Рецепт Гуляш з грибами і м'ясом

Рецепт Гуляш з грибами і м'ясом
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
У цій страві вдало поєднуються м'ясо, гриби і томатна підлива. Готується воно легко і з звичних інгредієнтів.

опис приготування:

Вельми апетитне блюдо, яке приготувати дуже легко. Прекрасно поєднується з будь-яким гарніром. Жіночій половині людства, яка завжди худне, рекомендую до гуляшу свіжу зелень. Рецепт приготування гуляшу з грибами і м'ясом перед вами. сподіваюся, що я розписав і показав все зрозуміло і доступно і вам тепер нічого не залишається, як приготувати гуляш з грибами і м'ясом і насолодитися його смаком

  • вирізка свиняча— 400 грам
  • гриби— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • помідори— 400 грам
  • крем— 100 грам
  • паприка— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1,5 чайних ложки(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
Гуляш з грибами і м'ясом - фото крок 1 М'ясо очищаємо від плівок і нарізаємо невеликими кубиками. Для цієї страви підійде не тільки свинина, його можна готувати і з телятини, яловичини, курячого філе.

Гуляш з грибами і м'ясом - фото крок 2 Обсмажуємо нарізане м'ясо на рослинному маслі на сковороді. Готуємо на сильному вогні, щоб на м'ясних шматочках утворилася гарна скоринка.

Гуляш з грибами і м'ясом - фото крок 3 Поки м'ясо обсмажується, чистимо цибулю та нарізаємо на кубики.

Гуляш з грибами і м'ясом - фото крок 4 М'ясо краще обсмажувати невеликими порціями. Обсмажене м'ясо прибираємо зі сковорідки, натомість викладаємо наступну порцію м'яса.

Гуляш з грибами і м'ясом - фото крок 5 Чистимо і моєму гриби. Нарізаємо на шматочки. Сильно подрібнювати не треба.

Гуляш з грибами і м'ясом - фото крок 6 м'ясо засмажили, прибрали зі сковороди. Тепер обсмажуємо гриби. Готові гриби прибираємо на тарілку.

Гуляш з грибами і м'ясом - фото крок 7 Тепер обсмажуємо хвилин 5 цибуля. Додаємо до нього подрібнений часник, перець і пристрасть. Добре розмішуємо і смажимо буквально 1 хвилину.

Гуляш з грибами і м'ясом - фото крок 8 Помідори подрібнюємо блендером і додаємо на сковороду до цибулі. Додаємо трохи води, приблизно 0,5 склянки. варимо, помішуючи, хвилин 5.

Гуляш з грибами і м'ясом - фото крок 9 Викладаємо в сковороду м'ясо і гриби, сіль і перець, розмішуємо і тушкуємо хвилин 15. Потім додаємо сметану і тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5.

Подібні рецепти

Гуляш з яловичини з грибами

Мафіни з брокколі

Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...

Гуляш з курки з грибами

Гуляш з курки з грибами

смачне, ароматне і ніжне блюдо. Воно варте того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі. опис приготування: Гуляш з курки з грибами, приготований за цим рецептом — це щось! Це так смачно, що навіть слів не вистачає, щоб описати відчуття від смаку страви. Ніжне і соковите м'ясо, шматочки...

Грибний гуляш

Грибний гуляш

Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...

Гуляш з білих грибів

Гуляш з білих грибів

Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...

Гуляш з яловичини з картоплею

Гуляш з яловичини з картоплею

загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...