Рецепт Sous цинкування

Рецепт Sous цинкування
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Sous цинкування (англ. нахил) - загальна назва соусів, які застосовують для обмакувания в них шматочків м'яса, овочів, фруктів, риби і морепродуктів. До вашої уваги — найпростіший соус-діп з сметани.

опис приготування:

Властивості і походження:

Назва соусу походить від слова «dip», що в перекладі з англійської означає «занурювати, вмочати ». Соус-діп був названий так у зв'язку з тим, що на відміну від інших соусів, їду в нього прийнято занурювати, а не поливати ним готову страву. Соус-діп широко поширений в Китаї та в Америці. Соус-діп може бути солоним, гострим і навіть солодким.

застосування:

Соус-діп найчастіше подають до їжі, яку їдять руками. Залежно від призначення соусу, його вживають з шматочками овочів, фруктів, м'яса, риби і морепродуктів. Солодкий соус-діп з розтопленого шоколаду дуже часто згадується в рецептах страв з фруктів. Соус-діп з розплавленого сиру подають до шматочках хліба і овочів. Найбільш відомими соусами-дип є: кетчуп, гірчичний, крем, ajoli, Сальса, майонез, винний камінь, барбекю, гумус, гуакамоле, шакалака і цацики.

Рецепт приготування:

Існує безліч рецептів приготування соусів-дип. Все залежить від того, до яких страв його подаватимуть і, звичайно ж, від власних уподобань.

Поради шеф-кухаря:

Соуси-дип добре підходять для пікніка, їх вживають з шматочками відвареного м'яса, картоплі, квасолі, морепродуктами, сосисками, курячими крильцями, коржами і крекерами. Для зручності можна використовувати спеціальні шпажки або вилки.


  • крем— 250 грам
  • часник— 2 зубчики
  • зелень свіжа— — За смаком
  • сіль, перець— — За смаком
Sous цинкування - фото крок 1 Отмеряем нужное количество сметаны, кладемо в миску, солимо і перчимо.

Sous цинкування - фото крок 2 Зелень мелко рубим и добавляем к сметане.

Sous цинкування - фото крок 3 Часник чистим и выдавливаем в сметану.

Sous цинкування - фото крок 4 добре перемішуємо.

Sous цинкування - фото крок 5 Соус-дип должен постоять в холодильнике хотя бы 10-15 хвилин, після чого його можна подавати до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Sous за татаро

Sous tkemali від tern

Предложенный рецепт – это один из вариантов соуса по-татарски. У класичний рецепт входять варені жовтки. В даному випадку за основу береться майонез. Але і цей варіант соус має відмінний смак. опис приготування: Приготувати соус по-татарськи не складе великих труднощів і не займе багато часу. ...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...