Рецепт Суп із сьомги з креветками

Рецепт Суп із сьомги з креветками
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування супу з сьомги з креветками. Креветки і сьомга надають супу вишуканий смак, і роблять блюдо дуже смачним.

опис приготування:

Для приготування цієї страви потрібно сьомга і креветки. Готує цей суп зовсім не складно, а виходить смачно і ароматно.

  • Зелена цибуля— 2 штуки
  • вода— 2 L
  • хребет сьомги— 1 штука
  • капуста пекінська— 4 штуки(лист)
  • креветки королівські— 300 грам
  • Спаржева квасоля— 200 грам
  • морква— 2 штуки
  • Картопля— 3 штуки
  • спеції— — За смаком
  • соус соєвий— 2 Ст. ложки
Суп із сьомги з креветками - фото крок 1 1. Для початку потрібно розморозити хребет сьомги, і потім ретельно його промити. Заливаємо холодну воду і ставимо варитися, періодично знімаємо піну. Варимо хвилин п'ятнадцять-двадцять після того як закипить.

Суп із сьомги з креветками - фото крок 2 2. Тепер слід розморозити креветки. Потім їх очищаємо. Очищаємо і нарізаємо соломкою моркву. Спаржеву квасоля дістаємо з морозилки.

Суп із сьомги з креветками - фото крок 3 3. Заливаємо відцідженим бульйоном морква. Додаємо соєвого соусу. Доводимо до кипіння, залишаємо кипіти хвилини три на невеликому вогні. Очищаємо соломкою і ріжемо соломкою.

Суп із сьомги з креветками - фото крок 4 4. У бульйон додаємо квасоля і картопля. Хвилин на п'ять залишаємо кипіти. Своїм та ріжемо пекінську капусту. Додаємо капусту в інші овочі. Солимо додаємо приправи опускаємо креветки в суп. Проварюємо хвилини чотири.

Суп із сьомги з креветками - фото крок 5 5. нарізаємо петрушку, кріп, Зелена цибуля. Проварену сьомгу очищаємо від кісток.

Суп із сьомги з креветками - фото крок 6 6. Додаємо рибу і цибулю. Доводимо до кипіння і вимикаємо. Блюдо готово.

Подібні рецепти

Суп з хребтів сьомги

Крем-суп з сьомги

Рибний суп на ароматному бульйоні з хребтів сьомги. Мінімум затрат і максимально вдалий результат. Їх хребтів сьомги смачний бульйон виходить, додамо трохи овочів і суп готовий. опис приготування: Хребти сьомги варяться швидко, через 15 хвилин приготування їх можна витягти і відокремити рибу в...

Суп з стейка сьомги

Суп з стейка сьомги

Як часто ви готуєте рибний суп? Рекомендую використовувати червону рибу, з неї вийде відмінний суп, з ніжним і приємним смаком. Розповім вам про те, як приготувати суп з стейка сьомги. опис приготування: Для приготування використовую готовий бульйон з кісток риби, а стейк сьомги додаю в самому...

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...

Граавілохі з сьомги

Граавілохі з сьомги

Graavilohi (добре.) або gravlaks (Швеція.) - маринована червона риба за способом, поширеній в скандинавських країнах. Граавілохі зазвичай подають на житньому хлібі або з відвареною картоплею. опис приготування: Нижче дивіться детальний рецепт, як приготувати граавілохі з сьомги. Філе риби з шк...