Рецепт Грибний крем-суп з печериць з вершками

Рецепт Грибний крем-суп з печериць з вершками
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв.
Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва!

опис приготування:

Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах перед подачею можна доповнити свіжою зеленню, а також сухариками. Рецепт сам по собі досить простий, так що його без праці може повторити навіть новачок на кухні.

  • гриби— 500 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Картопля— 2-3 штук
  • вершки— 500 мілілітрів
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки(+ 50 грам)
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 За смаком
  • перець— 1 За смаком
  • Мускатний горіх— 1 щіпка
  • молоко— 2 склянки
Грибний крем-суп з печериць з вершками - фото крок 1 1. Насамперед вимийте, обсушити і наріжте гриби. Подрібніть цибулину невеликими кубиками.

Грибний крем-суп з печериць з вершками - фото крок 2 2. На сковороду викладіть вершкове і рослинне масло. Коли воно як слід розігріється, Відведіть туди цибулю, обсмажте його до прозорості. Там же ж можна використовувати в рецепті приготування грибного крем-супу з шампіньйонів з вершками пару зубчиків часнику. Після додайте на сковороду гриби.

Грибний крем-суп з печериць з вершками - фото крок 3 3. Паралельно очистіть і наріжте кубиками картоплю. Надішліть його в каструлю з водою, доведіть до кипіння. Підсолити за смаком і варіть на середньому вогні.

Грибний крем-суп з печериць з вершками - фото крок 4 4. Розтопіть в окремому сотейнику або на сковороді вершкове масло, додавши для аромату мускатний горіх. всипте борошно, ретельно перемішайте, щоб не утворилися грудочки.

Грибний крем-суп з печериць з вершками - фото крок 5 5. Тонкою цівкою влийте молоко, продовжуючи помішувати. Підсолити трохи і за бажанням додайте дрібку перцю. Уварите соус до загусання.

Грибний крем-суп з печериць з вершками - фото крок 6 6. Обсмажені гриби відправте в каструлю. Проваріть їх пару хвилин, а потім зніміть з вогню. Злийте частина рідини, подрібніть масу бленедером до однорідності. У міру необхідності доливайте рідину.

Грибний крем-суп з печериць з вершками - фото крок 7 7. Надішліть суп знову в каструлю, додайте соус, влийте вершки. На середньому вогні проваріть грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах ще пару хвилин. От і все, можна подавати його до столу.

Подібні рецепти

Грибний соус з печериць з вершками

Грибний салат з печериць

Для приготування грибного соусу з печериць з вершками не потрібні особливі продукти. Блюдо легко готується господинею без особливих кулінарних здібностей за невеликий проміжок часу. опис приготування: Грибний соус з печериць з вершками може бути прекрасним доповненням до основної страви на свя...

Грибний соус з печериць з молоком

Грибний соус з печериць з молоком

Якщо ви, як і я, любите готувати смачні, але при цьому нескладні страви, вам обов'язково сподобається цей простий рецепт грибного соусу з печериць з молоком. Дуже смачно подавати його з макаронами! опис приготування: Перед вами простий рецепт грибного соусу з печериць з молоком. Виходить досит...

Грибний соус з печериць зі сметаною

Грибний соус з печериць зі сметаною

Ароматний грибний соус готується дуже просто і прекрасно доповнює багато страв. Обов'язкова складова - сметана або вершки. дивіться, як приготувати грибний соус з печериць зі сметаною. опис приготування: Для приготування такого соусу можна взяти сухі або свіжі гриби, але пам'ятайте, що печериц...

Грибний жульєн з печериць

Грибний жульєн з печериць

Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною "; шапочкою ";. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої ​​актуальності жульен набуває на святковому столі! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування грибного жульєну з печериць. Страв виходить дуже ніж...

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...