Рецепт Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу!
опис приготування:
Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачної, ароматної, наваристою грибної юшки, яку з "; порожніх" магазинних печериць, звичайно, не зварила. На щастя, гриби ми встигаємо зібрати і засушити з осені. Якщо у вас немає такої можливості — купите в будь-якому супермаркеті пару пакетиків сушених опеньків, lisiček, або боровиків. Всі ці гриби для такого супу підходять.
І заправити грибний суп із сушених грибів можна далеко не тільки рисом — він хороший і з гречкою, і з перловкою, і навіть з вермішеллю. Загалом, експериментуйте!
- гриби сухі— 3/4 склянки
- Мал— 0,5 склянки
- Картопля— 2-3 штук
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Лавровий лист— 1-2 штук
настій злити (він, немає слів, дуже ароматний, але все-таки краще підстрахуватися, на мій погляд), залити гриби чистою холодною водою і поставити на вогонь. коли закипить — зняти піну, посолити і варити на повільному вогні під кришкою.
Через півгодини бульйон процідити і знову повернути в каструлю, а гриби нарізати і відправити в сковороду з розігрітим вершковим маслом.
Додати дрібно нарізану цибулю і подрібнену моркву. пасерувати 5-7 хвилин.
Грибний бульйон закип'ятити.
Картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками.
Як тільки бульйон закипить — кинути картоплю і лавровий лист.
Рріс промити, залити холодною водою і варити до готовності.
У каструлю з киплячим грибним бульйоном викласти обсмажені гриби з цибулею і морквою.
поперчити. Варити під кришкою хвилин 10.
Перед саами закінченням приготування додати відварений рис. Лавровий лист вийняти. перемішати.
От і все — нехай суп трошки відпочине під кришкою, а ви в цей час наріжте хліб, подрібніть свіжу зелень і дістаньте з холодильника сметану;). Смачного!
Подібні рецепти
Грібовніца з сушених грибів
Поділюся сьогодні з вами цікавим рецептом приготування грибного супу з сушених білих грибів. Виходить дуже цікаве перша страва, ніжне, з горіховим присмаком і грибним приголомшливим ароматом! опис приготування: З таким цікавим, але в той же час простим рецептом грибного супу з сушених білих гр...
Грибний суп з сушених грибів в мультиварці
Суп із сушених грибів в мультиварці виходить особливо смачним, ароматним і насиченим. Щоб зварити цей суп, вам не потрібно володіти особливими кулінарними талантами, готується він дуже просто. опис приготування: Зварити смачний і ароматний суп із сушених грибів за допомогою мультиварки легко. ...
Грибний суп з сушених грибів з перловкою
Наскільки часто ви використовуєте перловку в своїх рецептах? Я це роблю не часто, так як крупа мені здається позбавленою смаку. Але часто в супах вона дуже до речі. Якщо ви любите такі страви, то читайте рецепт. опис приготування: Пропоную вам рецепт, в якому розповідається про те, як приготув...
Грибний соус із сушених грибів
Сушені гриби надають будь-якої страви неповторну родзинку. А соус з них виходить більш ароматним і насиченим, ніж зі свіжих. Якщо ви заготовили на зиму сушених грибів, тоді цей рецепт для вас! опис приготування: грибний соус — це можливість навіть просту гречану кашу зробити смачною і не такий...
Суп із сушених грибів з перловкою
ароматний, ситний і смачний супчик на кожен день. хочете різноманітності, але в холодну пору не так багато можливостей? підкажу рецепт, як приготувати суп із сушених грибів з перловкою. опис приготування: Використовуйте набір сушених грибів або один сорт. Тут підійдуть будь-які. Такий супчик в...