Рецепт Хе з яловичини по-корейськи
Незвичайний спосіб приготувати яловичину - в пікантному маринаді з корейською морквою та огірками. Рекомендую на замітку відмінну святкову закуску, яка називається хе з яловичини по-корейськи!
опис приготування:
те, що ми називаємо хе по-корейськи, не зовсім корейське хе. У них все ще набагато більш гостре і пекуче. Та й поняття корейської моркви у них немає. що, втім, яка різниця, адже головне, що це дуже смачно! Щоб приготувати хе з яловичини по-корейськи, знадобиться добірна яловича вирізка, оцтова есенція, за допомогою якої ми продезінфіціруем м'ясо, а також соєвий соус і кунжутне м'ясо.
- Говяжа вирізка— 350 грам
- оцтова есенція 70 % — 1 Чайна ложка
- Koriandr— 1 Чайна ложка
- Червоний гострий перець— 1 Чайна ложка
- Чорний перець— 0,5 чайних ложки
- часник— 3 зубчики
- Цибуля— 0,5 штуки
- огірок— 1 штука
- корейська морква— За смаком
- Соєвий соус— За смаком
- Кунжутну олію— За смаком
- кунжут— За смаком
- цукор, сіль— За смаком
- зелень— За смаком
Посипте порізану яловичину цукром і сіллю (по одній чайній ложці).
Потім влийте оцтову есенцію і заважайте хвилини 3.
закрийте ємність, залиште м'ясо маринуватися години на 4.
Потім злийте рідину, що, відіжміть яловичину, додайте коріандр, гострий червоний перець, чорний перець і подрібнений часник.
На сковороді розігрійте одну третину рослинного масла.
Обсмажте в ньому цибулю, щоб він віддав свій аромат маслу.
Дістаньте обсмажену цибулю з масла.
Киплячу олію полийте на м'ясо, заважайте близько хвилини, потім додайте соєвий соус і кунжутне масло, накрийте ємність кришкою, відправте м'ясо в холодильник на годину.
Тим часом підготуйте огірок. Поріжте його соломкою, сіль і цибулю пластини, щоб стекла зайва волога.
Потім приправте огірки червоним перцем, смаженим кунжутом 0,5 ç.l. соєвого соусу і 0,5 ç.l. кунжутного масла.
Корейської моркви можете взяти стільки, скільки вашій душі завгодно.
Змішайте всі інгредієнти, додайте спецій за бажанням, а також зелень подрібнену.
Хе з яловичини по-корейськи готове. Смачного!
Подібні рецепти
Гуляш з яловичини (класичний рецепт)
Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно. опис приготування: Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і...
Гаряче з яловичини
Гаряче з яловичини — ця страва, яке готується в стилі китайської кухні. М'ясо обсмажуємо з овочами і подаємо в соєвому соусі. Виходить дуже пряно, смачно і апетитно! опис приготування: Приготувати гаряче з яловичини з даного рецептом досить просто. Хоча потрібно зазначити, що доведеться затрат...
Диван з яловичини
Рецепт приготування неймовірно апетитних і смачних канапе в кращих традиціях британських поціновувачів м'ясних страв. опис приготування: Навіть якщо ви не голодні, вид цих канапе змусить ваші ніздрі затрепетати, а шлунок стиснутися в радісному передчутті. Яловичі канапе однаково гарні, смачні ...
Гуляш з яловичини з грибами
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...
Гуляш з яловичини з картоплею
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...