Рецепт Суп із сьомги з креветками
Рецепт приготування супу з сьомги з креветками. Креветки і сьомга надають супу вишуканий смак, і роблять блюдо дуже смачним.
опис приготування:
Для приготування цієї страви потрібно сьомга і креветки. Готує цей суп зовсім не складно, а виходить смачно і ароматно.
- Зелена цибуля— 2 штуки
- вода— 2 L
- хребет сьомги— 1 штука
- капуста пекінська— 4 штуки(лист)
- креветки королівські— 300 грам
- Спаржева квасоля— 200 грам
- морква— 2 штуки
- Картопля— 3 штуки
- спеції— — За смаком
- соус соєвий— 2 Ст. ложки
2. Тепер слід розморозити креветки. Потім їх очищаємо. Очищаємо і нарізаємо соломкою моркву. Спаржеву квасоля дістаємо з морозилки.
3. Заливаємо відцідженим бульйоном морква. Додаємо соєвого соусу. Доводимо до кипіння, залишаємо кипіти хвилини три на невеликому вогні. Очищаємо соломкою і ріжемо соломкою.
4. У бульйон додаємо квасоля і картопля. Хвилин на п'ять залишаємо кипіти. Своїм та ріжемо пекінську капусту. Додаємо капусту в інші овочі. Солимо додаємо приправи опускаємо креветки в суп. Проварюємо хвилини чотири.
5. нарізаємо петрушку, кріп, Зелена цибуля. Проварену сьомгу очищаємо від кісток.
6. Додаємо рибу і цибулю. Доводимо до кипіння і вимикаємо. Блюдо готово.
Подібні рецепти
Крем-суп з сьомги
Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...
Суп з стейка сьомги
Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги. опис приготування: Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому...
Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе
Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...
Філе-Лойна норвезької сьомги гриль
опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...
Граавілохі з сьомги
Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею. опис приготування: Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шк...