Рецепт Гусь, тушкований з яблуками

Рецепт Гусь, тушкований з яблуками
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 20 хв.
Якщо ви любите гусака, запеченого з яблуками, але він дуже великий і вам все його не подужати, приготуйте гусака, тушкованого з яблуками. М'ясо буде соковитим, м'яким і ароматним. Завжди вдало виходить!

опис приготування:

Іноді так буває, що дуже хочеться гусака, але "; гратися" з цілим кілька днів немає ніякого бажання. Та ще й гарантій немає, що в духовці ми його не пересушити. Але гусака можна приготувати і шматочками. Скільки буде порцій - вирішуєте ви самі. Я вам пропоную приготувати гусака, тушкованого з яблуками. М'ясо після гасіння виходить дуже смачним, а так як гусак гаситься з яблуками — ще й дуже ніжним. Яблука відмінно просочують своїм соком м'ясо птиці і віддають йому свій аромат. Цей рецепт приготування простий, і тепер, знаючи як приготувати гусака, тушкованого з яблуками, ви зможете його готувати не тільки у свята.

  • Гусь— 2,5 кілограма
  • яблука— 0,5 кілограма
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • чорний мелений перець— 1 щіпка(за смаком)
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
Гусь, тушкований з яблуками - фото крок 1 Тушку гусака гарненько очищаємо, моєму і розрізаємо на частини.

Гусь, тушкований з яблуками - фото крок 2 Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, смажимо шматочки гусака до скоринки на невеликому вогні. Потім перекладаємо все в каструлю або в казанок, заливаємо водою, щоб гусак покрився на 3/4, і ставимо гаситися на 1 час. Додаємо сіль і перець за смаком.

Гусь, тушкований з яблуками - фото крок 3 Тим часом моєму яблука, розрізаємо їх на 4 частини, видаляємо у них серцевину з кісточками. Можна очистити яблука від шкірки і нарізати подрібніше, тоді вони розваряться в процесі приготування і ті з домочадців, які не люблять яблука в таких стравах, ніколи не здогадаються що вони там були.

Гусь, тушкований з яблуками - фото крок 4 Через годину додаємо яблука до м'яса, тушкуємо під кришкою ще приблизно годину. Не забувайте час від часу перемішувати.

Подібні рецепти

Гусь з яблуками в рукаві

Гусь, тушкований шматочками з яблуками

Ця страва в приготуванні зовсім нескладна і виходить чудово завжди. Рукав для запікання позбавить вас від зайвого миття посуду і допоможе зробити м'ясо соковитим і ніжним на смак. опис приготування: Існує безліч порад і рецептів, як приготувати гусака з яблуками в рукаві. Запечений з яблуками ...

Гусь шматочками в мультиварці

Гусь шматочками в мультиварці

Гусь шматочками в мультиварці - відмінний ситний обід або вечерю, який збере всю родину за столом. Розмарин і вино привнесуть свою родзинку в це смачне блюдо. опис приготування: Будь-яке блюдо з гусака виходить ситним і смачним. А рецепт, як приготувати гусака шматочками в мультиварці, Крім ць...

Гусь на сковороді

Гусь на сковороді

Гусь — це завжди дуже смачно. А смачно приготований гусак ще смачніше! За даним рецептом готується гусак на сковороді цілком. М'ясо виходить м'яким, ніжним, соковитим і виглядає дуже апетитно. опис приготування: Гусь на сковороді готується дуже просто. На мою думку, однієї тільки сковороди мал...

Хек, тушкований з овочами

Хек, тушкований з овочами

Рецепт приготування цієї риби дивно простий, від вас не буде потрібно особливі кулінарні навички та часові витрати. Риба вийде смачною і практично дієтичної, адже обсмажувати ми її не будемо. опис приготування: Смачна і соковита риба з овочами готується дуже просто, це блюдо абсолютно не можна...

Шалот, тушкований з качкою

Шалот, тушкований з качкою

Качка завжди виходить особливо смачною і святкової кожен раз, коли її готують. Є в ній щось дуже незвичне, що додає смаку м'яса глибший аромат і апетитний вигляд. Спробуйте рецепт! опис приготування: Для того, Щоб дізнатися, як приготувати шалот, тушкований з качкою, дивіться мій рецепт. Він і...