Рецепт Говяжа вирізка, запечена в фользі

Рецепт Говяжа вирізка, запечена в фользі
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Отже, дорогі любите м'яса і страв з нього, хочете дізнатися, як приготувати смачну і дуже соковиту яловичину? Я поділюся з вами своїм простим рецептом, з ним м'ясо виходить відмінним.

опис приготування:

З такого м'яса можна приготувати дуже багато страв на кожен день, але сьогоднішній мій рецепт належить до святкових, і в ньому я розповім вам, як приготувати яловичу вирізку, запечену у фользі. Це дуже смачне і соковите м'ясо, яке ми будемо запікати з сумішшю обсмажених овочів, зелений, сиру і оцту. Завдяки цьому смак у яловичини буде дуже яскравий і насичений, до того ж таке м'ясо виглядає дуже апетитно, так що воно буде мати гарний вигляд на святковому столі. Тому я всім без винятку рекомендую цей рецепт приготування яловичої вирізки, запеченої у фользі, не має значення намічається чи у вас свято або ви просто хочете здивувати і порадувати своїх домашніх.

  • вирізка яловича— 1-1,2 кілограма
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Петрушка свіжа подрібнена— 2 Ст. ложки
  • сир— 100 грам
  • оцет яблучний— 1 Ст. ложка
  • спеції— За смаком(перець чорний мелений, приправа для яловичини)
  • сіль— За смаком
Говяжа вирізка, запечена в фользі - фото крок 1 Для початку ми чистимо цибулю і часник, нарізаємо їх дрібно, морква трьом на крупній тертці. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому овочі до м'якості, вимикаємо вогонь і даємо овочам охолонути.

Говяжа вирізка, запечена в фользі - фото крок 2 В остиглі овочі додаємо подрібнену петрушку, тертий сир і яблучний оцет, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо все.

Говяжа вирізка, запечена в фользі - фото крок 3 Яловичу вирізку промиваємо і викладаємо на обробну дошку тонкою частиною вниз, робимо зверху надріз уздовж. Натираємо яловичину з усіх боків сіллю і спеціями.

Говяжа вирізка, запечена в фользі - фото крок 4 Викладаємо начинку з овочів і сиру в розріз.

Говяжа вирізка, запечена в фользі - фото крок 5 З'єднуємо краю м'яса і фіксуємо їх мотузкою або кулінарною ниткою.

Говяжа вирізка, запечена в фользі - фото крок 6 Загортаємо вирізку в фольгу, викладаємо її на деко і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на годину. Після закінчення часу фольгу слід відвернути і запікати м'ясо ще хвилин 10 без неї.

Говяжа вирізка, запечена в фользі - фото крок 7 Ось тепер вирізка готова, і її можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Фарширована свиняча вирізка

Запечена яловича вирізка з розмарином

Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...

Яловича вирізка на грилі

Яловича вирізка на грилі

Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...

Яловича вирізка з грибним соусом

Яловича вирізка з грибним соусом

Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...

Яловича вирізка в грибному соусі

Яловича вирізка в грибному соусі

Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...

Свиняча вирізка на грилі

Свиняча вирізка на грилі

Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте! опис приготування: Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави...