Рецепт Грибний крем-суп з печериць
Крем-суп — популярне французьке блюдо, готувати його можна з різних продуктів. Особливо смачний і вишуканий грибний суп з печериць з вершками і часником. Спробуйте це чудове блюдо!
опис приготування:
вважається, що ідеальний крем-суп має досить густу і однорідну консистенцію, тому в його приготуванні не обійтися без блендера. Грибний крем-суп варять як зі свіжих, так і з сушених або навіть заморожених грибів. Смачний грибний крем-суп можна варити з різних грибів, але як на мене, то найкраще підходять печериці. Вони і готуються швидко, і додаткової обробки не вимагають, а смак мають дуже насичений. У такий суп я люблю додавати часник, паприку і інші прянощі, які прекрасно поєднуються з ніжним вершковим смаком і надають супу яскравий аромат. Перед вами рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць і вершків з яскравим часниковим ароматом.
- печериці— 250 грам
- вершки— 3 Ст. ложки
- Вода або бульйон— 250 мілілітрів
- Картопля— 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- паприка— 0,5 чайних ложки
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Цибуля зелена— 1-2 штук
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Лук порубати на дрібні шматочки і відправте в сотейник разом з невеликою кількістю рослинного масла, видавіть часник, смажте до м'якості цибулі і появи насиченого аромату часнику.
Печериці порізати на невеликі шматки і відправте в сотейник до цибулі. готуйте, поки гриби не поміняють колір.
Додайте дрібно порізану картоплю, трохи посмажте його.
Додати перець, сіль і вершки.
Влийте воду або бульйон, щоб інгредієнти були закриті не більше, ніж на 1 см. звичайно, смачнішим вийде суп, зварений на бульйоні, але через брак такого можна використовувати і воду. варіть суп (або я б навіть сказала тушкуйте) 15-20 хвилин до готовності всіх інгредієнтів.
Готовий суп пюріруйте за допомогою блендера. Для прикраси залиште 2-3 шматочка печериці. Налийте крем-суп в невеликі піали, прикрасьте на свій розсуд. подавайте гарячим. Смачного!
Подібні рецепти
Грибний салат з печериць
Ця страва з грибів шампіньйонів, запечене у вершках під сирною "; шапочкою ";. Блюдо дуже вишукане і красиве, тому особливої актуальності жульен набуває на святковому столі! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування грибного жульєну з печериць. Страв виходить дуже ніж...
Грибний соус з печериць з вершками
Для приготування грибного соусу з печериць з вершками не потрібні особливі продукти. Блюдо легко готується господинею без особливих кулінарних здібностей за невеликий проміжок часу. опис приготування: Грибний соус з печериць з вершками може бути прекрасним доповненням до основної страви на свя...
Грибний соус з печериць з молоком
Якщо ви, як і я, любите готувати смачні, але при цьому нескладні страви, вам обов'язково сподобається цей простий рецепт грибного соусу з печериць з молоком. Дуже смачно подавати його з макаронами! опис приготування: Перед вами простий рецепт грибного соусу з печериць з молоком. Виходить досит...
Грибний соус з печериць зі сметаною
Ароматний грибний соус готується дуже просто і прекрасно доповнює багато страв. Обов'язкова складова - сметана або вершки. дивіться, як приготувати грибний соус з печериць зі сметаною. опис приготування: Для приготування такого соусу можна взяти сухі або свіжі гриби, але пам'ятайте, що печериц...
Грибний крем
грибний крем — це суміш печериць, вершків і борошна. Часто його подають до обіднього столу, в якості першого страви. Консистенція у крему настільки густа, що його можна використовувати, як підливу. опис приготування: Це класичний рецепт приготування грибного крему. Якщо ніколи не готували крем...