Рецепт Спаржа з ​​м'ясом

Рецепт Спаржа з ​​м'ясом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Соковитий м'ясний стейк і легкий гарнір з спаржі — що може бути краще? Класичний рецепт приготування спаржі з м'ясом — безсумнівний успіх будь-якого святкового застілля!

опис приготування:

Для того, щоб приготувати цю страву, в першу чергу потрібно обробити м'ясо на 4 стейка приблизно по 200 грамів вагою. Кожен з них злегка відбийте з двох сторін.

В окремій тарілці змішайте 3 столових ложки масла, лимонний сік, сіль, перець, розмарин, чебрець і пропущений через прес часник, перемішайте.

Намажте кожен стейк сумішшю і обсмажте на розпеченій сковороді або грилі протягом півхвилини з кожного боку. Потім зменшіть вогонь і смажте до готовності — тобто, хвилин 15-20.

В окремій сковороді розігрійте масло, що залишилося і протягом 5 хвилин обсмажте вимиту і очищену спаржу і стручкову квасолю. Додайте соєвий соус, перемішайте і вимкніть вогонь. Готова спаржа повинна легко протикати дерев'яною паличкою або виделкою.

Розкладіть стейки по тарілках, гарніри спаржею. Подавайте з улюбленим соусом і свіжими овочами.

  • Говяжа вирізка— 800 грам
  • Sparzha— 500 грам
  • Оливкова олія— 6 Ст. ложок(3 для приготування м'яса, 3 — для спаржі)
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • Перець духмяний мелений— За смаком
  • розмарин— За смаком
  • чебрець— За смаком
  • часник— 2 зубчики
  • Квасоля стручкова— 300 грам(опціонально)
Для того, щоб приготувати цю страву, в першу чергу потрібно обробити м'ясо на 4 стейка приблизно по 200 грамів вагою. Кожен з них злегка відбийте з двох сторін.

В окремій тарілці змішайте 3 столових ложки масла, лимонний сік, сіль, перець, розмарин, чебрець і пропущений через прес часник, перемішайте.

Намажте кожен стейк сумішшю і обсмажте на розпеченій сковороді або грилі протягом півхвилини з кожного боку. Потім зменшіть вогонь і смажте до готовності — тобто, хвилин 15-20.

В окремій сковороді розігрійте масло, що залишилося і протягом 5 хвилин обсмажте вимиту і очищену спаржу і стручкову квасолю. Додайте соєвий соус, перемішайте і вимкніть вогонь. Готова спаржа повинна легко протикати дерев'яною паличкою або виделкою.

Розкладіть стейки по тарілках, гарніри спаржею. Подавайте з улюбленим соусом і свіжими овочами.

Подібні рецепти

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Сирний суп-пюре з куркою

Рецепт спаржі смаженої на грилі з кукурудзою, крабами і соусом песто з руколи. Популярна страва італійської кухні на вечерю. опис приготування: У великій каструлі, наповненою холодною водою, замочити кукурудзяні качани протягом 30 хвилин. Бланшувати спаржу в більшу каструлі з киплячою водою, п...

Спаржа з ​​крабовим м'ясом

Спаржа з ​​крабовим м'ясом

Швидкий рецепт приготування азіатського страви з спаржі, крабового м'яса, рисового вина, соєвого соусу, чилі, зеленого лука, горіхів і меду. опис приготування: Дрібно посікти тайський чилі. Зробити фарш з зеленої цибулі. нарізати спаржу. Перемішати крабове м'ясо, рисове вино, соєвий соус, лимо...

Спаржа з ​​тофу в устричному соусі

Спаржа з ​​тофу в устричному соусі

Рецепт приготування спаржі з грибами і китайської капустою. кількість порцій: 4 sparzha— 200 грам гриби— 5 штук(печериці) цибуля— 2 штуки(зелений, нарізати) заголовок для палітурки— 2 Ст. ложки цукор— 1 штука перець— 1 штука вода— 1 штука китайська капуста— 1 штука тофу— 1 штука(яєчний ) часник...

Спаржа в тесті

Спаржа в тесті

для 25 минут вы можете приготовить легкую и вкусную закуску для большой компании – тарт из спаржи и слоеного теста. Тісто використовуємо готове, духовку включаємо заздалегідь, спеції - за бажанням. опис приготування: Тісто треба розморозити, спаржу промити. Ріжемо листкове тісто тонкими смужка...

Спаржа з ​​часником

Спаржа з ​​часником

Якщо ви вперше будете готувати спаржу з часником, то цей рецепт — саме для вас. Він зовсім простий, що називається "; нічого зайвого ";, зате блюдо виходить відмінним — спробуйте самі! опис приготування: Рецепт приготування спаржі з часником допоможе навіть самої недосвідченої господині не впа...