Рецепт Філе курки з болгарським перцем
З філе курки і болгарського перцю виходить смачний і дуже красивий рулет. Його можна подавати як в якості гарячого блюда, так і різати на закуску або використовувати в приготуванні бутербродів.
опис приготування:
Солі можна взагалі не використовувати, т.к. шинка досить солона.
Як приготувати філе курки з болгарським перцем?
1. Духовку нагрейте до 220-230 градусів.
2. Болгарський перець промийте, просушіть. Викладіть на деко, застелений папером для випічки і відправте в духовку на хвилин 6-8. Потім витягніть і загорніть у фольгу. Через кілька хвилин розгорніть і зніміть шкуру. Виберіть насіння і плодоніжки. Наріжте болгарський перець півкільцями.
3. Курячі грудки промийте і просушіть, розріжте вздовж на дві частини. Кожен шматочок покладіть на харчову плівку, зверху також прикрийте харчовою плівкою. Гарненько відбийте шматочки. Намагайтеся не наробити дірок!
4. Коріандр або петрушку промийте, просушіть і дрібно нарубати.
5. сир — mocarellu або сулугуні — наріжте пластинками.
6. Розм'якшене вершкове масло змішайте з коріандром, додайте в суміш очищений і пропущений через прес часник, приправити сіллю (дрібка солі, не більше!) і поперчіть. Ретельно перемішайте все до однорідної маси.
7. Кожен відбитий шматочок курки змащуємо приправленим маслом. У центр філе викладаємо нарізаний сир і болгарський перець.
8. Загортаємо куряче філе в рулет. Спочатку всередину загніть краю, а потім щільно скрутіть. намагайтеся, щоб рулет був "; герметично закритий" з усіх боків.
9. Тепер викладаємо "; листочки" іспанської шинки (Те ж Серрано) або італійської прошутто. Рулетики ми будемо загортати в шинку. Тому краю шинки повинні заходити один на інший, а по величині "; листочків" шинки повинно вистачити на обгортання всього рулету. Шинку можна скріпити на курячому філе зубочисткою, але, бажано. зайвий раз рулет не проколювати.
10. У сковороді гарненько розігріваємо олію і обсмажуємо рулети з філе з усіх боків протягом двох хвилин.
11. Обсмажене куряче філе з болгарським перцем викладіть в противопригарного форму? додайте в неї кілька столових ложок води і поставте на 15 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку.
Подавайте куряче філе з болгарським перцем з картоплею, рисом або зеленим салатом. Остуджене філе наріжте і подавайте в якості закуски.
Смачного!
- Курячі грудки— 3 штуки
- Болгарський перець— 1 штука
- Моцарелла або сулугуні— 50 грам
- Іспанська шинка або прошутто— 12 штук
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- Koriandr (гілочки) — 5-6 штук
- часник— 1 зубчик
- сіль— — За смаком
- перець— — За смаком
- Масло рослинне— 1-2 Ст. ложок
Як приготувати філе курки з болгарським перцем?
1. Духовку нагрейте до 220-230 градусів.
2. Болгарський перець промийте, просушіть. Викладіть на деко, застелений папером для випічки і відправте в духовку на хвилин 6-8. Потім витягніть і загорніть у фольгу. Через кілька хвилин розгорніть і зніміть шкуру. Виберіть насіння і плодоніжки. Наріжте болгарський перець півкільцями.
3. Курячі грудки промийте і просушіть, розріжте вздовж на дві частини. Кожен шматочок покладіть на харчову плівку, зверху також прикрийте харчовою плівкою. Гарненько відбийте шматочки. Намагайтеся не наробити дірок!
4. Коріандр або петрушку промийте, просушіть і дрібно нарубати.
5. сир — mocarellu або сулугуні — наріжте пластинками.
6. Розм'якшене вершкове масло змішайте з коріандром, додайте в суміш очищений і пропущений через прес часник, приправити сіллю (дрібка солі, не більше!) і поперчіть. Ретельно перемішайте все до однорідної маси.
7. Кожен відбитий шматочок курки змащуємо приправленим маслом. У центр філе викладаємо нарізаний сир і болгарський перець.
8. Загортаємо куряче філе в рулет. Спочатку всередину загніть краю, а потім щільно скрутіть. намагайтеся, щоб рулет був "; герметично закритий" з усіх боків.
9. Тепер викладаємо "; листочки" іспанської шинки (Те ж Серрано) або італійської прошутто. Рулетики ми будемо загортати в шинку. Тому краю шинки повинні заходити один на інший, а по величині "; листочків" шинки повинно вистачити на обгортання всього рулету. Шинку можна скріпити на курячому філе зубочисткою, але, бажано. зайвий раз рулет не проколювати.
10. У сковороді гарненько розігріваємо олію і обсмажуємо рулети з філе з усіх боків протягом двох хвилин.
11. Обсмажене куряче філе з болгарським перцем викладіть в противопригарного форму? додайте в неї кілька столових ложок води і поставте на 15 хвилин в розігріту до 180 градусів духовку.
Подавайте куряче філе з болгарським перцем з картоплею, рисом або зеленим салатом. Остуджене філе наріжте і подавайте в якості закуски.
Смачного!
Подібні рецепти
Куряче філе з болгарським перцем в апельсиновому соку
Легкі вегетаріанські сендвічі з болгарським перцем чудова літня закуска. Я думаю в першу чергу сендвічі оцінять жінки. Я просто насолоджуюся ними. Це зібрання всіх моїх улюблених інгредієнтів! опис приготування: Щоб приготувати сендвічі з болгарським перцем буде потрібно якийсь час і трохи зус...
Сендвічі з тофу і болгарським перцем
Рецепт приготування азіатських сендвічів з тофу, цибулею, солодким перцем, арахісовим маслом і імбиром. опис приготування: розігріти духовку. Викласти цибулю і перець шкірою вгору на лист для випічки. випікати, перевертаючи цибулю в середині готування, поки не підрум'яниться, від 12 до 15 хвил...
Шашлик з болгарським перцем
Приготувати шашлик з болгарським перцем з телятини непросто. Потрібно добре замаринувати м'ясо. Якщо телятина молода, то маринують її 2 годину, а якщо у вас яловичина, то вона маринується не менше 4 годин. опис приготування: Смажити шашлик з болгарським перцем на мангалі на хороших вугіллі пот...
Скумбрія з болгарським перцем
Скумбрія з болгарським перцем — ідеальний союз і чудове смакове поєднання. Перш ніж готувати скумбрію, згадайте про це із знанням і ви отримаєте поскільки блюдо! опис приготування: Для скумбрії з болгарським перцем нам потрібно трохи: 1 скумбрія (з 2 порції), болгарський перець (2 штучки, для ...
Феттучині з куркою, помідорами і болгарським перцем
Рецепт приготування Феттучіні з куркою, болгарським перцем, цибулею, помідорами, білим вином і вершками. При бажанні ви можете додати в блюдо італійську ковбасу, раків або креветки. кількість порцій: 6 курячі грудки без шкіри— 3 штуки суміш спецій— 3 чайних ложки(більше до смаку) паста Феттучин...