Рецепт Гуляш з яловичини з грибами
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів.
опис приготування:
Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами душу і тіло зігріває тільки ароматна, смачна і ситна їжа. І в цьому рецепті мова піде саме про один такий зігріваючий і по-домашньому теплом блюді, в ньому я розповім вам, як приготувати гуляш з яловичини з грибами. Тут у нас і соковите м'ясо, і лісові грибочки (хоча можна взяти і шампіньйони), і морквина з цибулею і перцем — загалом, Усе, що потрібно для ситного сімейної вечері. Тому навіть і думати не варто, що приготувати сьогодні своїм рідним, адже якщо ви зробите такий гуляш з яловичини з грибами в домашніх умовах, все точно залишаться задоволені.
- м'якоть яловичини— 600 грам
- гриби— 400 грам(тут лісові відварені заморожені)
- Цибуля ріпчаста— 4-5 штук
- морква— 2 штуки
- Перець солодкий болгарський— 1 штука
- Перець стручковий гострий— 1 штука(зелений)
- Зелень свіжа подрібнена— 2 Ст. ложки(петрушка, кріп)
- крем— 300 грам(якщо густа, потрібно розвести молоком)
- Масло рослинне— 100 мілілітрів
- спеції— За смаком(перець чорний мелений, суміш сушених трав)
- сіль— За смаком
Яловичину гарненько промиваємо, потім висушуємо і нарізаємо м'ясо невеликими кубиками (2,5 см шириною), посипаємо яловичину сіллю і меленим перцем.
Далі ми наливаємо в сковороду олію і нагріваємо його, викладаємо в масло цибулю і смажимо до золотистого кольору. Після цього додаємо до цибулі м'ясо, накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо яловичину 40-50 хвилин на повільному вогні.
Поки м'ясо гаситься, ми чистимо моркву і видаляємо з перців насіння. Нарізаємо моркву кружечками, а перець ріжемо на невеликі кубики.
Як тільки яловичина стане м'якою, можна викласти на сковорідку нарзанні овочі. Тушкуємо все хвилин 10, а потім додаємо гриби (розморожені), солимо і перчимо все за смаком.
На гриби викладаємо сметану, посипаємо все сушеними травами і перемішуємо.
Тепер накриваємо сковорідку кришкою і тушкуємо гуляш на повільному вогні протягом 20 хвилин, після чого вогонь вимикаємо і посипаємо готову страву подрібненою свіжою зеленню. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Гуляш з яловичини (класичний рецепт)
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...
Гуляш з яловичини з овочами
Гуляш з яловичини з овочами — це дуже смачне і ситне блюдо, приготоване в китайському стилі. Це пряна і апетитне блюдо чудово підійде в якості легкої вечері або обіду на швидку руку. опис приготування: Готується гуляш з яловичини з овочами досить просто і швидко. Важливо тільки заздалегідь зам...
Гуляш з курки з грибами
смачне, ароматне і ніжне блюдо. Воно варте того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі. опис приготування: Гуляш з курки з грибами, приготований за цим рецептом — це щось! Це так смачно, що навіть слів не вистачає, щоб описати відчуття від смаку страви. Ніжне і соковите м'ясо, шматочки...
Гуляш з грибами і м'ясом
У цій страві вдало поєднуються м'ясо, гриби і томатна підлива. Готується воно легко і з звичних інгредієнтів. опис приготування: Вельми апетитне блюдо, яке приготувати дуже легко. Прекрасно поєднується з будь-яким гарніром. Жіночій половині людства, яка завжди худне, рекомендую до гуляшу свіжу...
Гуляш з індички з підливою
Гуляш з індички з підливою - це прекрасний вибір для вечері або обіду. Індичку прийнято вважати дієтичним м'ясом, тому можете не переживати про зайві кілограми. А підливою можна полити гарнір. опис приготування: Дуже смачним і поживним виходить гуляш з індички. він нежирний, але завдяки полива...