Рецепт Гусь шматочками в мультиварці

Рецепт Гусь шматочками в мультиварці
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Гусь шматочками в мультиварці - відмінний ситний обід або вечерю, який збере всю родину за столом. Розмарин і вино привнесуть свою родзинку в це смачне блюдо.

опис приготування:

Будь-яке блюдо з гусака виходить ситним і смачним. А рецепт, як приготувати гусака шматочками в мультиварці, Крім цього, ще й дуже простий. Готуйте з задоволенням, і все у вас вийде!


  • Гусь— 500 грам(м'ясо)
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • сік томатний— 1 Склянка
  • Вино червоне напівсухе— 1/2 склянки
  • розмарин— 1 Чайна ложка(сухая приправа или 1 свежая веточка)
  • Перець духмяний мелений— 1/2 чайних ложки
  • жир гусячий— 2 Ст. ложки(smalec)
  • сіль— 1/2 чайних ложки(за смаком)
Гусь шматочками в мультиварці - фото крок 1 м'ясо обмийте, обсушите бумажными полотенцами и нарежьте кубиками 1,5-2см. Включите в мультиварке режим "Тушение".
Обжарьте мясо на растопленном смальце.

Гусь шматочками в мультиварці - фото крок 2 На оставшемся жире обжарьте сначала морковь, а потім цибулю. викладіть м'ясо, додайте спеції і перемішайте.

Гусь шматочками в мультиварці - фото крок 3 додайте 1 склянка (для мультиварки) томатного соку. Гасіть при закритій кришці. для 10 хвилин до готовності — 1/2 склянки (для мультиварки) вина. Якщо готуєте для дітей, замените вино соком из темного винограда. Попробуйте и посолите по вкусу.

Гусь шматочками в мультиварці - фото крок 4 Подавайте з улюбленим гарніром. Смачного!

Подібні рецепти

Гусь з яблуками в рукаві

Гусь шматочками з яблуками

Ця страва в приготуванні зовсім нескладна і виходить чудово завжди. Рукав для запікання позбавить вас від зайвого миття посуду і допоможе зробити м'ясо соковитим і ніжним на смак. опис приготування: Існує безліч порад і рецептів, як приготувати гусака з яблуками в рукаві. Запечений з яблуками ...

Гусь, тушкований з яблуками

Гусь, тушкований з яблуками

Якщо ви любите гусака, запеченого з яблуками, але він дуже великий і вам все його не подужати, приготуйте гусака, тушкованого з яблуками. М'ясо буде соковитим, м'яким і ароматним. Завжди вдало виходить! опис приготування: Іноді так буває, що дуже хочеться гусака, але "; гратися" з цілим кілька...

Гусь на сковороді

Гусь на сковороді

Гусь — це завжди дуже смачно. А смачно приготований гусак ще смачніше! За даним рецептом готується гусак на сковороді цілком. М'ясо виходить м'яким, ніжним, соковитим і виглядає дуже апетитно. опис приготування: Гусь на сковороді готується дуже просто. На мою думку, однієї тільки сковороди мал...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...