Рецепт Грибний гуляш
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне.
опис приготування:
У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо.
- печериці— 500 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Болгарський перець— 2 штуки
- часник— 2 зубчики
- Пшеничне борошно— 1 Ст. ложка
- Томатна паста— 3 Ст. ложки
- Сіль і перець— 1 За смаком
- Рослинна олія— 40 мілілітрів
2. Очищаємо цибулю та нарізаємо його кільцями, потім кільця розрізаємо на чотири частини. Як можна дрібніше наріжемо часник. промиваємо перець, очищаємо його від насіння і перегородок і нарізаємо смужками або невеликими кубиками.
3. На розігрітій сковороді в рослинному маслі до розм'якшення обсмажуємо часник і цибулю. Потім додаємо сюди нарізаний солодкий перець і смажимо ще хвилин п'ять, не забуваємо помішувати.
4. Тепер додаємо нарізані гриби і приблизно хвилин п'ять смажимо, помішувати. Додаємо томатну пасту або соус. Все добре перемішати.
5. Всі посипаємо борошном і ще раз добре перемішуємо. Помішуючи додаємо сюди 2 склянки води (теплою і кип'яченої). Кип'ятимо ще хвилини дві. Після перчимо і солимо.
6. У самому кінці додаємо дрібно нарізаної зелені, вимкнемо вогонь і даємо настоятися із закритою кришкою. Блюдо готово.
Подібні рецепти
Гуляш з яловичини (класичний рецепт)
Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...
Гуляш зі шлунків курячих
Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування. опис приготування: Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я п...
Гуляш з курки з грибами
смачне, ароматне і ніжне блюдо. Воно варте того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі. опис приготування: Гуляш з курки з грибами, приготований за цим рецептом — це щось! Це так смачно, що навіть слів не вистачає, щоб описати відчуття від смаку страви. Ніжне і соковите м'ясо, шматочки...
Гуляш з яловичини з грибами
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...
Гуляш з яловичини з картоплею
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...