Рецепт Грудинка в мультиварці в фользі
Запечіть у фользі протягом двох годин, грудинка з цього класичним рецептом стане соковитою і дуже м'якою. Вона підійде в якості закуски навіть на святковий стіл.
опис приготування:
Така грудинка в мультиварці в фользі в домашніх умовах виходить дуже смачною і в якості закуски на будь-який святковий стіл стане ідеальним рішенням. Сало просочується приправами і часником, а після готується у власному соку в фользі при високих температурах.
- Свиная грудинка— 1000 грам
- часник— 5 зубчиків
- суміш перців, сіль, приправи— За смаком
- вода— 2 L
- зелень— За смаком
2. Нарізаємо дрібно зелень і часник. Часник краще шинкувати вручну, не використовуючи ніяких пристосувань.
3. Решта приправи і коріандр викладаємо в пакет і тиснемо качалкою. Після чого отриманою сумішшю потрібно буде промазати м'ясо.
4. Тепер потрібно потрібно пронизати отвори в грудинке і відправити туди часник, подрібнену зелень з лавровим листом і натерти приправами.
5. Натертую грудинку выкладываем на фольгу.
6. Загортаємо гарненько і даємо постояти. Просочується сало не більше 15 хвилин.
7. Відправляємо в мультиварку і вибираємо режим запікання. Зазвичай на цей процес йде близько двох годин.
8. Через відведений час на приготування м'ясо виходить соковитим, ніжним і неймовірно смачним.
Подібні рецепти
Запечена свиняча грудинка в фользі
Рецепт приготування курячої грудинки в журавлинному соусі. кількість порцій: 3 куряче філе— 3 штуки журавлиний соус— 1 Склянка сіль— 1 щіпка чорний перець— 1 щіпка Відбити куряче філе молоточком. Посипати сіллю і перцем. Розділити журавлинний соус на 2 частини. викласти соус (приблизно 3 с...
Грудинка фаршированная
Перед вами класичний рецепт грудинки, фаршированої грибами. курка, гриби і вершки в оточенні хрустких Крисп… хіба можна встояти? Вам точно сподобається таке блюдо: ситне, смачне і ніжне! опис приготування: Такий рецепт приготування грудинки фаршированої кращим чином підійде для сімейних святко...
Грудинка говяжья тушеная
Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо. опис приготування: думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно...
Свиная грудинка в подливе
Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...
Грудинка куриная
Я розповім вам, як приготувати грудинку курячу в маринаді на основі бальзамічного оцту. Маринад треба буде приготувати заздалегідь, так що уважно читайте цей рецепт. опис приготування: Рекомендую вам витримати курку в маринаді 24 годину. що, це довго. Але ви здивуєтеся тому, наскільки ніжним с...