Рецепт Спаржа з м'ясом
Соковитий м'ясний стейк і легкий гарнір з спаржі — що може бути краще? Класичний рецепт приготування спаржі з м'ясом — безсумнівний успіх будь-якого святкового застілля!
опис приготування:
Для того, щоб приготувати цю страву, в першу чергу потрібно обробити м'ясо на 4 стейка приблизно по 200 грамів вагою. Кожен з них злегка відбийте з двох сторін.
В окремій тарілці змішайте 3 столових ложки масла, лимонний сік, сіль, перець, розмарин, чебрець і пропущений через прес часник, перемішайте.
Намажте кожен стейк сумішшю і обсмажте на розпеченій сковороді або грилі протягом півхвилини з кожного боку. Потім зменшіть вогонь і смажте до готовності — тобто, хвилин 15-20.
В окремій сковороді розігрійте масло, що залишилося і протягом 5 хвилин обсмажте вимиту і очищену спаржу і стручкову квасолю. Додайте соєвий соус, перемішайте і вимкніть вогонь. Готова спаржа повинна легко протикати дерев'яною паличкою або виделкою.
Розкладіть стейки по тарілках, гарніри спаржею. Подавайте з улюбленим соусом і свіжими овочами.
- Говяжа вирізка— 800 грам
- Sparzha— 500 грам
- Оливкова олія— 6 Ст. ложок(3 для приготування м'яса, 3 — для спаржі)
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
- Перець духмяний мелений— За смаком
- розмарин— За смаком
- чебрець— За смаком
- часник— 2 зубчики
- Квасоля стручкова— 300 грам(опціонально)
В окремій тарілці змішайте 3 столових ложки масла, лимонний сік, сіль, перець, розмарин, чебрець і пропущений через прес часник, перемішайте.
Намажте кожен стейк сумішшю і обсмажте на розпеченій сковороді або грилі протягом півхвилини з кожного боку. Потім зменшіть вогонь і смажте до готовності — тобто, хвилин 15-20.
В окремій сковороді розігрійте масло, що залишилося і протягом 5 хвилин обсмажте вимиту і очищену спаржу і стручкову квасолю. Додайте соєвий соус, перемішайте і вимкніть вогонь. Готова спаржа повинна легко протикати дерев'яною паличкою або виделкою.
Розкладіть стейки по тарілках, гарніри спаржею. Подавайте з улюбленим соусом і свіжими овочами.
Подібні рецепти
Сирний суп-пюре з куркою
Рецепт спаржі смаженої на грилі з кукурудзою, крабами і соусом песто з руколи. Популярна страва італійської кухні на вечерю. опис приготування: У великій каструлі, наповненою холодною водою, замочити кукурудзяні качани протягом 30 хвилин. Бланшувати спаржу в більшу каструлі з киплячою водою, п...
Спаржа з крабовим м'ясом
Швидкий рецепт приготування азіатського страви з спаржі, крабового м'яса, рисового вина, соєвого соусу, чилі, зеленого лука, горіхів і меду. опис приготування: Дрібно посікти тайський чилі. Зробити фарш з зеленої цибулі. нарізати спаржу. Перемішати крабове м'ясо, рисове вино, соєвий соус, лимо...
Спаржа з тофу в устричному соусі
Рецепт приготування спаржі з грибами і китайської капустою. кількість порцій: 4 sparzha— 200 грам гриби— 5 штук(печериці) цибуля— 2 штуки(зелений, нарізати) заголовок для палітурки— 2 Ст. ложки цукор— 1 штука перець— 1 штука вода— 1 штука китайська капуста— 1 штука тофу— 1 штука(яєчний ) часник...
Спаржа в тесті
для 25 минут вы можете приготовить легкую и вкусную закуску для большой компании – тарт из спаржи и слоеного теста. Тісто використовуємо готове, духовку включаємо заздалегідь, спеції - за бажанням. опис приготування: Тісто треба розморозити, спаржу промити. Ріжемо листкове тісто тонкими смужка...
Спаржа з часником
Якщо ви вперше будете готувати спаржу з часником, то цей рецепт — саме для вас. Він зовсім простий, що називається "; нічого зайвого ";, зате блюдо виходить відмінним — спробуйте самі! опис приготування: Рецепт приготування спаржі з часником допоможе навіть самої недосвідченої господині не впа...