. ложки порошку чіпотл— 1 — 1 1/2 чайних ложки кориці— 3/4 чайних ложки ка...
Шоколадні трюфелі з корицею і кава
Рецепт приготування трюфелів з темного шоколаду, вершків, ванільного екстракту, кориці, кайенского перцю і кава. опис приготування: Ці пряні шоколадні трюфелі зникнуть з вашого столу буквально на очах. темного шоколаду— 240 грам ванільного екстракту— 1/4 чайних ложки кориці— 1/4 чайних ложки...
Французькі тости з корицею
Рецепт приготування ароматних запечених французьких тостів з корицею. опис приготування: Цей чудовий сніданок стане відмінним ранковим блюдом. Ви можете додати в нього чорницю або шматочки яблук. французький хліб— 1 штука яєць— 8 штук цільного молока— 2 склянки ванілі— 2 Ст. ложки борошна— 1...