Рецепт Гусь, тушкований з яблуками
Якщо ви любите гусака, запеченого з яблуками, але він дуже великий і вам все його не подужати, приготуйте гусака, тушкованого з яблуками. М'ясо буде соковитим, м'яким і ароматним. Завжди вдало виходить!
опис приготування:
Іноді так буває, що дуже хочеться гусака, але "; гратися" з цілим кілька днів немає ніякого бажання. Та ще й гарантій немає, що в духовці ми його не пересушити. Але гусака можна приготувати і шматочками. Скільки буде порцій - вирішуєте ви самі. Я вам пропоную приготувати гусака, тушкованого з яблуками. М'ясо після гасіння виходить дуже смачним, а так як гусак гаситься з яблуками — ще й дуже ніжним. Яблука відмінно просочують своїм соком м'ясо птиці і віддають йому свій аромат. Цей рецепт приготування простий, і тепер, знаючи як приготувати гусака, тушкованого з яблуками, ви зможете його готувати не тільки у свята.
- Гусь— 2,5 кілограма
- яблука— 0,5 кілограма
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
- чорний мелений перець— 1 щіпка(за смаком)
- Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, смажимо шматочки гусака до скоринки на невеликому вогні. Потім перекладаємо все в каструлю або в казанок, заливаємо водою, щоб гусак покрився на 3/4, і ставимо гаситися на 1 час. Додаємо сіль і перець за смаком.
Тим часом моєму яблука, розрізаємо їх на 4 частини, видаляємо у них серцевину з кісточками. Можна очистити яблука від шкірки і нарізати подрібніше, тоді вони розваряться в процесі приготування і ті з домочадців, які не люблять яблука в таких стравах, ніколи не здогадаються що вони там були.
Через годину додаємо яблука до м'яса, тушкуємо під кришкою ще приблизно годину. Не забувайте час від часу перемішувати.
Подібні рецепти
Гусь, тушкований шматочками з яблуками
Ця страва в приготуванні зовсім нескладна і виходить чудово завжди. Рукав для запікання позбавить вас від зайвого миття посуду і допоможе зробити м'ясо соковитим і ніжним на смак. опис приготування: Існує безліч порад і рецептів, як приготувати гусака з яблуками в рукаві. Запечений з яблуками ...
Гусь шматочками в мультиварці
Гусь шматочками в мультиварці - відмінний ситний обід або вечерю, який збере всю родину за столом. Розмарин і вино привнесуть свою родзинку в це смачне блюдо. опис приготування: Будь-яке блюдо з гусака виходить ситним і смачним. А рецепт, як приготувати гусака шматочками в мультиварці, Крім ць...
Гусь на сковороді
Гусь — це завжди дуже смачно. А смачно приготований гусак ще смачніше! За даним рецептом готується гусак на сковороді цілком. М'ясо виходить м'яким, ніжним, соковитим і виглядає дуже апетитно. опис приготування: Гусь на сковороді готується дуже просто. На мою думку, однієї тільки сковороди мал...
Хек, тушкований з овочами
Рецепт приготування цієї риби дивно простий, від вас не буде потрібно особливі кулінарні навички та часові витрати. Риба вийде смачною і практично дієтичної, адже обсмажувати ми її не будемо. опис приготування: Смачна і соковита риба з овочами готується дуже просто, це блюдо абсолютно не можна...
Шалот, тушкований з качкою
Качка завжди виходить особливо смачною і святкової кожен раз, коли її готують. Є в ній щось дуже незвичне, що додає смаку м'яса глибший аромат і апетитний вигляд. Спробуйте рецепт! опис приготування: Для того, Щоб дізнатися, як приготувати шалот, тушкований з качкою, дивіться мій рецепт. Він і...