Рецепт Хе з яловичини по-корейськи

Рецепт Хе з яловичини по-корейськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Незвичайний спосіб приготувати яловичину - в пікантному маринаді з корейською морквою та огірками. Рекомендую на замітку відмінну святкову закуску, яка називається хе з яловичини по-корейськи!


опис приготування:

те, що ми називаємо хе по-корейськи, не зовсім корейське хе. У них все ще набагато більш гостре і пекуче. Та й поняття корейської моркви у них немає. що, втім, яка різниця, адже головне, що це дуже смачно! Щоб приготувати хе з яловичини по-корейськи, знадобиться добірна яловича вирізка, оцтова есенція, за допомогою якої ми продезінфіціруем м'ясо, а також соєвий соус і кунжутне м'ясо.

  • Говяжа вирізка— 350 грам
  • оцтова есенція 70 %  — 1 Чайна ложка
  • Koriandr— 1 Чайна ложка
  • Червоний гострий перець— 1 Чайна ложка
  • Чорний перець— 0,5 чайних ложки
  • часник— 3 зубчики
  • Цибуля— 0,5 штуки
  • огірок— 1 штука
  • корейська морква— За смаком
  • Соєвий соус— За смаком
  • Кунжутну олію— За смаком
  • кунжут— За смаком
  • цукор, сіль— За смаком
  • зелень— За смаком
Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 1 Яловичину поріжте соломкою, а щоб це було зручно робити, потримайте її в морозилці з півгодинки.

Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 2 Посипте порізану яловичину цукром і сіллю (по одній чайній ложці).

Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 3 Потім влийте оцтову есенцію і заважайте хвилини 3.

Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 4 закрийте ємність, залиште м'ясо маринуватися години на 4.

Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 5 Потім злийте рідину, що, відіжміть яловичину, додайте коріандр, гострий червоний перець, чорний перець і подрібнений часник.

Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 6 На сковороді розігрійте одну третину рослинного масла.
Обсмажте в ньому цибулю, щоб він віддав свій аромат маслу.

Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 7 Дістаньте обсмажену цибулю з масла.

Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 8 Киплячу олію полийте на м'ясо, заважайте близько хвилини, потім додайте соєвий соус і кунжутне масло, накрийте ємність кришкою, відправте м'ясо в холодильник на годину.

Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 9 Тим часом підготуйте огірок. Поріжте його соломкою, сіль і цибулю пластини, щоб стекла зайва волога.

Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 10 Потім приправте огірки червоним перцем, смаженим кунжутом 0,5 ç.l. соєвого соусу і 0,5 ç.l. кунжутного масла.

Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 11 Корейської моркви можете взяти стільки, скільки вашій душі завгодно.

Хе з яловичини по-корейськи - фото крок 12 Змішайте всі інгредієнти, додайте спецій за бажанням, а також зелень подрібнену.
Хе з яловичини по-корейськи готове. Смачного!

Подібні рецепти

Гарнір до яловичини

Гуляш з яловичини (класичний рецепт)

Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно. опис приготування: Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і...

Гаряче з яловичини

Гаряче з яловичини

Гаряче з яловичини — ця страва, яке готується в стилі китайської кухні. М'ясо обсмажуємо з овочами і подаємо в соєвому соусі. Виходить дуже пряно, смачно і апетитно! опис приготування: Приготувати гаряче з яловичини з даного рецептом досить просто. Хоча потрібно зазначити, що доведеться затрат...

Диван з яловичини

Диван з яловичини

Рецепт приготування неймовірно апетитних і смачних канапе в кращих традиціях британських поціновувачів м'ясних страв. опис приготування: Навіть якщо ви не голодні, вид цих канапе змусить ваші ніздрі затрепетати, а шлунок стиснутися в радісному передчутті. Яловичі канапе однаково гарні, смачні ...

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...

Гуляш з яловичини з картоплею

Гуляш з яловичини з картоплею

загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...