Рецепт Гусь з яблуками в рукаві

Рецепт Гусь з яблуками в рукаві
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ця страва в приготуванні зовсім нескладна і виходить чудово завжди. Рукав для запікання позбавить вас від зайвого миття посуду і допоможе зробити м'ясо соковитим і ніжним на смак.

опис приготування:

Існує безліч порад і рецептів, як приготувати гусака з яблуками в рукаві. Запечений з яблуками гуска, приготований в домашніх умовах привітною господинею, порадує гостей набагато більше, ніж готову страву, замовлене в ресторані. Раджу спробувати приготувати гусака, я впевнена — у вас все вийде!

1. гуся випатрати, обмиємо і зробимо тонким ножем прорізи. Натремо сумішшю солі і перцю.

2. Чистий і narezhem brusochkami morkovy, цибулину і часник. Вставимо в зроблені нами прорізи. Видавимо сік з лимона і поллємо тушку і всередині і зовні. Бажано, щоб сік гарненько просяк м'ясо.

3. Ми залишаємо нашого гусака в прохолодному місці годин на 4-5. Нехай гарненько промаринуется.

4. Яблука очищаємо від серцевини, нарізаємо четвертинками і начиняє гусака. Не забуваємо покришити лавровий лист і покласти його всередину нашого майбутнього шедевра.

5. Вкладаємо підготовлену тушку в рукав для запікання. Закріплюємо кінці рукава, проколюємо в верхній частині кілька дірочок і ставимо в духовку для запікання при температурі в 200 градусів на півтори години.

6. Коли основний час запікання вийшло, акуратно розрізаємо рукав по верху, змащуємо гусака рослинним маслом і залишаємо в духовці підрум'яниться хвилин на 15.

7. Дістаємо смачну птицю, перекладываем на блюдо. Подаємо на стіл цілком.

Смачного!


  • Гусь— 3-4 кілограм
  • яблука— 5-6 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • сіль— 1,5 чайних ложки
  • перець мелений— 1-2 Щепоток
  • Лавровий лист— 1 штука
  • розмарин— 1 штука
  • Рослинна олія— 1 Чайна ложка
Існує безліч порад і рецептів, як приготувати гусака з яблуками в рукаві. Запечений з яблуками гуска, приготований в домашніх умовах привітною господинею, порадує гостей набагато більше, ніж готову страву, замовлене в ресторані. Раджу спробувати приготувати гусака, я впевнена — у вас все вийде!

1. гуся випатрати, обмиємо і зробимо тонким ножем прорізи. Натремо сумішшю солі і перцю.

2. Чистий і narezhem brusochkami morkovy, цибулину і часник. Вставимо в зроблені нами прорізи. Видавимо сік з лимона і поллємо тушку і всередині і зовні. Бажано, щоб сік гарненько просяк м'ясо.

3. Ми залишаємо нашого гусака в прохолодному місці годин на 4-5. Нехай гарненько промаринуется.

4. Яблука очищаємо від серцевини, нарізаємо четвертинками і начиняє гусака. Не забуваємо покришити лавровий лист і покласти його всередину нашого майбутнього шедевра.

5. Вкладаємо підготовлену тушку в рукав для запікання. Закріплюємо кінці рукава, проколюємо в верхній частині кілька дірочок і ставимо в духовку для запікання при температурі в 200 градусів на півтори години.

6. Коли основний час запікання вийшло, акуратно розрізаємо рукав по верху, змащуємо гусака рослинним маслом і залишаємо в духовці підрум'яниться хвилин на 15.

7. Дістаємо смачну птицю, перекладываем на блюдо. Подаємо на стіл цілком.

Смачного!


Подібні рецепти

Гусь, тушкований з яблуками

Рисовий салат з кукурудзою і яблуком

Якщо ви любите гусака, запеченого з яблуками, але він дуже великий і вам все його не подужати, приготуйте гусака, тушкованого з яблуками. М'ясо буде соковитим, м'яким і ароматним. Завжди вдало виходить! опис приготування: Іноді так буває, що дуже хочеться гусака, але "; гратися" з цілим кілька...

Гусь шматочками в мультиварці

Гусь шматочками в мультиварці

Гусь шматочками в мультиварці - відмінний ситний обід або вечерю, який збере всю родину за столом. Розмарин і вино привнесуть свою родзинку в це смачне блюдо. опис приготування: Будь-яке блюдо з гусака виходить ситним і смачним. А рецепт, як приготувати гусака шматочками в мультиварці, Крім ць...

Гусь на сковороді

Гусь на сковороді

Гусь — це завжди дуже смачно. А смачно приготований гусак ще смачніше! За даним рецептом готується гусак на сковороді цілком. М'ясо виходить м'яким, ніжним, соковитим і виглядає дуже апетитно. опис приготування: Гусь на сковороді готується дуже просто. На мою думку, однієї тільки сковороди мал...

Яловичина, запечена в рукаві

Яловичина, запечена в рукаві

мабуть, єдиний безпрограшний варіант приготування яловичини — це замаринувати її і потім запекти м'ясо в рукаві, так яловичина виходить дуже смачною і при цьому не втрачає своєї соковитості. опис приготування: Коли готуєш яловичину, потрібно бути дуже уважним при виборі рецепта, адже в деяких ...

Горбуша в рукаві

Горбуша в рукаві

Сьогодні я пропоную вам мінімалістичний рецепт горбуші, приготовленої в рукаві. Горбуша в рукаві виходить низькокалорійної, але насиченою корисними речовинами. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: Сама по собі горбуша — досить суха риба. Тому запікати її потрібно обережно, так ...