Рецепт Гуляш з грибами і м'ясом
У цій страві вдало поєднуються м'ясо, гриби і томатна підлива. Готується воно легко і з звичних інгредієнтів.
опис приготування:
Вельми апетитне блюдо, яке приготувати дуже легко. Прекрасно поєднується з будь-яким гарніром. Жіночій половині людства, яка завжди худне, рекомендую до гуляшу свіжу зелень. Рецепт приготування гуляшу з грибами і м'ясом перед вами. сподіваюся, що я розписав і показав все зрозуміло і доступно і вам тепер нічого не залишається, як приготувати гуляш з грибами і м'ясом і насолодитися його смаком
- вирізка свиняча— 400 грам
- гриби— 300 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2-3 зубчиків
- помідори— 400 грам
- крем— 100 грам
- паприка— 2 Ст. ложки
- сіль— 1,5 чайних ложки(за смаком)
- Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
- борошно— 1 Ст. ложка
- Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
Обсмажуємо нарізане м'ясо на рослинному маслі на сковороді. Готуємо на сильному вогні, щоб на м'ясних шматочках утворилася гарна скоринка.
Поки м'ясо обсмажується, чистимо цибулю та нарізаємо на кубики.
М'ясо краще обсмажувати невеликими порціями. Обсмажене м'ясо прибираємо зі сковорідки, натомість викладаємо наступну порцію м'яса.
Чистимо і моєму гриби. Нарізаємо на шматочки. Сильно подрібнювати не треба.
м'ясо засмажили, прибрали зі сковороди. Тепер обсмажуємо гриби. Готові гриби прибираємо на тарілку.
Тепер обсмажуємо хвилин 5 цибуля. Додаємо до нього подрібнений часник, перець і пристрасть. Добре розмішуємо і смажимо буквально 1 хвилину.
Помідори подрібнюємо блендером і додаємо на сковороду до цибулі. Додаємо трохи води, приблизно 0,5 склянки. варимо, помішуючи, хвилин 5.
Викладаємо в сковороду м'ясо і гриби, сіль і перець, розмішуємо і тушкуємо хвилин 15. Потім додаємо сметану і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5.
Подібні рецепти
Мафіни з брокколі
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...
Гуляш з курки з грибами
смачне, ароматне і ніжне блюдо. Воно варте того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі. опис приготування: Гуляш з курки з грибами, приготований за цим рецептом — це щось! Це так смачно, що навіть слів не вистачає, щоб описати відчуття від смаку страви. Ніжне і соковите м'ясо, шматочки...
Грибний гуляш
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...
Гуляш з білих грибів
Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...
Гуляш з яловичини з картоплею
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...