Рецепт Шашлик з курячих шлунків

Рецепт Шашлик з курячих шлунків
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Нехай вас не бентежить зовнішній вигляд шашлику з курячих шлунків. Насправді, це дуже цікаве і смачне блюдо. Темний колір і пікантність шашлику надає наявність гранатового соусу.

опис приготування:

Готовий шашлик не матиме ніжну структуру, йому властива легка хрусткость. Для маринаду шлунків необхідно вибирати складові, які добре розм'якшують м'ясо, це може бути лимонний сік, ківі, або, що містить велику кількість кислоти.

  • курячі шлунки— 500 грам(очищені)
  • Гранатовий соус "; Наршараб"  — 100 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(велика)
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Шашлик з курячих шлунків - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Шашлик з курячих шлунків - фото крок 2 Лук наріжте великими четвертинками. Викладіть в глибоку тару: шлунки, сіль, перець, соус "Наршараб", цибуля. перемішайте, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 1 час.

Шашлик з курячих шлунків - фото крок 3 Після закінчення часу насадите шлунки, чергуючи з цибулею, з shampura.

Шашлик з курячих шлунків - фото крок 4 Обсмажуйте в електрошашличніце, з закритим кожухом протягом 10-12 хвилин, спостерігаючи, щоб сильно не обгоріли шматочки.

Шашлик з курячих шлунків - фото крок 5 Шашлик готовий до подачі.

Шашлик з курячих шлунків - фото крок 6 Подавати страву краще до червоного вина з гранатовим соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Гуляш зі шлунків курячих

Медовик на сковорідці смачно і просто

Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування. опис приготування: Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я п...

Суп з курячих шлунків

Суп з курячих шлунків

Дуже смачний і ароматний суп приготований на основі курячих шлунків і зеленої гречки. Абсолютно не жирний, за консистенцією нагадує бульйон — цей суп надовго пропишеться на вашій кухні! опис приготування: Якщо хочеться себе побалувати чимось смачним і незвичайним на найближчий обід — приготуйт...

Хе з курячих шлунків по-корейськи

Хе з курячих шлунків по-корейськи

Що я точно готую не часто, так це субпродукти. Не багато рецепти з їх участю мені подобаються. Але це не означає, що немає хороших. Зараз поділюся саме таким вдалим варіантом. опис приготування: Як приготувати хе з курячих шлунків по-корейськи, ви прочитаєте прямо зараз трохи нижче. Я люблю ко...

Суп зі шлунків і сердечок

Суп зі шлунків і сердечок

Абсолютно дієтичний і неймовірно смачний суп з курячих потрошки. Тут я використав повний набір: сердечка, шлуночки і печінку. У поєднанні з овочами виходить дуже непогано, спробуйте! опис приготування: Це простий рецепт приготування супу з шлунків і сердечок. З інгредієнтів знадобиться м'ясний...

Шашлик з курячих крилець

Шашлик з курячих крилець

На ваш суд, шановні, я представляю рецепт шашлику з курячих крилець. Готуючи по даній рецептурі, ви зможете домогтися ніжного і дуже соковитого смаку курячого м'яса. опис приготування: Даний рецепт шашлику з курячих крилець розрахований на 3 персони. Смак виходить дуже ніжним, а вже аромат — з...