Рецепт Шашлик з курячих частин

Рецепт Шашлик з курячих частин
Кількість порцій: 8 Час приготування: 3 дн. 13 г. 30 хв.
Одного разу були з друзями на природі, ну і само собою: який же відпочинок без шашлику? Дізналася один чудовий рецепт, ніж та поспішаю поділитися з вами. розповім, як приготувати шашлик з курячих частин.

опис приготування:

М'ясо виходить дуже смачним і соковитим і нічим не поступається варіанту з маринадом на оцті. Якщо вам не подобається підсмажена шкурка, її можна прибрати, коли тільки укладаєте м'ясо в каструлю. Приємного апетиту і гарного відпочинку!

  • курячі стегна— 2,5 кілограма
  • кефір— 1 літр
  • Цибуля ріпчаста— 200 грам
  • часник— 4-5 зубчиків(25 грам)
  • Чорний перець— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 2 чайних ложки
  • зелень— За смаком(Braai, кріп або петрушка; приблизно 80 грам)
Шашлик з курячих частин - фото крок 1 Укладаємо всі частини курочки в глибоку ємність, я шкурку прибирати не буду, так як хочу отримати підсмажену кірочку.

Шашлик з курячих частин - фото крок 2 далі беремо 2 чайні ложки солі, вичавлюємо 4-5 зубчиків часнику в окремий посуд.

Шашлик з курячих частин - фото крок 3 Перемішуємо все до стану каші.

Шашлик з курячих частин - фото крок 4 Беремо пучок зелені (на ваш смак) і нарізаємо.

Шашлик з курячих частин - фото крок 5 додаємо всі, що підготували вище, а так само перець і кефір в каструлю з м'ясом,

Шашлик з курячих частин - фото крок 6 Ретельно перемішуємо вміст каструлі і ставимо її в холодильник на 4 годину. Після чого смажимо м'ясо на мангалі до повного приготування.

Подібні рецепти

Шашлик з курячих стегон

Шашлик з курячих грудок з маринадом

Відмінний рецепт для пікніка або просто вечері. М'ясо завдяки маринування виходить ніжне, соковите. Такий шашлик дуже швидко готується на мангалі. опис приготування: Шашлик з курячих стегон готується просто. спочатку маринад. Курка любить рідина, тому можете використовувати не тільки представ...

Шашлик з курячих шлунків

Шашлик з курячих шлунків

Нехай вас не бентежить зовнішній вигляд шашлику з курячих шлунків. Насправді, це дуже цікаве і смачне блюдо. Темний колір і пікантність шашлику надає наявність гранатового соусу. опис приготування: Готовий шашлик не матиме ніжну структуру, йому властива легка хрусткость. Для маринаду шлунків н...

Шашлик з курячих крилець

Шашлик з курячих крилець

На ваш суд, шановні, я представляю рецепт шашлику з курячих крилець. Готуючи по даній рецептурі, ви зможете домогтися ніжного і дуже соковитого смаку курячого м'яса. опис приготування: Даний рецепт шашлику з курячих крилець розрахований на 3 персони. Смак виходить дуже ніжним, а вже аромат — з...

Шашлик з курячих крил (маринад)

Шашлик з курячих крил (маринад)

Щоб шашлик вийшов смачним, слід правильно його замаринувати. При чому маринад для свинини і курки готується абсолютно різними способами. Тому слід вибрати правильні інгредієнти. опис приготування: Щоб пріготвоіть смачний маринад для курки, вам знадобиться майонез, спеції, вина і гірчиці. Якщо ...

Шашлик з курячих ніжок на шампурах

Шашлик з курячих ніжок на шампурах

Смачний гарячий шашлик - це краще пригощання на природу або для барбекю. Ви можете його приготувати з різних видів м'яса. сьогодні розповім, як приготувати шашлик з курячих ніжок на шампурах. опис приготування: Ви можете приготувати таким чином будь-яку частину курячої тушки, наприклад, крила ...