Рецепт Грибний гуляш

Рецепт Грибний гуляш
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне.

опис приготування:

У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо.

  • печериці— 500 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Болгарський перець— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • Пшеничне борошно— 1 Ст. ложка
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • Сіль і перець— 1 За смаком
  • Рослинна олія— 40 мілілітрів
грибний гуляш - фото крок 1 1. В першу чергу почистимо гриби (для цієї страви дуже добре підійдуть печериці), добре їх промиємо й наріжемо невеликими скибочками.

грибний гуляш - фото крок 2 2. Очищаємо цибулю та нарізаємо його кільцями, потім кільця розрізаємо на чотири частини. Як можна дрібніше наріжемо часник. промиваємо перець, очищаємо його від насіння і перегородок і нарізаємо смужками або невеликими кубиками.

грибний гуляш - фото крок 3 3. На розігрітій сковороді в рослинному маслі до розм'якшення обсмажуємо часник і цибулю. Потім додаємо сюди нарізаний солодкий перець і смажимо ще хвилин п'ять, не забуваємо помішувати.

грибний гуляш - фото крок 4 4. Тепер додаємо нарізані гриби і приблизно хвилин п'ять смажимо, помішувати. Додаємо томатну пасту або соус. Все добре перемішати.

грибний гуляш - фото крок 5 5. Всі посипаємо борошном і ще раз добре перемішуємо. Помішуючи додаємо сюди 2 склянки води (теплою і кип'яченої). Кип'ятимо ще хвилини дві. Після перчимо і солимо.

грибний гуляш - фото крок 6 6. У самому кінці додаємо дрібно нарізаної зелені, вимкнемо вогонь і даємо настоятися із закритою кришкою. Блюдо готово.

Подібні рецепти

Гуляш з білих грибів

Гуляш з яловичини (класичний рецепт)

Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...

Гуляш зі шлунків курячих

Гуляш зі шлунків курячих

Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування. опис приготування: Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я п...

Гуляш з курки з грибами

Гуляш з курки з грибами

смачне, ароматне і ніжне блюдо. Воно варте того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі. опис приготування: Гуляш з курки з грибами, приготований за цим рецептом — це щось! Це так смачно, що навіть слів не вистачає, щоб описати відчуття від смаку страви. Ніжне і соковите м'ясо, шматочки...

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...

Гуляш з яловичини з картоплею

Гуляш з яловичини з картоплею

загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...