Рецепт Грудинка в мультиварці в фользі

Рецепт Грудинка в мультиварці в фользі
Кількість порцій: 10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Запечіть у фользі протягом двох годин, грудинка з цього класичним рецептом стане соковитою і дуже м'якою. Вона підійде в якості закуски навіть на святковий стіл.

опис приготування:

Така грудинка в мультиварці в фользі в домашніх умовах виходить дуже смачною і в якості закуски на будь-який святковий стіл стане ідеальним рішенням. Сало просочується приправами і часником, а після готується у власному соку в фользі при високих температурах.

  • Свиная грудинка— 1000 грам
  • часник— 5 зубчиків
  • суміш перців, сіль, приправи— За смаком
  • вода— 2 L
  • зелень— За смаком
Грудинка в мультиварці в фользі - фото крок 1 1. Запечена грудинка з часником в мультиварці — це чудова закуска на будь-який святковий стіл.

Грудинка в мультиварці в фользі - фото крок 2 2. Нарізаємо дрібно зелень і часник. Часник краще шинкувати вручну, не використовуючи ніяких пристосувань.

Грудинка в мультиварці в фользі - фото крок 3 3. Решта приправи і коріандр викладаємо в пакет і тиснемо качалкою. Після чого отриманою сумішшю потрібно буде промазати м'ясо.

Грудинка в мультиварці в фользі - фото крок 4 4. Тепер потрібно потрібно пронизати отвори в грудинке і відправити туди часник, подрібнену зелень з лавровим листом і натерти приправами.

Грудинка в мультиварці в фользі - фото крок 5 5. Натертую грудинку выкладываем на фольгу.

Грудинка в мультиварці в фользі - фото крок 6 6. Загортаємо гарненько і даємо постояти. Просочується сало не більше 15 хвилин.

Грудинка в мультиварці в фользі - фото крок 7 7. Відправляємо в мультиварку і вибираємо режим запікання. Зазвичай на цей процес йде близько двох годин.

Грудинка в мультиварці в фользі - фото крок 8 8. Через відведений час на приготування м'ясо виходить соковитим, ніжним і неймовірно смачним.

Подібні рецепти

Фарширована куряча грудинка

Запечена свиняча грудинка в фользі

Рецепт приготування курячої грудинки в журавлинному соусі. кількість порцій: 3 куряче філе— 3 штуки журавлиний соус— 1 Склянка сіль— 1 щіпка чорний перець— 1 щіпка Відбити куряче філе молоточком. Посипати сіллю і перцем. Розділити журавлинний соус на 2 частини. викласти соус (приблизно 3 с...

Грудинка фаршированная

Грудинка фаршированная

Перед вами класичний рецепт грудинки, фаршированої грибами. курка, гриби і вершки в оточенні хрустких Крисп… хіба можна встояти? Вам точно сподобається таке блюдо: ситне, смачне і ніжне! опис приготування: Такий рецепт приготування грудинки фаршированої кращим чином підійде для сімейних святко...

Грудинка говяжья тушеная

Грудинка говяжья тушеная

Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо. опис приготування: думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно...

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...

Грудинка куриная

Грудинка куриная

Я розповім вам, як приготувати грудинку курячу в маринаді на основі бальзамічного оцту. Маринад треба буде приготувати заздалегідь, так що уважно читайте цей рецепт. опис приготування: Рекомендую вам витримати курку в маринаді 24 годину. що, це довго. Але ви здивуєтеся тому, наскільки ніжним с...