Рецепт Говяжа вирізка, запечена в фользі
Отже, дорогі любите м'яса і страв з нього, хочете дізнатися, як приготувати смачну і дуже соковиту яловичину? Я поділюся з вами своїм простим рецептом, з ним м'ясо виходить відмінним.
опис приготування:
З такого м'яса можна приготувати дуже багато страв на кожен день, але сьогоднішній мій рецепт належить до святкових, і в ньому я розповім вам, як приготувати яловичу вирізку, запечену у фользі. Це дуже смачне і соковите м'ясо, яке ми будемо запікати з сумішшю обсмажених овочів, зелений, сиру і оцту. Завдяки цьому смак у яловичини буде дуже яскравий і насичений, до того ж таке м'ясо виглядає дуже апетитно, так що воно буде мати гарний вигляд на святковому столі. Тому я всім без винятку рекомендую цей рецепт приготування яловичої вирізки, запеченої у фользі, не має значення намічається чи у вас свято або ви просто хочете здивувати і порадувати своїх домашніх.
- вирізка яловича— 1-1,2 кілограма
- морква— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 1-2 зубчиків
- Петрушка свіжа подрібнена— 2 Ст. ложки
- сир— 100 грам
- оцет яблучний— 1 Ст. ложка
- спеції— За смаком(перець чорний мелений, приправа для яловичини)
- сіль— За смаком
В остиглі овочі додаємо подрібнену петрушку, тертий сир і яблучний оцет, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо все.
Яловичу вирізку промиваємо і викладаємо на обробну дошку тонкою частиною вниз, робимо зверху надріз уздовж. Натираємо яловичину з усіх боків сіллю і спеціями.
Викладаємо начинку з овочів і сиру в розріз.
З'єднуємо краю м'яса і фіксуємо їх мотузкою або кулінарною ниткою.
Загортаємо вирізку в фольгу, викладаємо її на деко і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на годину. Після закінчення часу фольгу слід відвернути і запікати м'ясо ще хвилин 10 без неї.
Ось тепер вирізка готова, і її можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Запечена яловича вирізка з розмарином
Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...
Яловича вирізка на грилі
Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...
Яловича вирізка з грибним соусом
Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...
Яловича вирізка в грибному соусі
Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...
Свиняча вирізка на грилі
Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте! опис приготування: Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави...