Рецепт Грудинка фаршированная

Рецепт Грудинка фаршированная
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Перед вами класичний рецепт грудинки, фаршированої грибами. курка, гриби і вершки в оточенні хрустких Крисп… хіба можна встояти? Вам точно сподобається таке блюдо: ситне, смачне і ніжне!

опис приготування:

Такий рецепт приготування грудинки фаршированої кращим чином підійде для сімейних святкових обідів, коли для торта все-таки не настільки відповідний привід, але якось відсвяткувати якусь приємне для сімейства подія хочеться. В якості порятунку легко виступить це просте блюдо!

  • печериці— 250 грам
  • сир твердий— 100 грам
  • Сухарі паніровочні— 200 грам
  • Курячі грудки— 4 штуки
  • борошно— 50 грам
  • яйця— 2 штуки
  • зелень асорті— 0.5 пучка(у мене це був зелений лук, кінза і кріп)
  • спеції— За смаком
Грудинка фаршированная - фото крок 1 1. Для початку на рослинній олії обсмажити гриби разом із зеленню. Спеції додавайте до смаку.

Грудинка фаршированная - фото крок 2 2. грудки розморозимо (якщо потрібно), зробимо в них ось такі подовжні надрізи, нафаршіруем птицю грибами. Краї можна сколоти зубочисткою, щоб трималися. Натираємо грудки спеціями.

Грудинка фаршированная - фото крок 3 3. окремо змішаємо 1 яйце, вершки і тертий сир. Подогреем цю суміш, постійно помішуючи, а потім змішаємо з грибами. Окремо ж змішаємо залишився яйце з борошном і сухарями, і в цю суміш занурюйте грудки, а залишками полийте їх зверху.

Грудинка фаршированная - фото крок 4 4. запікаємо приблизно 20 хвилин при 200 градусах в духовці. Блюдо готово!

Подібні рецепти

Фаршированная рулька в духовке

Грудинка, запечена з картоплею

рецепт, как приготовить фаршированную рульку в духовке, досить простий. Виходить ситне і смачне блюдо. Особенно это блюдо понравится мужчинам, которые любят плотно и вкусно поесть. опис приготування: Блюдо не новое, але цікаве. Для начинки можно использовать любые ингредиенты. Сама по себе рул...

Грудинка куриная

Грудинка куриная

Я розповім вам, як приготувати грудинку курячу в маринаді на основі бальзамічного оцту. Маринад треба буде приготувати заздалегідь, так що уважно читайте цей рецепт. опис приготування: Рекомендую вам витримати курку в маринаді 24 годину. що, це довго. Але ви здивуєтеся тому, наскільки ніжним с...

Грудинка в мультиварці в фользі

Грудинка в мультиварці в фользі

Запечіть у фользі протягом двох годин, грудинка з цього класичним рецептом стане соковитою і дуже м'якою. Вона підійде в якості закуски навіть на святковий стіл. опис приготування: Така грудинка в мультиварці в фользі в домашніх умовах виходить дуже смачною і в якості закуски на будь-який свят...

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка в подливе

Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...

Грудинка свиная жареная

Грудинка свиная жареная

Дуже люблю м'ясо, тому регулярно готую курку, свинину, яловичину та інші види. Особливо жалую свинину, адже її м'ясо ситне і соковите. поділюся рецептом, як приготувати грудинку свинячу смажену. опис приготування: можливо, рецепт не відноситься до розряду корисних і низькокалорійних страв, але...