Рецепт Сендвічі з болгарським перцем
Легкі вегетаріанські сендвічі з болгарським перцем чудова літня закуска. Я думаю в першу чергу сендвічі оцінять жінки. Я просто насолоджуюся ними. Це зібрання всіх моїх улюблених інгредієнтів!
опис приготування:
Щоб приготувати сендвічі з болгарським перцем буде потрібно якийсь час і трохи зусиль, особливо якщо ви будете використовувати зелений майонез свого приготування (його рецепт я вже описувала тут). Перець для сендвіча беріть товстостінний, щоб була смачна соковита м'якоть. Оливкова олія використовуйте для змащування верхнього і нижнього шару сендвіча, щоб при обсмажуванні виходила рум'яна кірочка. Якщо у вас немає спеціального приладу для запікання сендвіча, використовуйте просту сковороду, тільки придавите сендвічі з болгарським перцем ніж небудь зверху. Сир повинен розплавитися. Успіхів і приємного апетиту!
- Червоний перець— 2-3 штук
- білий сир— 4 скибочки
- авакадо— 1-2 штук
- помідор— 1 штука
- рукола— 30 грам(за смаком)
- чіабатта (білий хліб) — 1 штука
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- зелений майонез— 4-5 Ст. ложок
Перці запекти в духовці.
Намажте шматочки хліба майонезом.
Покладіть на майонез сир.
Покладіть зверху перці.
На перці викладіть порізані кружальцями помідори.
На помідори покладіть рукколу, а верхню кришку сендвіча намажте авокадо.
Підрум'яньте сендвіч в тостері або на сковороді.
Смачного!
Подібні рецепти
Гуляш з болгарським перцем
Рецепт приготування азіатських сендвічів з тофу, цибулею, солодким перцем, арахісовим маслом і імбиром. опис приготування: розігріти духовку. Викласти цибулю і перець шкірою вгору на лист для випічки. випікати, перевертаючи цибулю в середині готування, поки не підрум'яниться, від 12 до 15 хвил...
Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами
Рецепт приготування сендвічів з яловичиною, цибулею, болгарським перцем, білими грибами, сиром і соусом. опис приготування: Ці апетитні ситні сендвічі нагодують несподівано прийшли гостей. вершкового масла— 12 Ст. ложок яловичого стейка— 900 грам сіль і мелений чорний перець— — За смаком жов...
Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем
Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...
Філе курки з болгарським перцем
З філе курки і болгарського перцю виходить смачний і дуже красивий рулет. Його можна подавати як в якості гарячого блюда, так і різати на закуску або використовувати в приготуванні бутербродів. опис приготування: Солі можна взагалі не використовувати, т.к. шинка досить солона. Як приготувати ф...
Фрикадельки з болгарським перцем і ананасами
Рецепт приготування фрикадельок з яловичого фаршу з болгарським перцем, ананасом і пряним соусом. опис приготування: Приємний контраст солодкого ананаса і пряного соусу робить ці фрикадельки чудовими. Їх можна подавати з рисом на гарнір або окремо в якості закуски на шпажках. яловичого фаршу...