Рецепт Диван з яловичини

Рецепт Диван з яловичини
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування неймовірно апетитних і смачних канапе в кращих традиціях британських поціновувачів м'ясних страв.

опис приготування:

Навіть якщо ви не голодні, вид цих канапе змусить ваші ніздрі затрепетати, а шлунок стиснутися в радісному передчутті. Яловичі канапе однаково гарні, смачні і корисні, тому що в них містяться тільки натуральні інгредієнти.

  • яловичини— 150-200 грам
  • майонез— 2 Ст. ложки
  • Сіль і перець— — За смаком
  • булочки з кунжутом— 3 штуки
  • солоного огірка— 3 штуки(кружечка)
  • листя салату— 3 штуки
  • шпажки для закріплення канапе— 3 штуки
Диван з яловичини - фото крок 1 1. Яловичину поріжте плоскими шматочками, приправити сіллю, поперчіть, вивалявся в 1 столовій ложці високоякісного майонезу і залиште маринуватися при кімнатній температурі на 1 час.

Диван з яловичини - фото крок 2 2. Візьміть готові булочки для гамбургерів самого маленького розміру. Розріжте їх навпіл.

Диван з яловичини - фото крок 3 3. Яловичину обсмажте під кришкою на невеликому вогні протягом не менше 15-20 хвилин, стежачи за тим, щоб воно не підгоріло і не пересохло.

Диван з яловичини - фото крок 4 4. Нижній шар булочки намажте майонезом, на нього викладіть теплу яловичину, зверху помістіть шматочок солінь і салат.

Диван з яловичини - фото крок 5 5. Накрийте канапе верхівкою булочки, закріпіть всю пірамідку спеціальної шпажкою. Вишукані міні-бутерброди можна подавати на стіл!

Подібні рецепти

Гарнір до яловичини

Диван «Різдвяний вінок»

Не хотілося готувати до яловичини щось банальне і звичайне. І ось, після невеликого сеансу фантазії, народився рецепт картопляного пюре з блакитним сиром і часниковим маслом. Вийшло дуже навіть смачно. опис приготування: Приступимо до приготування оригінального гарніру до яловичини. Очистіть і...

Гаряче з яловичини

Гаряче з яловичини

Гаряче з яловичини — ця страва, яке готується в стилі китайської кухні. М'ясо обсмажуємо з овочами і подаємо в соєвому соусі. Виходить дуже пряно, смачно і апетитно! опис приготування: Приготувати гаряче з яловичини з даного рецептом досить просто. Хоча потрібно зазначити, що доведеться затрат...

Ескалоп з яловичини

Ескалоп з яловичини

Ескалоп з яловичини — це завжди естетично виглядає м'ясо, яке готувати можна по різному. Ми будемо готувати м'ясо простим, але найсмачнішим способом, обсмажувати на сковороді. опис приготування: Eskalop — це красиві й рівні круглі шматочки м'яса, нарізані з вирізки. Ескалоп зрізається особливи...

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...

Гуляш з яловичини з картоплею

Гуляш з яловичини з картоплею

загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...