Рецепт Суп з молюсків в стилі Нова Англія
Дуже смачна страва яке є в меню популярних ресторанів. Вчимося готувати делікатес в домашніх умовах.
опис приготування:
Дуже смачна страва яке є в меню популярних ресторанів. Вчимося готувати делікатес в домашніх умовах.
- м'ясної жир— 2 Ст. ложки
- нарізану цибулю— 80 грам
- картопля— 450 грам
- мука— 1 Ст. ложка
- сік молюсків— 235 мілілітрів
- молоко— 235 мілілітрів
- жирні вершки— 235 мілілітрів
- молюски (в банках) — 283 грам
- сіль— 1 штука
- перець— 1 штука
наріжте кубиками 450 г картоплі і 1 / 2 склянки лука (близько половини середньої цибулини або 80 г). Вам також знадобиться столова ложка борошна і дві столові ложки м'ясного жиру.
Вилийте рідину з банки з молюсками. Після осушення має вийти 10 грам м'яса молюска. Підготуйте 235 мл соку молюсків окремо.
Розтопіть дві столові ложки жиру в глибокій сковороді і додайте цибулю.
Додайте нарізану кубиками картоплю і перемішайте, щоб вся картопля був покритий жиром. додайте борошно. перемішайте.
Налийте в сковороду стакан соку молюсків і доведіть суміш до кипіння. Після чого потрібно зменшити вогонь і закрити сковорідку кришкою. Готуйте протягом 20 хвилин, поки картопля не стане м'яким.
Приготувати суміш з однієї чашки молока і однієї чашки жирних вершків.
Після того як сік з молюсками і картопля прокипить 20 хвилин — гарненько перемішайте.
Залийте в сковороду з молюсками суміш з молока і вершків.
Помішуйте і додайте сіль і перець за смаком.
Подавати блюдо потрібно в гарячому стані. Можна приправити свіжої петрушкою.
Подібні рецепти
Круасани в стилі «Яблучний пиріг»
Рецепт приготування вершкового супу з молюсків з беконом і картоплею. опис приготування: У великій сковороді довести молюсків і 1 стакан води до кипіння. варити від 3 до 5 хвилин, поки молюски не відчиняться. Викласти в миску. Витягти м'ясо і крупно нарізати. У великій каструлі смажити бекон н...
Фарширований сквош в марокканському стилі
Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, манна крупа, цибулею, часником, родзинками, петрушкою і кедровими горіхами. опис приготування: Це один з тих рецептів, який ідеально підходить для затишного вечора з келихом хорошого червоного вина. середніх сквошу— 2 штуки(900...
Філе в Англійському стилі Ессекс
Оригінальний рецепт приготування яловичини в англійському стилі Ессекс. опис приготування: Оригінальний рецепт приготування яловичини в англійському стилі Ессекс. яловичина (філе) — 2 штуки картопля— 2 штуки оладки— 4 штуки оливкова олія— 1 штука соус з перцю— 1 штука кільчастий цибулю— 1 ш...
Шашлики в гавайському стилі
Гавайська кухня — це рис, ананас і з'єднання м'яса з солодким. Все це є в даному рецепті. Оригінальне поєднання сподобається тим, хто шукає нове. Подивіться на знайоме блюдо з іншого боку! опис приготування: вивчіть, як приготувати шашлики в гавайському стилі з рисом. Екзотичне поєднання свиня...
Фаршировані болгарські перці в грецькому стилі
Рецепт приготування запечених болгарських перців, фаршированих яловичим фаршем, шпинатом, цукіні, цибулею, манна крупа, орегано, помідорами і сиром Фета. опис приготування: Завдяки багатій м'ясної начинці з овочами ці фаршировані перці дуже ситні, і можуть подаватися не тільки в якості начинки...