Рецепт Шашлик з курячих частин
Одного разу були з друзями на природі, ну і само собою: який же відпочинок без шашлику? Дізналася один чудовий рецепт, ніж та поспішаю поділитися з вами. розповім, як приготувати шашлик з курячих частин.
опис приготування:
М'ясо виходить дуже смачним і соковитим і нічим не поступається варіанту з маринадом на оцті. Якщо вам не подобається підсмажена шкурка, її можна прибрати, коли тільки укладаєте м'ясо в каструлю. Приємного апетиту і гарного відпочинку!
- курячі стегна— 2,5 кілограма
- кефір— 1 літр
- Цибуля ріпчаста— 200 грам
- часник— 4-5 зубчиків(25 грам)
- Чорний перець— 1/2 чайних ложки
- сіль— 2 чайних ложки
- зелень— За смаком(Braai, кріп або петрушка; приблизно 80 грам)
далі беремо 2 чайні ложки солі, вичавлюємо 4-5 зубчиків часнику в окремий посуд.
Перемішуємо все до стану каші.
Беремо пучок зелені (на ваш смак) і нарізаємо.
додаємо всі, що підготували вище, а так само перець і кефір в каструлю з м'ясом,
Ретельно перемішуємо вміст каструлі і ставимо її в холодильник на 4 годину. Після чого смажимо м'ясо на мангалі до повного приготування.
Подібні рецепти
Шашлик з курячих грудок з маринадом
Відмінний рецепт для пікніка або просто вечері. М'ясо завдяки маринування виходить ніжне, соковите. Такий шашлик дуже швидко готується на мангалі. опис приготування: Шашлик з курячих стегон готується просто. спочатку маринад. Курка любить рідина, тому можете використовувати не тільки представ...
Шашлик з курячих шлунків
Нехай вас не бентежить зовнішній вигляд шашлику з курячих шлунків. Насправді, це дуже цікаве і смачне блюдо. Темний колір і пікантність шашлику надає наявність гранатового соусу. опис приготування: Готовий шашлик не матиме ніжну структуру, йому властива легка хрусткость. Для маринаду шлунків н...
Шашлик з курячих крилець
На ваш суд, шановні, я представляю рецепт шашлику з курячих крилець. Готуючи по даній рецептурі, ви зможете домогтися ніжного і дуже соковитого смаку курячого м'яса. опис приготування: Даний рецепт шашлику з курячих крилець розрахований на 3 персони. Смак виходить дуже ніжним, а вже аромат — з...
Шашлик з курячих крил (маринад)
Щоб шашлик вийшов смачним, слід правильно його замаринувати. При чому маринад для свинини і курки готується абсолютно різними способами. Тому слід вибрати правильні інгредієнти. опис приготування: Щоб пріготвоіть смачний маринад для курки, вам знадобиться майонез, спеції, вина і гірчиці. Якщо ...
Шашлик з курячих ніжок на шампурах
Смачний гарячий шашлик - це краще пригощання на природу або для барбекю. Ви можете його приготувати з різних видів м'яса. сьогодні розповім, як приготувати шашлик з курячих ніжок на шампурах. опис приготування: Ви можете приготувати таким чином будь-яку частину курячої тушки, наприклад, крила ...