Рецепт Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Рецепт Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Перед вами один з найпростіших варіантів, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Якщо ви є прихильником цієї закуски, то обов'язково запам'ятовуйте рецепт.

опис приготування:

1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в мультиварці — це вимочування м'яса. Як випливає вимийте, очистіть ніжки і викладіть в каструлю. Щоб закуска вийшла більш ситної і смачною, додайте також 2-3 виду м'яса. Залийте м'ясо холодною водою і залиште на 2-3 годину. Потім змініть воду і знову залиште. В цілому дайте постояти м'яса у воді близько 8-9 годин.

2. Перекладіть м'ясо в чашу, залийте чисту воду до максимальної позначки.

3. Додайте сіль і спеції (лавровий лист, запашний перець, коріння за смаком і т.д.). Викладіть цілком цибулину.

4. Встановіть при наявності програму "; Холодець" або "; Гасіння" з 6 годин.

5. Ступінь готовності визначається досить просто: м'ясо повинно легко відходити від кісточки. При необхідності час можна збільшити.

6. Наступний етап — це розбір м'яса. Його потрібно викласти у форми, в яких буде застигати закуска.

7. При бажанні холодець зі свинячих ніжок в мультиварці в домашніх умовах можна доповнити гілочками зелені, кружечками моркви, відварною яйцем або консервованим горошком, наприклад. Все це додасть особливу красу готової закуски. Однак можна обійтися і без всього цього.

8. Бульйон потрібно процідити, бажано не один раз, і залити в форму.

9. Залишилося тільки відправити форми для застигання в холодильник.

Ось і весь рецепт, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Пригощайтеся!


  • свинячі ніжки— 2 штуки
  • м'ясо— 1 кілограм(свинина, яловичина, курка)
  • цибулина— 1 штука
  • сіль— 1 За смаком
  • спеції— 1 За смаком
1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в мультиварці — це вимочування м'яса. Як випливає вимийте, очистіть ніжки і викладіть в каструлю. Щоб закуска вийшла більш ситної і смачною, додайте також 2-3 виду м'яса. Залийте м'ясо холодною водою і залиште на 2-3 годину. Потім змініть воду і знову залиште. В цілому дайте постояти м'яса у воді близько 8-9 годин.

2. Перекладіть м'ясо в чашу, залийте чисту воду до максимальної позначки.

3. Додайте сіль і спеції (лавровий лист, запашний перець, коріння за смаком і т.д.). Викладіть цілком цибулину.

4. Встановіть при наявності програму "; Холодець" або "; Гасіння" з 6 годин.

5. Ступінь готовності визначається досить просто: м'ясо повинно легко відходити від кісточки. При необхідності час можна збільшити.

6. Наступний етап — це розбір м'яса. Його потрібно викласти у форми, в яких буде застигати закуска.

7. При бажанні холодець зі свинячих ніжок в мультиварці в домашніх умовах можна доповнити гілочками зелені, кружечками моркви, відварною яйцем або консервованим горошком, наприклад. Все це додасть особливу красу готової закуски. Однак можна обійтися і без всього цього.

8. Бульйон потрібно процідити, бажано не один раз, і залити в форму.

9. Залишилося тільки відправити форми для застигання в холодильник.

Ось і весь рецепт, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Пригощайтеся!


Подібні рецепти

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Фріттата з брокколі та сиром

Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...

Холодець зі свинячих ніжок

Холодець зі свинячих ніжок

улюблена святкове (і не тільки святковий) страва — холодець зі свинячих ніжок. Завдяки свинячим ніжок холодець відмінно застигає, він міцний, прекрасно ріжеться на шматочки. пробуйте! опис приготування: Для холодцю ретельно вимийте м'ясо. Особливу увагу приділіть ніжок. Їх потрібно як іду вимо...

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...

Холодець з курячих ніжок

Холодець з курячих ніжок

Холодець з курячих ніжок — обов'язкова закуска наших сімейних застіль. Ділюся з вами рецептом. опис приготування: Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок. 1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки. 2. П...