Рецепт Грибний соус з печериць з вершками

Рецепт Грибний соус з печериць з вершками
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 30 хв.
Для приготування грибного соусу з печериць з вершками не потрібні особливі продукти. Блюдо легко готується господинею без особливих кулінарних здібностей за невеликий проміжок часу.

опис приготування:

Грибний соус з печериць з вершками може бути прекрасним доповненням до основної страви на святковий стіл. Готується дуже легко, для того щоб його приготувати, достатньо лише мати гриби і вершки, інші інгредієнти є у вас на кухні. Прекрасно підійде як приправа до каш і картоплі, макаронам и рису. Має гарний вигляд, незвичайний пікантний смак.

  • печериці— 200 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • вершки 20%  — 200 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • часник— 2 штуки
Грибний соус з печериць з вершками - фото крок 1 1. Перед тим як приготувати грибний соус з печериць з вершками, помийте гриби, очистіть і поріжте їх на шматочки.

Грибний соус з печериць з вершками - фото крок 2 2. Очистіть цибулю від лушпиння, поріжте його якомога дрібніше.

Грибний соус з печериць з вершками - фото крок 3 3. Відріжте брусочек вершкового масла, покладіть його на сковороду. Кількість масла вибирайте з урахуванням особливостей вашої сковороди. В розтануло масло додайте цибулю. Обсмажте цибулю до отримання золотистого відтінку.

Грибний соус з печериць з вершками - фото крок 4 4. Покладіть на сковороду до цибулі печериці. Залиште продукти гаситися на сковороді при невеликому вогні на 8 хвилин. Весь час помішуйте.

Грибний соус з печериць з вершками - фото крок 5 5. Після того як гриби зменшилися в розмірах, додайте борошно. Борошно рівномірно розсипте по грибам, поступово грибний сік її наситить вологою.

Грибний соус з печериць з вершками - фото крок 6 6. Вершки попередньо налийте в каструльку і підігрійте, до кипіння доводити не потрібно. Додайте теплі вершки до грибам. Додати сіль. накрийте кришкою. соус готовий, коли борошно з вершками стають єдиним цілим.

Грибний соус з печериць з вершками - фото крок 7 7. Додайте в грибний соус часник, попередньо подрібнений в чеснокодавке. Зніміть з вогню. Блюдо готово. Насолоджуйтесь його смаком.

Подібні рецепти

Грибний суп з печериць з вершками

Грибний суп з печериць з картоплею

Пропоную Вашій увазі простий рецепт грибного супу з шампіньйонів з вершками. смачне, ситне і дуже ароматне блюдо вийде, адже тут крім грибів ще й бекон аромат додає! Спробуйте! опис приготування: Перед вами - рецепт, як приготувати грибний суп з печериць з вершками. смачне, ситне і надзвичайно...

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Грибний крем-суп з печериць з вершками

Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...

Грибний соус з печериць з молоком

Грибний соус з печериць з молоком

Якщо ви, як і я, любите готувати смачні, але при цьому нескладні страви, вам обов'язково сподобається цей простий рецепт грибного соусу з печериць з молоком. Дуже смачно подавати його з макаронами! опис приготування: Перед вами простий рецепт грибного соусу з печериць з молоком. Виходить досит...

Грибний соус з печериць зі сметаною

Грибний соус з печериць зі сметаною

Ароматний грибний соус готується дуже просто і прекрасно доповнює багато страв. Обов'язкова складова - сметана або вершки. дивіться, як приготувати грибний соус з печериць зі сметаною. опис приготування: Для приготування такого соусу можна взяти сухі або свіжі гриби, але пам'ятайте, що печериц...

Грибний соус з вершками

Грибний соус з вершками

універсальний соус, який можна подати з пастою, м'ясом, рибою або просто в якості закуски з хлібом. Рекомендую всім цей чудовий рецепт грибного соусу з вершками! опис приготування: Для приготування грибного соусу з вершками ви можете взяти будь-які гриби, дуже смачно виходить він з печерицями....