Рецепт Сендвічі з тофу і болгарським перцем
Рецепт приготування азіатських сендвічів з тофу, цибулею, солодким перцем, арахісовим маслом і імбиром.
опис приготування:
розігріти духовку. Викласти цибулю і перець шкірою вгору на лист для випічки. випікати, перевертаючи цибулю в середині готування, поки не підрум'яниться, від 12 до 15 хвилин. коли перець охолоне, очистити від шкіри. Нарізати перець на товсті смуги.
У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Смажити тофу до золотистого кольору і хрусткої скоринки, близько 2 хвилин на кожній стороні.
У маленькій мисці змішати арахісове масло, мідь, 1/4 чайної ложки кунжутного масла і імбир. Перемішати овочі з залишилася 1/4 чайної ложки кунжутного масла. Змастити сумішшю арахісового масла скибочки хліба. Викласти зверху тофу і овочі. Накрити зверху скибочками хліба.
Розрізати багет навпіл. Обернути щільно в фольгу і поставити в холодильник на строк до 2 днів. Подавати з паростками редису, якщо це необхідно.
- цибулина— 1 штука(нарезанная кольцами)
- червоний солодкий перець— 1 штука(розрізаний на 4 частини)
- оливкового масла— 2 чайних ложки
- запеченного тофу— 180 грам(нарізаного скибочками)
- арахісового масла— 2 Ст. ложки
- меду— 1/2 чайних ложки
- кунжутного масла— 1/2 чайних ложки
- свіжого імбиру— 3/4 чайних ложки
- багет— 1 штука(разрезанный пополам горизонтально)
У великій сковороді нагріти оливкове масло на середньому вогні. Смажити тофу до золотистого кольору і хрусткої скоринки, близько 2 хвилин на кожній стороні.
У маленькій мисці змішати арахісове масло, мідь, 1/4 чайної ложки кунжутного масла і імбир. Перемішати овочі з залишилася 1/4 чайної ложки кунжутного масла. Змастити сумішшю арахісового масла скибочки хліба. Викласти зверху тофу і овочі. Накрити зверху скибочками хліба.
Розрізати багет навпіл. Обернути щільно в фольгу і поставити в холодильник на строк до 2 днів. Подавати з паростками редису, якщо це необхідно.
Подібні рецепти
Кабачкова ікра з болгарським перцем на зиму
Легкі вегетаріанські сендвічі з болгарським перцем чудова літня закуска. Я думаю в першу чергу сендвічі оцінять жінки. Я просто насолоджуюся ними. Це зібрання всіх моїх улюблених інгредієнтів! опис приготування: Щоб приготувати сендвічі з болгарським перцем буде потрібно якийсь час і трохи зус...
Сендвічі з яловичиною, болгарським перцем і грибами
Рецепт приготування сендвічів з яловичиною, цибулею, болгарським перцем, білими грибами, сиром і соусом. опис приготування: Ці апетитні ситні сендвічі нагодують несподівано прийшли гостей. вершкового масла— 12 Ст. ложок яловичого стейка— 900 грам сіль і мелений чорний перець— — За смаком жов...
Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем
Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...
Філе курки з болгарським перцем
З філе курки і болгарського перцю виходить смачний і дуже красивий рулет. Його можна подавати як в якості гарячого блюда, так і різати на закуску або використовувати в приготуванні бутербродів. опис приготування: Солі можна взагалі не використовувати, т.к. шинка досить солона. Як приготувати ф...
Фрикадельки з болгарським перцем і ананасами
Рецепт приготування фрикадельок з яловичого фаршу з болгарським перцем, ананасом і пряним соусом. опис приготування: Приємний контраст солодкого ананаса і пряного соусу робить ці фрикадельки чудовими. Їх можна подавати з рисом на гарнір або окремо в якості закуски на шпажках. яловичого фаршу...