Рецепт Холодець з курячих ніжок

Рецепт Холодець з курячих ніжок
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Холодець з курячих ніжок — обов'язкова закуска наших сімейних застіль. Ділюся з вами рецептом.

опис приготування:

Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок.

1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки.

2. Потім залийте курячі ніжки холодною водою і потримайте в воді один годину. По мірі того, як вода буде наповнюватися кров'ю, зливайте її і наливайте нову. Це необхідно для чистоти холодцю. Інакше він буде каламутним.

3. Тепер викладіть ніжки в глибоку каструлю, додайте чищеного від лушпиння ріпчастої цибулі, залийте водою і поставте на вогонь. Коли вода закипить, зніміть піну, додайте желатину і зменшіть вогонь. Варіть на повільному вогні ще півтори години.

4. Потім дістаньте курячі ніжки і відокремте м'ясо від кісток і від шкірки. Якщо ви віддаєте перевагу холодець з шкіркою, то залиште її з м'ясом. кістки викинете.

5. Куряче м'ясо разом з часником пропустіть через м'ясорубку або порубати ножем.

6. Розкладіть його по формам для холодцю і залийте бульйоном.

7. Поставте в холодильник для повного застигання. приблизно 4 годину.

Подавайте зі свіжим кропом! Смачного!

  • Курині ніжки— 1,5 кілограма
  • Ріпчаста цибуля— 1-2 штук
  • часник— 3 зубчики
  • Горошки чорного перцю— 1 Чайна ложка
  • пучок кропу— 1 штука(Невеликий.)
  • желатин— 0,5 чайних ложки
Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок.

1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки.

2. Потім залийте курячі ніжки холодною водою і потримайте в воді один годину. По мірі того, як вода буде наповнюватися кров'ю, зливайте її і наливайте нову. Це необхідно для чистоти холодцю. Інакше він буде каламутним.

3. Тепер викладіть ніжки в глибоку каструлю, додайте чищеного від лушпиння ріпчастої цибулі, залийте водою і поставте на вогонь. Коли вода закипить, зніміть піну, додайте желатину і зменшіть вогонь. Варіть на повільному вогні ще півтори години.

4. Потім дістаньте курячі ніжки і відокремте м'ясо від кісток і від шкірки. Якщо ви віддаєте перевагу холодець з шкіркою, то залиште її з м'ясом. кістки викинете.

5. Куряче м'ясо разом з часником пропустіть через м'ясорубку або порубати ножем.

6. Розкладіть його по формам для холодцю і залийте бульйоном.

7. Поставте в холодильник для повного застигання. приблизно 4 годину.

Подавайте зі свіжим кропом! Смачного!

Подібні рецепти

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Кляр для курячих ніжок

Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...

Холодець зі свинячих ніжок

Холодець зі свинячих ніжок

улюблена святкове (і не тільки святковий) страва — холодець зі свинячих ніжок. Завдяки свинячим ніжок холодець відмінно застигає, він міцний, прекрасно ріжеться на шматочки. пробуйте! опис приготування: Для холодцю ретельно вимийте м'ясо. Особливу увагу приділіть ніжок. Їх потрібно як іду вимо...

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці

Перед вами один з найпростіших варіантів, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Якщо ви є прихильником цієї закуски, то обов'язково запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: 1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в ...

Шашлик з курячих ніжок на шампурах

Шашлик з курячих ніжок на шампурах

Смачний гарячий шашлик - це краще пригощання на природу або для барбекю. Ви можете його приготувати з різних видів м'яса. сьогодні розповім, як приготувати шашлик з курячих ніжок на шампурах. опис приготування: Ви можете приготувати таким чином будь-яку частину курячої тушки, наприклад, крила ...