Рецепт Суп з курячих крилець
Коли у вас з курки є тільки ріжки та ніжки, в голову приходить тільки одне питання — що ж з цього добра готувати? звичайно, суп! Та не простий, а гострий мексиканський суп з курячих крилець!
опис приготування:
Коли чуєш словосполучення "; по-мексиканськи ";, відразу розумієш — буде гостро. що, страви цієї кухні відрізняються підвищеною кількістю перцю в них. Але він там зовсім не зайвий. І крім того, у більшості рецептів з Мексики є ще одна спільна риса — вони дуже прості. І правильно: жарко адже, лінь на кухні возитися… Так що, якщо у вас є мінімальний набір продуктів і трохи часу, готуйте цей суп з курячих крилець, покроковий рецепт з фотографіями якого я даю. У міру гострий, ароматний, він сподобається всім.
Ну, досить рекламувати супчик — перейдемо безпосередньо до рецептури. Отже, як приготувати суп з курячих крилець?
- Курячі крильця— 1 кілограм
- Картопля— 5 штук
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Перець болгарський— 1 штука(краще — червоний)
- морква— 1 штука
- помідор— 2 штуки
- Оцет червоний— 1 Чайна ложка
- Зелена цибуля— — За смаком
- каррі— — За смаком
- Лавровий лист— — За смаком
- сіль— — За смаком
- Перець гострий мелений— — За смаком
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки
цибулю почистити, дрібно порізати.
картоплю помити, почистити, нарізати кубиками.
морква помити, почистити, натерти на терці.
помідори помити, порізати кубиками.
Зелену цибулю помити, порізати.
Болгарский перец помыть, очистити від насіння, нарізати.
На оливковій олії підсмажити цибулю, морква, помідори. Добавить острый перец и красный уксус.
В сварившийся бульон добавить лавровый лист и карри. Затем положить подготовленный картофель. варити 30 хвилин.
В кастрюлю добавить поджаренные овощи, нарезанные болгарский перец и зеленый лук, сіль, перець. варити 10 хвилин. суп готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Гірчичний соус для креветок
На ваш суд, шановні, я представляю рецепт шашлику з курячих крилець. Готуючи по даній рецептурі, ви зможете домогтися ніжного і дуже соковитого смаку курячого м'яса. опис приготування: Даний рецепт шашлику з курячих крилець розрахований на 3 персони. Смак виходить дуже ніжним, а вже аромат — з...
Шашлик з крилець
Смачний і ніжний шашлик з крилець готується за кілька годин. Перевага курки в тому, що м'ясо швидко маринується. Я пропоную класичний варіант курячого шашлику і маринаду. опис приготування: подивіться, як приготувати шашлик з крилець. За цим рецептом крильця виходять не тільки смачними і арома...
Соус для крилець барбекю
З приходом тепла поновлюються і пікніки на природі. Не проходьте повз, візьміть на замітку класний варіант, як приготувати соус для крилець барбекю - пікантний, ароматний і дуже смачний. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що рецепт приготування соусу для крилець барбекю...
Суп з курячих шлунків
Дуже смачний і ароматний суп приготований на основі курячих шлунків і зеленої гречки. Абсолютно не жирний, за консистенцією нагадує бульйон — цей суп надовго пропишеться на вашій кухні! опис приготування: Якщо хочеться себе побалувати чимось смачним і незвичайним на найближчий обід — приготуйт...
Суп з курячих потрухів з грибами
Суп з курячих потрухів з грибами - відмінне живильне блюдо, яке прийде на допомогу господині, адже гаряче - це обов'язкова складова будь-якого раціону, як дорослого, так і дитячого. опис приготування: Цей нехитрий рецепт, який підкаже, як приготувати суп з курячих потрухів з грибами, обов'язко...