Рецепт Хаш з курки

Рецепт Хаш з курки
Кількість порцій: 6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Любителі ви ситні і наваристі м'ясні супи? Якщо так, то мною описаний рецепт саме для вас. У ньому ви знайдете все, що вам так подобається, адже я пропоную кавказьке національне ситне блюдо.

опис приготування:

А саме я хочу вам розповісти, як приготувати хаш з курки. Цей древній суп взагалі-то готується з яловичини або свинини, тому його приготування дуже довгий. Але з м'яса птиці все виходить швидше. У підсумку це блюдо більше схоже на наваристий бульйон, оскільки в нього не прийнято додавати крупи або вермішель.

  • курячі спинки— 1 кілограм
  • вода— 2 L
  • морква— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • сіль— За смаком
  • Петрушка і кінза— 1 пучок
Хаш з курки - фото крок 1 Промиту курку залийте водою. Покладіть до неї очищену цибулю. Варіть бульйон після закипання протягом 1,5 годин.

Хаш з курки - фото крок 2 Після цього додайте очищену моркву. Можете її покласти цілої або нарізати. Варіть суп ще 20 хвилин. Не забувайте знімати піну.

Хаш з курки - фото крок 3 В кінці додайте сіль і зелень.

Хаш з курки - фото крок 4 штам Бульйон. Розлийте його по порціях, виклавши на дно подрібнений часник. Додайте в хаш шматочки курки. Смачного!

Подібні рецепти

Грузинський хаш

Запіканка з вермішелі солодка

Хочу поділитися з вами, як приготувати грузинський хаш. Це приголомшливий наваристий суп, який чудово підійде для ситного обіду і обов'язково буде вам до смаку. Дуже рекомендую! опис приготування: Якщо вам до смаку м'ясні насичені бульйони, тоді обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Незваж...

Хаш з рубця

Хаш з рубця

Рубець - це частина яловичого шлунку, що складається з гладких волокон. На ньому можна готувати наваристі бульйони. Тільки для цього знадобиться багато часу. Але для початку потрібно знайти хороший рецепт. опис приготування: Я вам пропоную традиційне кавказьке блюдо, саме розповім про те, як п...

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...

Хаш з тельбуха

Хаш з тельбуха

У традиційних кухнях різних країн світу йдуть одним принципом: в приготування страв йдуть всі частини вбитої тварини. Одні підійдуть для супу, інше м'ясо - для рагу і т.д. На Кавказі роблять так само. опис приготування: Це ми можемо побачити в багатьох стравах. наприклад, подивіться, як пригот...

Фарширована гомілку курки з грибами

Фарширована гомілку курки з грибами

Незвичайне і неймовірно смачна страва — фарширована гомілку курки з грибами в домашніх умовах. Ніжки можна приготувати на святковий стіл і вибрати в якості начинки улюблені інгредієнти. опис приготування: Курячі фаршировані гомілки виходять не тільки напрочуд гарними, але і неймовірно смачним...